Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Είμαι κάτοικος επί 45 χρόνια των Αχαρνών. Από μικρό παιδί γνωρίζω από δική μου εμπειρία ζωής, την συνύπαρξη των κατοίκων, των Αχαρνέων, με τους λεγόμενους ρομά, αθίγγανους ή όπως αλλιώς λέγονται σήμερα από τη νέα τάξη πραγμάτων (NWO) και ψευδο-δικαιωμάτων του ανθρώπου. Μια νέα τάξη πραγμάτων που σε καμία περίπτωση δεν είναι φιλάνθρωπη μα εξυπηρετεί ένα σχέδιο “πολτοποίησης” των λαών έτσι ώστε να άρχει σε ένα “πολτό” μιας και αυτό είναι πιο εύκολο απ΄το να άρχει σε Έθνη με πολιτισμό, με ήθη, έθιμα και Χριστό.
Από το μπαλκόνι όπου καθόμουν λοιπόν, πέρασε η πορεία των Αχαρνέων μα αυτό που με εξόργισε ήταν το γεγονός πως μαζί με τους πολίτες γονείς, δάσκαλους κ.α. την ίδια στιγμή σφετεριζόμενο ένα κακό γεγονός, τον φόνο δηλαδή ενός μικρού Ελληνόπουλου που θα μπορούσε να είναι και παιδί μου (έχω ένα γιο 8 χρονών), συμμετείχε και κλιμάκιο αριστεριστών του ΠΑΜΕ θαρρώ. Γνωρίζω τις πρόστυχες μεθόδους που μετέρχεται ο αριστερισμός για να δείξει κάτι άλλο απ΄ αυτό που είναι, μα αυτό μου έκανε αλγεινή εντύπωση. Η βρωμιά, ο καιροσκοπισμός και η ανηθικότητα αυτής της ιδεολογίας μου έκοψε κυριολεκτικά την ανάσα. Οι “καθηγητές πανεπιστημίου” της προβοκάτσιας, του ψεύδους, της ασυνειδησίας, έδωσαν το "παρών" μόνο και μόνο για το θεαθήναι και παρίσταναν σαν καλοί φαρισαίοι πως συμπάσχουν αφού συμμετείχαν σε αυτή την πορεία των ίσως ανυποψίαστων πολιτών. Τέλος πάντων, ο δρόμος είναι μακρύς και χρειάζεται υπομονή και σοφία για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε το τέρας της Νέας Εποχής, μιας εποχής που δεν αγαπά τον άνθρωπο όπως πεπλανημένα νομίζουν όλοι (πλην εθνικιστών), μα εξυπηρετεί ένα σατανικό σκοπό που οφείλουμε να τον ξεμπροστιάζουμε με λόγια και έργα.
Μετά Τιμής, Σ.Π.

Το ΕΛΑΜ καταγγέλλει τον Δήμο Αμμοχώστου που εξισώνει την Ελλάδα με τον εισβολέα - ΒΙΝΤΕΟ

Ό μεγάλος σεισμός που έπληξε προχθές την Λέσβο, ανέδειξε την γύμνια της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Εκατοντάδες άνθρωποι δεν έχουν να φάνε και να κοιμηθούν στις περιοχές Βρίσα και Πλωμάρι, την ώρα που οι ισλαμιστές λαθρομετανάστες λίγο πιο μακριά στην περιοχή Καρά Τεπέ έχουν και να φάνε και να κοιμηθούν και μάλιστα λαμβάνουν και επίδομα από το Μουζάλα. Οι Έλληνες σεισμόπληκτοι κάτοικοι του νησιού δεν έχουν σκηνές για να κοιμηθούν αφού ο Ελληνικός Στρατός του Καμμένου τις έχει διαθέσει όλες για τους παράνομους μετανάστες. Τα ίδια ακριβώς συμβαίνουν και στην Αθήνα όπου στα HOT SPOT του Βοτανικού και του Σκαραμαγκά, οι ισλαμιστές έχουν και απολαμβάνουν τα πάντα και απ' έξω οι Έλληνες άστεγοι δεν έχουν τίποτα. Κατά τα άλλα το κλεπτοκρατικό τόξο το πείραζαν τα συσσίτια μόνο για Έλληνες της Χρυσής Αυγής. Μια ευκαιρία για αρπαχτή από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι τα κέντρα φιλοξενίας λαθρομεταναστών και χώροι για εργασία και βόλεμα των κομματόσκυλων της κυβέρνησης. Πριν από λίγο καιρό ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής κ. Μιχαλολιάκος είχε επισημάνει ότι ο Τσίπρας στήνει κομματικό κράτος και μέσω των HOT SPOT. Είχε πει όμως ότι ο Ελληνικός λαός το κατάλαβε. Αρχηγέ είναι αλήθεια ότι το καταλάβαμε και θα σε κάνουμε σύντομα Πρωθυπουργό για να μας σώσεις από ντόπιους και ξένους δυνάστες. Ζήτω η Νίκη!
Με Τιμή, Ιωάννης Κ.Π., Αθήνα

Δολοφονική επίθεση αριστερής παρακρατικής συμμορίας στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Ασπρόπυργο

Στην χώρα που οι αθίγγανοι έχουν χαρτί ψυχοπάθειας σε ποσοστό περίπου 80%, απολαμβάνοντας έτσι συντάξεις αναπηρίας, με χρηματοδότηση για σπίτια και οικοσκευή, που δηλώνουν ευπαθείς ομάδες, με αφορολόγητο, δωρεάν περίθαλψη και έχοντας εξασφαλίσει την ατιμωρησία από τα ελληνικά δικαστήρια οι πράξεις παραβατικότητας θα συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και διάρκεια. Σε μια χώρα που δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα, παρά μόνο στημένα ρεπορτάζ με ψευτοπολιτιστικές εκπομπές και ιστορίες για ελαφρόμυαλους, μην περιμένεις τίποτα άλλο από το να τους βλέπεις συνεχώς να παραβαίνουν το νόμο, πουλώντας ναρκωτικά, κλέβοντας, ληστεύοντας και να παρασιτούν απέναντι σε νομοταγείς πολίτες που η τύχη θα τους φέρει για 5000 ευρώ ή και ακόμη πολύ λιγότερα στην εφορία ή σε ασφαλιστικά ταμεία να χάνουν την περιουσία τους!
Γ.Π.

Ο αναίσθητος Μπαλάφας ζητά τώρα και τα ρέστα για την άθλια δήλ