Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Τα κόμματα του καθεστώτος της κλεπτοκρατίας διχάζουν, η Χρυσή Αυγή  ενώνει τους Έλληνες! Ουδεμία πολιτική συμμορία, ουδεμία πολιτική και οικογενειακή  φατρία πρόκειται να δώσει διέξοδο στο σημερινό πολιτικό, οικονομικό, κοινωνικό, ηθικό, πνευματικό, αξιακό τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει η πατρίδα μας. Η  καταβαράθρωση αυτή που ανηλεώς υφίσταται η Ελλάδα με παρατεταμένη διάρκεια, αποτελεί "γέννημα" και αποστολή αυτών των συμμοριών που επί δεκαετίες λυμαίνονται την εξουσία. Ο πολυμέτωπος και πολυσχιδής αγώνα των Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής μπορεί να εγγυηθεί την έξοδο από την καταστροφική πορεία που ακολουθεί η Ελλάδα.
Χ.Ι.

Λάμπρος Φουντούλης: Στις Βρυξέλλες άλλαξαν τα φανάρια (!) για να γιορτάσουν την “ομοφυλοφιλική υπερηφάνεια”

Ανένδοτοι οι τοκογλύφοι δεν συζητούν ούτε για αστείο την μείωση ενός παράνομου και επαχθούς χρέους, μιας και την εξουσία διαχειρίζονται ελληνόφωνες κυβερνήσεις, οι οποίες δεν τολμούν σε ουσιαστική ρήξη με αποτέλεσμα να εξοντώνουν τους Έλληνες. Τσίπρας και Καμμένος, με τις παλινωδίες τους, ακολουθώντας το παράδειγμα Σαμαρά- Βενιζέλου, εξυπηρετούν άριστα τα συμφέροντα των δανειστών, ενώ από την άλλη δίνουν ψεύτικες ελπίδες για ανάπτυξη σε μια χώρα που έχει γίνει αποτεφρωτήριο για τους πολίτες της. Μόνο η Χρυσή Αυγή έχει την τόλμη και την θέληση να αντισταθεί στην διεθνή τοκογλυφία και για τον λόγο αυτό διώκεται συνεχώς με ασίγαστο μίσος από τα ενεργούμενα της ξενοκρατίας.
Σ.Μ.

Κυνική ομολογία ΚΚέδων: Αιματοκυλίσαμε την Ελλάδα για... αντιπερισπασμό!

Με αφορμή την εκδήλωση του "Gay pride festival" στις Βρυξέλλες εκεί που τα διευθυντήρια καταστρέφουν την Ευρώπη των εθνών, τα φανάρια επτά κεντρικών δρόμων δείχνουν δύο "άντρες" με καρδούλα να κρατιούνται χέρι-χέρι και δυο "γυναίκες" να κρατιούνται χέρι-χέρι στο πράσινο. Εκτός από έδρα της διεθνούς τοκογλυφίας όπου με όρους μαφίας υποτάσσουν τους πολίτες στο Μαμμωνά θεό του χρήματος, προετοιμάζουν τους αυριανούς πολίτες αμφισβητώντας την ιστορική μνήμη, την πίστη και τέλος ακόμη και την ίδια τη φύση του ανθρώπου. Μοναδική ελπίδα για την Ευρώπη των Εθνών και των πατρίδων είναι τα Εθνικιστικά Κινήματα τα οποία αφυπνίζουν τους πολίτες.
Ν.Μ  

Στοιχεία φωτιά για Σαμαρά-Αθανασίου στην Εξεταστική: Σε κρίση πανικού οι νεοδημοκράτες! ΒΙΝΤΕΟ