Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Το νόμισμα είναι ένα μέσο συναλλαγής αλλά σημασία έχει ποιος το εκδίδει. Αν το εκτύπωνε το κράτος όποιο και να ήταν το νόμισμα θα ήταν όλα καλά, αλλά δυστυχώς το νόμισμα το εκτυπώνουν ιδιωτικές τράπεζες όπως είναι η τράπεζα του Ντράγκι μέρος της οποίας είναι και τράπεζα του Στουρνάρα που είναι και αυτή ιδιωτική (Η Τράπεζα της Ελλάδος δεν είναι κρατική αλλά ιδιωτική).
Αλλά και στην Αμερική το δολάριο το εκτυπώνει η ΙΔΙΩΤΙΚΗ κεντρική τράπεζα FED. Με αυτόν τον τρόπο της εκτύπωσης δηλαδή του νομίσματος από ιδιώτες τραπεζίτες έχουν βυθιστεί όλα τα κράτη του πλανήτη στα χρέη. Σε ποιους αλήθεια χρωστάνε όλα τα κράτη και ποιοι είναι αυτοί που είχαν τόσα πολλά λεφτά ώστε να δανείσουν όλα τα κράτη του πλανήτη;  Μέχρι και η Αμερική χρωστάει πολλά τρις δολάρια. Πως είναι δυνατόν η Αμερική να χρωστάει δολάρια αφού τα εκτυπώνει; Αλλά δεν τα εκτυπώνει το αμερικάνικο κράτος τα δολάρια τα εκτυπώνουν οι ιδιώτες τραπεζίτες της FED και τα δανείζουν στο αμερικάνικο κράτος.
Αν το νόμισμα δεν το εκτυπώσουν κάποιες στην ουσία κρατικές τράπεζες δεν υπάρχει περίπτωση να ξεχρεώσουν τα χρέη τους τα κράτη του πλανήτη στους τοκογλύφους τραπεζίτες. Το ευρώ είναι ένα νόμισμα που εκδίδεται από την ιδιωτική τράπεζα του Ντράγκι. Αν το ευρώ διαλυθεί και δεν υπάρχει πλέον, τα ευρώ που χρωστάμε σε τι νόμισμα θα τα ξεπληρώσουμε; Η απάντηση είναι θα τα ξεπληρώσουν οι Έλληνες σε δραχμές οι Ιταλοί σε λιρέτες οι Ισπανοί σε πεσέτες κλπ. Αυτό όμως δεν συμφέρει τους δανειστές τοκογλύφους και γι αυτό το κρατάνε το ευρώ, με νύχια και με δόντια για να αποφύγουν την κατάρρευσή του. Τα υπόλοιπα που λένε ο Σόιμπλε και τα κανάλια ότι θέλουν να βγει η Ελλάδα από το ευρώ είναι ψέματα γιατί βγαίνοντας η Ελλάδα θα ακολουθήσει η Ιταλία, η Ισπανία, Πορτογαλία και άλλες χώρες με αποτέλεσμα να διαλυθεί το ευρώ. Μόνο με  Εθνικό νόμισμα υπάρχει Εθνική ανεξαρτησία και οι μόνοι που το υποστηρίζουν αυτό είναι οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής.
Δημήτρης Ε.


Βρίσκομαι για οικογενειακούς λόγους εκτός Ελλάδας σε χώρα από την οποία η Ελλάδα έχει δεχτεί χιλιάδες μετανάστες τα τελευταία χρόνια. Στη χώρα αυτή του Καυκάσου όπου είμαι, υπάρχει πια τεράστια ανάπτυξη η οποία δυστυχώς έφυγε από την Ελλάδα. Μαζί με την ανάπτυξη έφυγε μαζί της και όλο το συνάλλαγμα της πατρίδας μας και μάλιστα στο σκληρό νόμισμα του ευρώ το οποίο το έχουμε πληρώσει πανάκριβα όλοι οι Έλληνες με μνημόνια και λιτότητα διαρκείας. Όλοι αυτοί οι οικονομικοί μετανάστες που έρχονται στη χώρα μας με δυο, τρία χρόνια δουλειάς (νόμος που ψήφισε ολόκληρο το κλεπτοκρατικό τόξο), λαμβάνουν πλήρη σύνταξη, την στιγμή που οι Έλληνες συνταξιούχοι βιώνουν την σοβιετία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με συντάξεις πείνας.
Με τον πρόστυχο μνημονιακό νόμο Κατρούγκαλου, οι νέοι συνταξιούχοι θα λάβουν σύνταξη μόλις 127 ευρώ τον μήνα χαμηλότερη δηλαδή από της Βουλγαρίας και της Αλβανίας και πολύ πιο κάτω από τις συντάξεις που λαμβάνουν χαριστικά στην Ελλάδα Βούλγαροι και Αλβανοί. Καταλαβαίνει λοιπόν κανείς ότι γίναμε παρίες και μετανάστες μέσα στην ίδια μας την πατρίδα. Για να πάρει ο Έλληνας αυτά που του ανήκουν προϋπόθεση είναι η κυριαρχία της Χρυσής Αυγής. Αυτό φοβάται το κλεπτοκρατικό τόξο. Καμιά βραχύβια κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν θα δώσει λύση. Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την Χρυσή Αυγή. Οι τρίτοι σύντομα θα είναι πρώτοι και καλύτεροι.
Με Τιμή
Ιωάννης  Κ.Π.


Όσοι συνταξιοδοτήθηκαν, περιμένουν μήνες για να βγει η σύνταξη, οι εξαγωγείς που περιμένουν χρόνια για να πάρουν τον ΦΠΑ, οι κτηνοτρόφοι που περιμένουν χρόνια για τα βιολογικά, οι αγρότες και οι επαγγελματίες που κατάσχονται τα λεφτά τους έναντι χρεών στην Εφορία, οι χρεωκοπημένοι δανειολήπτες που θα πεταχτούν από τα σπίτια τους έξω, δείχνουν δυστυχώς να περιμένουν στωικά τη μοίρα τους. Υπάρχει ελπίδα όμως για τους Έλληνες που διώκονται απροκάλυπτα μέσα στη ίδια τους την τη πατρίδα. Είναι οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής και ο αγώνας που δίνουν για μια Ελλάδα για τους Έλληνες.
Α.Κ.