Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Διαβάζοντας σήμερα σε μια έγκριτη εφημερίδα από τις μόνες (!) που δημοσιεύουν έστω νέα της Χρυσής Αυγής, ενημερώθηκα πως για μια ακόμα φορά οι τρομοκράτες στο Κοινοβουλευτικό Ελλαδιστάν είναι κατά πολύ περισσότερο αποδεκτοί απ' ότι οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής! Δεν χρειαζόντουσαν και πολλά για να πετύχουν τον "στόχο" τους όλοι αυτοί οι καρεκλοκένταυροι που μας κυβερνούν. Οι αιτίες ήταν πολλές μιας και τους ενοχλούσε ακόμα και η παρουσία της Χρυσής Αυγής μέσα στην Βουλή "Όλων" των Ελλήνων.
Ομόφωνα όλοι αποφάσισαν την πιο αυστηρή κοινοβουλευτική "τιμωρία" για τον Ηλία Κασιδιάρη, την πλήρη δηλαδή απομόνωση του από όλα τα δρώμενα εκεί στο άντρο της "δημοκρατίας" τους και μια οικονομική στέρηση! Για μια ακόμα φορά το μόνο Αντιμνημονιακό και Πατριωτικό κόμμα που υπάρχει μεταξύ πολλών ανθελλήνων προδοτών δήθεν "πολιτικών" αντιμετωπίσθηκε με απόλυτη σκληρότητα και μεγάλη αδικία. Έως πότε άραγε θα πρέπει και εμείς οι ψηφοφόροι αυτού του κόμματος που τόσο ενοχλεί θα πρέπει να τρώμε συνέχεια στην μούρη την Φώφη του κλεφτοΠασόκ, τον Κούλη της ψοφοδεξιάς, τον Ευρωλάγνο/μνημονολάγνο Λεβέντη και τον Κουτσούμπα τον Σοβιετικό; Έως πότε δεν θα έχουμε την δυνατότητα να ακούσουμε τους λόγους των Βουλευτών του Κόμματος που ψηφίζουμε ελεύθερα βάσει πάντα της ψευτοδημοκρατίας τους; Ούτε καν του Αρχηγού δεν προβάλουν από κρατικά κανάλια που και εμείς πληρώνουμε. Εύχομαι ολόψυχα η Χρυσή Αυγή να συνεχίσει να διεκδικεί το δίκιο της που το έχει από όλους εμάς που συνεχίζουμε να την ψηφίζουμε και την υποστηρίζουμε όπως και όπου μπορούμε.
Καλή δύναμη, Άννα Κ.

ΕΛΑΜ: Οι τουρκικές προκλήσεις συνεχίζονται και η Κυπριακή κυβέρνηση επιμένει για Γενεύη

Το μνημονιακό κατεστημένο ντόπιο και ξένο, κρατά ανοικτά τα χρεοκοπημένα ΜΜΕ για να παραπληροφορούν σχετικά με το παράνομο χρέος με μια ακατανόητη φρασεολογία, όπως πρωτογενή πλεονάσματα, ομόλογα, psi, rollover, swap. Εκφράσεις του τύπου "μα δε μπορεί, ξέρουν οι οικονομολόγοι, θα καταστραφούμε αν δεν πληρώσουμε", σκοπό έχουν να παραβλέπουμε το γεγονός ότι ήδη καταστρεφόμαστε και χάνουμε την Πατρίδα μας. Εστιάζουμε σε υλιστικές διεκδικήσεις, ίσως όχι άδικα, αλλά δεν βλέπουμε τις ορδές των εποίκων, δεν βλέπουμε πως σφίγγουν την θηλιά για να μην μπορούμε να αντιδράσουμε. Διαλύουν τις ρίζες που μας διατήρησαν αιώνες τώρα, έχοντας μετατραπεί σε ατομικιστές και έτσι εύκολα χειραγωγούμενους. Το οικονομικό πρόβλημα μπορεί να ξεπεραστεί, το κάναμε και πιο παλιά, θέλει συνοχή όμως, θέλει δουλειά και απαιτούμενη αλληλεγγύη. Τα Έθνη δεν χάνονται όταν χρεοκοπούν, χάνονται όταν υποδουλώνονται!
Σ.Ε.

“Δημοκρατία”: Μόνο η Χρυσή Αυγή τίμησε τον ήρωα της Κύπρου Παναγιώτη Σταυρουλόπουλο

Γενικευμένος ο πόλεμος εναντίον των Ελλήνων, τόσο σε οικονομικό αλλά και βιολογικό επίπεδο με αποτέλεσμα πολλοί συμπολίτες μας να δείχνουν παθητική στάση φοβούμενοι να δώσουν τον αγώνα τους στη κυριολεξία υπέρ βωμών και εστιών, θεωρώντας μικρή τη δύναμη τους και μεγαλοποιώντας τον εχθρό. Ας κάνει ο καθένας μας αυτό που πρέπει, αυτό που επιτάσσει η συνείδηση του, αυτό που επιβάλλει το ψυχικό του είναι, αυτό που θεωρεί ορθόν και δέον και ας γίνει οτιδήποτε! Η ζωή και η φύση έχουν αποδείξει στο πέρασμα του χρόνου ότι ευνοούν τους τολμηρούς και όχι τους δειλούς και τους προσκυνημένους. Η Χρυσή  Αυγή  αγωνίζεται με λόγια και έργα για να υπάρχει Ελλάδα και Έλληνες και αποτελεί πλέον καθήκον η στήριξη της!
Χ.Γ.

Μετά την απεργία η «Αυγή» προσφέρει δωρεάν διακοπές, μήπως και βρει αναγνώστες!