Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Παράδειγμα μιας κοινωνίας που αυτοκτονεί εθελούσια είναι ο Καναδός πρωθυπουργός Τρυντό. Μετά από την σφαγή Χριστιανών στην Αίγυπτο το νέο είδωλο του πολυπολιτισμού και της "πολύχρωμης κοινωνίας" δήλωσε ότι ο "ο πολυπολιτισμός είναι η απάντηση στον τρόμο" και ότι η Δύση θα πρέπει να γίνει περισσότερο πολυπολιτισμική, αν θέλει να περιορίσει τον τρόμο.
Είναι ο ίδιος που μετά την επίθεση σε τέμενος στο Κεμπέκ πριν κάποιους μήνες είχε δηλώσει το νεοταξίτικο τσιτάτο του πως «η διαφορετικότητα είναι η δύναμή μας». Τα μαθήματα όμως περί «διαφορετικότητας» καλύτερα να τα κάνει στους Σαλαφιστές πολίτες της «διαφορετικής» του χώρας, οι οποίοι φαίνεται ότι κρύβονται πίσω από την επίθεση τότε, καθώς ήθελαν να τιμωρήσουν τους («αποστάτες») αδελφούς τους. Το να λες ότι η απάντηση στην τρομοκρατία είναι περισσότερος πολυπολιτισμός είναι σαν να λες ότι το αντίδοτο για τον HIV είναι το AIDS!
Σ.Λ.

Ηθικό δίδαγμα: Μόνον για τους Έλληνες μικροπωλητές δεν υπάρχει οίκτος…

Πέρα από το θλιβερό γεγονός του θανάτου του πρώην αρχηγού της Νδ, Μητσοτάκη θα ήθελε να θυμίσω ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη για πρώτη φορά το1991 επέβαλε την έκτακτη εισφορά στα ακίνητα των Ελλήνων μέσω της ΔΕΗ για κάλυψη του τότε δημοσιονομικού κενού που είχε δημιουργήσει το ΠΑΣΟΚ. Η έκτακτη αυτή εισφορά αποτέλεσε την πρόβα τζενεράλε για τον σημερινό ΕΝΦΙΑ. Επίσης να θυμίσουμε ότι ο Μητσοτάκης με τον Σαμαρά άνοιξαν τα σύνορα σε εκατοντάδες χιλιάδες αλβανούς κατσαπλιάδες δολοφόνους. Η Ελλάδα πλήρωσε σε όλα τα επίπεδα την πράξη αυτή με εκατόμβη θυμάτων με βιασμούς, κλοπές, φόνους, απάτες και ότι άλλο υπάρχει στο ποινικό μητρώο, το διέπραξαν οι αλβανοί κακοποιοί. Έφτασαν στο σημείο αυτοί που μπήκαν τότε παραβιάζοντας τα Ελληνικά σύνορα, να σκίζουν την Ελληνική σημαία και να διεκδικούν από το πουθενά Ελληνικά εδάφη. Για να μην ξεχνάμε και το ζήτημα τηςΜακεδονίας που τότε μπήκε η ταφόπλακα του ονόματος της και μάλιστα ο «επίτιμος» είχε πει την φράση σε δέκα χρόνια θα το έχουμε ξεχάσει. Στην κηδεία του παρόντες ήταν όλοι οι πολιτικοί σε εισαγωγικά αντίπαλοι, από το ΚΚΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ, μέχρι τον Λεβέντη και την ΔΗΜΑΡ. Εγώ προσωπικά έδωσα το παρόν στην εκδήλωση για την άλωση της Βασιλεύουσας που μόνο η Χρυσή Αυγή ξέρει να τιμά! Οι Έλληνες Εθνικιστές τελικά είναι οι μόνοι που τιμούν και δεν ξεχνούν την ένδοξη ιστορία μας.
Γεωργία Κ.Π., Αθήνα

Εφημερίδα «Δημοκρατία» για υπουργό ΠροΠο: Ανίκανος ο Τόσκας ακόμα και να προστατέψει τα προσωπικά του δεδομένα

Επειδή στον δημόσιο βίο, κυριαρχεί  η ξενοκρατία, η διαφθορά και η ατιμωρησία, την οποία επέβαλλαν διεφθαρμένοι πολιτικοί ζώντες και τεθνεώτες οι οποίοι  αποτελούν χρηματοδοτούμενα ενεργούμενα πολυεθνικών καρτέλ και εκβιαζόμενα ανδρείκελα μυστικών υπηρεσιών.  Αναδεικνύονται από τον εσμό των ΜΜΕ και των παρασκηνίων έχοντας υπογράψει με προθυμία συμβόλαιο θανάτου των Ελλήνων το οποίο εφαρμόζουν με απόλυτη συνέπεια. Όσο ο λαός θα στηρίζει τέτοια διαβλητά πρόσωπα στον βωμό ωφελιμιστικών σκοπιμοτήτων και προσδοκιών, ο φαύλος κύκλος της αποσύνθεσης, της εξάρτησης, της εθνοπροδοσίας, θα διαιωνίζεται μέχρι να πάψει να υφίσταται Ελληνικόν έθνος. Πολιτική κάθαρση από τη μεταπολίτευση και μετά ζητά μόνο η Χρυσή Αυγή!
Γ.Χ.

Νέα τουρκική πρόκληση στην Θράκη - Καμία αντίδραση από την ανθελληνική κυ