Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Η αηδία και η απέχθεια προς το μαρξιστικό κράτος που μας κυβερνά με ωθούν να σας στείλω το εξής μήνυμα. Αφού με την στάση τους όλα τα κόμματα πλην της Χρυσής Αυγής, απαξίωσαν τον Έλληνα Αξιωματικό και τον ονόμασαν δημόσιο υπάλληλο επιλέγοντας σε πολλές περιπτώσεις υμέτερους και όχι Άριστους αξιωματικούς σε θέσεις κλειδιά, αφού ρίξανε το ηθικό σε επίπεδα κάτω του μηδενός δημιουργώντας την άποψη "να είσαι ευχαριστημένος με ότι σου δίνουμε γιατί έξω πεινάνε" προσπαθώντας να φιμώσουν την σκέψη των αξιωματικών, έρχεται τώρα ο γνωστός, για τις σπατάλες οικονομικών στρατιωτικών πόρων, υπουργός άμυνας  και απαντά ότι τελείωσαν οι πόροι για τα εκτός έδρας και ότι προσπαθεί να βρει χρήματα.

Ρε ξεδιάντροποι να κόψετε τις βόλτες με τα ελικόπτερα και  χίλια ευρώ από τους μισθούς σας και να τα δώσετε. Να ξέρουν όμως οι κηφήνες ότι όσο και να μας ταπεινώνουν, όσοι έχουν ακόμα αδούλωτη ψυχή την χαλυβδώνουν. Έλληνες Αξιωματικοί δεν είστε ραγιάδες ούτε σας έχουν διορίσει δεν χρωστάτε σε κανέναν παρά μόνο στην πατρίδα για αυτήν να αγωνίζεσθε αυτήν να τιμάται. Και το να διεκδικείς η οικογένεια σου να διαβιεί ικανοποιητικά δεν είναι αντίδραση αλλά υποχρέωση σου. Η Χρυσή Αυγή υπερασπίζεται και τιμά τον Έλληνα Αξιωματικό και τις αξίζουν συγχαρητήρια για αυτό.
Χ.Β.

Η κυβέρνηση της εθνικής υποτέλειας και προδοσίας Τσίπρα, Καμένου σχεδιάζει να διορίσει 1850 άτομα κυρίως ψηφοφόρων τουΣΥΡΙΖΑ, της γνωστής ΑΝΤΑΡΣΥΑ και υπόπτων ΜΚΟ στα HOT SPOT που η ίδια δημιούργησε. Το μοντέλο των κλειστών χωρών παραμονής λαθρομεταναστών σε όλη την Ελλάδα είναι το νέο σχέδιο τηςκυβέρνησης. Προ ημερών ήμουν στην Θήβα και είδα από κοντά στην είσοδο της πόλης το HOT SPOT που πρόσφατα εγκαινίασε ο Μουζάλας. Εκεί όπου κλείνει ένα εργοστάσιο ανοίγει ένα HOT SPOT. Για πρώτη φορά είδα δίπλα στο άγαλμα του αρχαίου προγόνου μας Επαμεινώνδα, να λαθρομετανάστες με τις γυναίκες και τα παιδιά τους. Αν αυτό δεν αποτελεί κατάληψη και κατοχή της πατρίδας μας από τους ισλαμιστές τότε τι άλλο είναι.
Το ίδιο γίνεται και στις Θερμοπύλες όπου παράνομοι ισλαμιστές κόβουν βόλτες γύρω από το άγαλμα του Λεωνίδα. Εκείνος που έπεσε για να τους αποκρούσει από την Ελλάδα τους βλέπει σήμερα εδώ να εποικίζουν την Ελλάδα στο καιρό μιας ύποπτης ειρηνικής περιόδου. Στις ιστορικές Θερμοπύλες για να μην ξεχνιόμαστε το HOT SPOT ανακατασκευάστηκε από το γόνο της οικογένειας Μητσοτάκη που είναι  περιφερειάρχης ΣτερεάςΕλλάδας. Αυτοί που τον ψήφισαν ας προσεχαν. Ούτε στην Αθήνα, ούτε πουθενά στην Ελλάδα HOT SPOT. Θα ψηφίζουμε με πάθος την Χρυσή Αυγή την μόνη πολιτική δύναμη που έχει ταχθεί ανοιχτά υπέρ της προτεραιότητας των Ελλήνων και μόνον  αυτών.
Γιάννης Κ.Π.
Αθήνα


Σαν Ιατρός-Καρδιολόγος στον ιδιωτικό τομέα θάθελα να σας πληροφορήσω και ενημερώσω για το καινούργιο νομοσχέδιο υγείας που πρόκειται να εφαρμοστεί σε 1-2μηνες από τώρα. Πρόκειται για το νομοσχέδιο της Νδούλας με πινελιές από σιριζανελ. Μιλάμε για το GATEKEEPING ή αλλιώς τον θηροφύλακα. Μέχρι τώρα όλοι μας νέοι και γέροι, όταν έχουμε κάποιο πρόβλημα υγείας πάμε στονοσοκομείο στα επείγοντα και κυρίως το βράδυ χρησιμοποιώντας το βιβλιάριο υγείας μας. Τώρα θα είμαστε υποχρεωμένοι όλοι να εγγραφούμε σε έναν γενικό γιατρό, που ποιος ξέρει με τι κριτήρια θα διοριστεί από το κράτος, ο οποίος θα έχει υπό την επίβλεψη του 2 τετράγωνα στις πόλεις η περίπου 1000 με 2000 άτομα θα τον βρίσκουμε oncall η στο ιατρείο του μέρα η νύχτα, και αυτός θα κρίνει αν πρόκειται να πάμε στα επείγοντα ανάλογα με τις γνώσεις του η όπως θα πιστεύει αυτός. Έτσι σύμφωνα με το κράτος θα μειωθεί η συρροή ανθρώπων στα επείγοντα θα μειωθούν οι εξετάσεις που πρόκειται να γίνουν αφού κοστίζουν, και γενικά θα ελέγχονται τα πάντα. Συμπερασματικά οι φτωχοί θα πεθαίνουν στα σπίτια τους, ενώ όσοι μπορούν θα χαρτζιλικώνουν τον θηροφύλακα γιατρό για να τους δίνει το χαρτάκι για επίσκεψη στα επείγοντα.
Π.Χ.