Τρίτη 2 Μαΐου 2017

ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΟΝ «ΑΝΤΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ» ΧΩΡΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Φαίνεται ότι υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις στην στελέχωση του αντεξουσιαστικού χώρου από την εγχώρια παραγωγή δίποδου υλικού, και γι’ αυτό φαίνεται οι εκάστοτε αρμόδιοι, από το 2001 και δώθε, στράφηκαν αλλού, ώστε να καλύψουν τα κενά. Σε σημερινό δημοσίευμα της καθεστωτικής Καθημερινής διαβάζουμε: «Για παράνομη είσοδο στη χώρα είχε συλληφθεί το 2011 ο 28χρονος υπήκοος Πακιστάν, που κατηγορείται από την ΕΛ.ΑΣ. ως μέλος ομάδας αναρχικών που συνεπλάκη με άνδρες των ΜΑΤ, τον Οκτώβριο του 2016, στα Προσφυγικά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Αρμόδια πηγή αποκάλυψε στην «Κ» ότι την 21η Μαΐου 2011 ο νεαρός υπήκοος Πακιστάν είχε συλληφθεί από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Δάφνης με την κατηγορία της παράνομης εισόδου στη χώρα. Τέσσερις μέρες αργότερα, την 25η Μαΐου 2011, του επιβλήθηκε το μέτρο της διοικητικής απέλασης, που ωστόσο δεν εκτελέστηκε,
ενώ την ίδια περίοδο (τον Μάιο, δηλαδή, του 2011) φέρεται να υπέβαλε και αίτημα χορήγησης πολιτικού ασύλου/Ο νεαρός αλλοδαπός κατηγορείται ότι συμμετείχε σε ομάδα αντιεξουσιαστών που το πρωί της 31ης Οκτωβρίου συγκρούστηκε αρχικά με υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής και στη συνέχεια με αστυνομικούς των ΜΑΤ στα στενά γύρω από τις προσφυγικές πολυκατοικίες της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, στους Αμπελόκηπους./ Τα επεισόδια είχαν ξεσπάσει το πρωί της 31ης Οκτωβρίου ανάμεσα σε αστυνομικούς των ΜΑΤ που εκτελούσαν υπηρεσία έξω από το Εφετείο της Αθήνας, όπου εκδικαζόταν η υπόθεση της Χρυσής Αυγής και αναρχικούς που βρίσκονταν συγκεντρωμένοι στα Προσφυγικά της Λ. Αλεξάνδρας. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι αναρχικοί είχαν αρχικά προσπαθήσει να επιτεθούν σε 6 – 7 άτομα, μέλη ή υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής, που περπατούσαν στο πεζοδρόμιο της Λ. Αλεξάνδρας. / Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 28χρονος μένει σε κατειλημμένο από αναρχικούς σπίτι στην περιοχή των Εξαρχείων και το τελευταίο διάστημα δραστηριοποιείτο ενεργά στον αναρχικό – αντιεξουσιαστικό χώρο»



Από το παραπάνω απόσπασμα καταλαβαίνουμε την εμφανέστατη αδυναμία των πολιτικάντηδων, που κυβέρνησαν τον Τόπο από το 2011 και μετά, να ανακόψουν την ανοδική πορεία της Χρυσής Αυγής με δημοκρατικά μέσα. Ήδη  δημοσιεύματα και άλλων έντυπων μέσων έχουν κάνει λόγο για «παράτυπους» μετανάστες ( εδώ η καπατσοσύνη βαράει κόκκινο) που βρίσκονται στις τάξεις των λεγόμενων «αντεξουσιαστών» (παρακρατικών) και προβαίνουν σε άνομες πράξεις, τόσο κατά του κινήματός μας όσο βέβαια και εναντίον του Έθνους ( θυμηθείτε τα καψίματα του Εθνικού μας συμβόλου έξω από το Πολυτεχνείο).  Άραγε πόσες υπηρεσίες δημόσιες, κατά παράβαση των καθηκόντων τους, μπλέχτηκαν και συνεχίζουν να εμπλέκονται στην στελέχωση του «αντεξουσιαστικού» χώρου από λαθρομετανάστες; Προσπαθούν, με κάθε άνομο τρόπο, να μας χτυπήσουν και να μας διαλύσουν, κάτι βέβαια που όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων, δεν έχει καμία σημαντική επιρροή στις τάξεις του Λαϊκού Συνδέσμου. Η Χρυσή Αυγή θα πορευτεί ενάντια σε κάθε δυσκολία, δημοκρατική ή αντιδημοκρατική -όπου συνήθως συμβαίνει το δεύτερο-, παρουσιαστεί στο διάβα της.
Διαβάστε περισσότερα: https://ethnikismos.net/