Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Το θράσος της Τουρκίας έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Είναι συνεχιζόμενο και θα συνεχίσει να αυξάνεται όσο η Ελλάδα ακολουθεί την τακτική της συνεχούς υποχώρησης εφαρμόζοντας το μεταπολιτευτικό δόγμα "δεν διεκδικούμε τίποτα και δεν παραχωρούμε τίποτα", αφού πριν είχαν «επιτρέψει» στους τούρκους να καταλάβουν το 40% σχεδόν της Ελληνικής Κύπρου. Ένα πράγμα μόνο σέβεται. Την ισχύ των Ενόπλων Δυνάμεων.
Οι εκάστοτε κυβερνήσεις μας ενδιαφέρθηκαν όπως έπρεπε για τις Ε.Δ. μας ή έπραξαν όπως ο Τσοχατζόπουλος και οι υπόλοιποι βλέποντας τους εξοπλισμούς σαν ευκαιρία για μίζες με τα πάρτυ που έκαναν οι εκάστοτε μεσάζοντες πολιτικοί τους φίλοι. Θα δούμε αν ο ΟΗΕ αντιδράσει σωστά αυτή τη φορά στην απειλή χρήση βίας που υπαγορεύεται από το καταστατικό του ή θα επιβεβαιώσει για μια ακόμη φορά τον χαρακτηρισμό που του έδωσε ο μακαρίτης Καντάφι: «Ο ΟΗΕ είναι ένα καφενείο για να εκτονώνονται οι μικροί και να δικαιολογούν τις ενέργειες τους οι μεγάλοι». Όσον αφορά τη στάση της Ευρωπαϊκής ένωσης ας κρίνει ο καθένας αν έχουμε λόγο να είμαστε μέλος της όταν δύο μέλη της απειλούνται και αυτή «σφυρίζει αδιάφορα». Μόνη λύση οι προτάσεις της Χρυσής Αυγής των οποίων η εφαρμογή θα καταστήσει την Πατρίδα μας σεβαστή στους φίλους και θα προκαλεί φόβο στους εχθρούς που επιβουλεύονται την Εθνική μας Κυριαρχία.
Δ.Κ.

Ήττα κατά κράτος του Μακρόν από την Λεπέν στην τηλεοπτική τους αναμέτρηση

Μπορεί με το τέταρτο μνημόνιο και τα επερχόμενα μέτρα μειώσεως μισθών και συντάξεων, καθώς και την μείωση του αφορολόγητου να έρχονται μαύρες μέρες για τους Έλληνες, όμως δεν συμβαίνει το ίδιο με τους λαθρομετανάστες που συνεχώς έρχονται στην πατρίδα μας. Έτσι την ίδια στιγμή που το Κράτος φτωχοποιεί τους Έλληνες, η Ύπατη Αρμοστεία του Ο.Η.Ε. επαινεί το άθλιο αυτό καθεστώς για τα μέτρα που λαμβάνει υπέρ τους. Μεταξύ άλλων λέγει: «Μετανάστες και πρόσφυγες» αποκτούν από το Κράτος προπληρωμένες κάρτες «αξιοπρέπειας», προκειμένου να μείνουν μόνιμα στην χώρα και να καλύπτουν τις βασικές τους ανάγκες. Όλα δωρεάν λοιπόν για τους παράνομους εισβολείς με το κόστος διαβίωσης τους να το επωμίζονται οι φτωχοί Έλληνες. Εδώ και τώρα εφαρμογή του νόμου περί παρανόμης εισόδου στη χώρα, όπως προτείνει η Χρυσή Αυγή.
Σ.Β.

Παρεμβάσεις Ελένης Ζαρούλια για σκάνδαλο με διορισμούς στο ΤΑΙΠΕΔ και ψήφο Ομογενών - ΒΙΝΤΕΟ

Η κυβέρνηση των μπολσεβίκων κάνει πράξη τα όνειρα των κομμουνιστών μέσα από τα σχολικά βιβλία. Τα Σκόπια είναι "Μακεδονία", ο συμμοριτοπόλεμος "Επανάσταση", ο Ελληνικός στρατός "ήταν βίαιος" στην Μικρασιατική εκστρατεία. Η διαχρονική προδοσία των κομμουνιστών καλά κρατεί και το παιδομάζωμα από τους συμμορίτες ξαναζωντανεύει. Πλέον ο ρόλος της διαπαιδαγώγησης στην εθνική λήθη, περνά στις οικογένειες των μαθητών, οι οποίοι θα διδάσκονται παρά φύσην ελληνική ιστορία. Μόνο έτσι θα προστατευθούν από την κόκκινη πανούκλα, η οποία παραχαράσσει την ιστορική αλήθεια σε αγαστή συνεργασία με την μασονοδεξιά. Μόνη απάντηση στους ανθέλληνες μπολσεβίκους και νεοφιλελεύθερους οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής και ο αγώνα που δίνουν για Πατρίδα - Πίστη - Ελευθερία.
Ν.Γ.

Σχέδιο υποδοχής μεγάλου αριθμού “προσφύγων” στην Ελλάδα! Από πού νομίζε