Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Σύμφωνα με στοιχεία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, πάνω από ένα εκατομμύριο νέοι-μορφωμένοι Έλληνες είναι άνεργοι.  Ο ένας στους δύο νέους, είναι άνεργος. Οι 7 στους 10 είναι μακροχρόνια άνεργοι (πάνω από ένα έτος)! Μόνο το 10% των ανέργων λαμβάνει επίδομα ανεργίας από τον ΟΑΕΔ.
Οι 900.000 εργαζόμενοι περίπου στον ιδιωτικό τομέα, ενώ εργάζονται καθημερινά και κανονικά, παίρνουν τον μισθό τους με καθυστέρηση από έναν μέχρι δεκαπέντε μήνες. Το 38% των εργαζομένων έχει αποδοχές χαμηλότερες από τον κατώτατο μισθό. Με ποσά κάτω των 800 ευρώ αμείβεται ο ένας στους δύο στον ιδιωτικό τομέα. Όλα αυτά για να συνεχίζονται τα μνημόνια, μετατρέποντας την πατρίδα μας σε αποικία χρέους και να ωφελείτε η ντόπια και διεθνής τοκογλυφία και οι ελληνόφωνοι πολιτικοί που απολαμβάνουν τα προκλητικά τους προνόμια. Μόνο η Χρυσή Αυγή, μπορεί να αντιστρέψει την αθλιότητα αυτή και για αυτό την πολεμούν με λύσσα.
Σ.Μ. 

Έντονη οργή των Μακεδόνων στις ΗΠΑ για το ξεπούλημα της Μακεδονίας από ΝΔ και Μητσοτάκη

Η συμπεριφορά των λεγόμενων «ευπαθών» είναι γνωστή. Δεν έχει περάσει λίγος καιρός από το τραγικό γεγονός με το θάνατο ενός μικρού Ελληνόπουλου στο Μενίδι και οι σφαίρες εξακολουθούν να πέφτουνε βροχή. Χωρίς κανένα δισταγμό και καμία αναστολή ποντάρουν στην κυβέρνηση της πρώτης φοράς αριστεράς, και ασφαλώς όλου του αντισυνταγματικού τόξου λόγω ψήφων, η οποία δεν είναι ικανή να εφαρμόσει κανένα νόμο. Αλήθεια τι θα συμβεί αν θρηνήσουμε νέο θύμα; Έπρεπε εδώ και καιρό ο υπουργός Δημόσιας Τάξης να έχει παραιτηθεί ύστερα από το γεγονός αντιθέτως βγαίνει και προκαλεί με βαρύγδουπες εκφράσεις και απόψεις οι οποίες μόνο εμπόδιο δεν μπαίνουν στην εγκληματικότητα των ρομά. Αλήθεια όμως τι θα έκανε ο Τσίπρας αν αυτός κατοικούσε στη συγκεκριμένη περιοχή; Μήπως να θυμηθούμε τι είχε κάνει πριν μερικά χρόνια όταν από τη γειτονιά του είχε διώξει δεκάδες ευπαθείς από τα σπίτια που έμεναν στο άψε σβήσε; Η υποκρισία σε όλο της μεγαλείο, αυτό προς θύμηση. Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος.
Άκης, Αττική

Κασιδιάρης εξετάζει Λοβέρδο: Η αργομισθία του άντρα της Φώφης και οι τζαμπατζήδες πολιτικοί - ΒΙΝΤΕΟ

Σαν Ελληνίδα νιώθω την τοξική και αποπνικτική αυτή ατμόσφαιρα. Το καθεστωτικό κανάλι του ΣΚΑΙ που αποκλείει την Χρυσή Αυγή και που σίγουρα θα κατέχει τηλεοπτική άδεια πανελλαδικής εμβέλειας είτε με ΣΥΡΙΖΑ, είτε με Ν.Δ, μας παρουσιάζει τους σελέμπριτι που πήραν μέρος στο τουρκοπαίχνιδο survivor ως ήρωες. Μας παρουσιάζουν σαν κατακτητές του σύμπαντος αυτούς που έπαιρναν ζεστά τα βρώμικα λεφτά του τούρκου παραγωγού, την στιγμή που μεγάλη μερίδα του Ελληνικού λαού πεινάει, μα δυστυχώς τους έβλεπε μετά μανίας. Η διαφθορά της νεολαίας είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Δεν έχουν πια οι νέοι σαν πρότυπα τους ήρωες του 1821 και του 1940, στους οποίους οφείλουμε σήμερα την ελευθερία μας. Απροκάλυπτα επιχειρείται εκτουρκισμός της κοινωνίας με τα προ ετών τουρκοσήριαλ, το οποίο αποτελεί πρόκληση προς τα εκατομμύρια νεκρούς από τον βάρβαρο γείτονα. Ότι και να κάνουν οι μογγόλοι γείτονες, στην Ελλάδα είναι δύσκολο να πετύχουν τα σχέδια τους λόγω της Χρυσής Αυγής που ενημερώνει, υπενθυμίζει και αφυπνίζει τους Έλληνες πολίτες. Έγκαιρα ο Αρχηγός μας Ν. Γ. Μιχαλολιάκος και ο βουλευτής Χ. Παππάς είχαν αναφερθεί στα βρώμικα τουρκοκάναλα της πατρίδας μας.
Με Τιμή.
Μαρίνα Κ.Π.
Οικονομολόγος


Το ανακαινισμένο hot spot Διαβατών έχει μέχρι και δωρεάν Wi-Fi: Σε δρόμους και εκκλησίες κοιμούνται οι σεισμοπαθείς της Λέσβου