Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, εργάζομαι στην εταιρία ΑΡΓΟΣ ΑΕ από το 2006 έως και σήμερα. Στις 26-27-28 Μαΐου 2017 διεξάγονται διασωματειακές εκλογές για τις εταιρίες ΑΡΓΟΣ ΑΕ-ΕΥΡΩΠΗ ΑΕ, παρακλάδια του ΔΟΛ-ΠΗΓΑΣΟΣ. Αποφάσισα να συμμετέχω σε αυτές τις εκλογές μήπως και το απόστημα του σωματείου του «ΠΑΜΕ» που κατεβαίνει κάθε φορά και κερδίζει τις εκλογές σπάσει. Δυστυχώς είναι πολύ βαθιά ριζωμένη η σαπίλα που διέπει ένα ακόμα συνδικαλιστικό σωματείο όπως και τόσα άλλα.
Καταθέτοντας την αίτηση και με το δικαίωμα του «ΕΚΛΕΓΕΙΝ» και «ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ» θεώρησα πως ήταν αρκετό για να διεκδικήσω έδρα στο σωματείο, ώστε ο κάθε εργαζόμενος να μπορεί να διεκδικεί τα δικαιώματά του έχοντας σαν εκπρόσωπο κάποιον που πραγματικά ενδιαφέρεται για την προάσπιση των συμφερόντων του. Φυσικά όλα τα προηγούμενα διοικητικά συμβούλια για το μόνο που ενδιαφέρονταν ήταν να προωθήσουν τις απόψεις του ΠΑΜΕ, να ανταμείψουν τους εαυτούς τους με κάποια προνόμια και ανούσιες χωρίς κανένα αποτέλεσμα στάσεις εργασίας, που ήταν απλά για το «θεαθήναι». Η στοχοποίησή μου εδώ και αρκετό καιρό ως «φασίστας, στέλεχος της Χρυσής Αυγής τους έδωσε το δικαίωμα να απορρίψουν την αίτησή μου και να ακυρώσουν την συμμετοχή μου στις εκλογές. Ο λόγος προφανής, φοβούνται τον αντίλογο, φοβήθηκαν πως αρκετός κόσμος θα με προτιμήσει με την ψήφο του και δεν ήθελαν με τίποτα να μπω στα χωράφια τους. Νομίζουν ότι το σωματείο των δυο εταιρειών είναι τσιφλίκι τους όπως κάθε παρακλάδι του ΠΑΜΕ σε όλους τους κλάδους εργασίας. Θεωρούν ότι κανείς άλλος δεν έχει δικαίωμα να εκλεγεί ως εκπρόσωπος των εργαζομένων παρά μόνο αυτοί, ώστε να καταστρέψουν μια και καλή όλους τους τομείς εργασίας. Σίγουρα το παιχνίδι του συνδικαλισμού το γνωρίζουν πολύ καλά γι’αυτό και ακύρωσαν την συμμετοχή του ψηφοδελτίου μου τελευταία στιγμή ώστε να μην μπορώ να αντιδράσω και ακυρώσω τις εκλογές. Κάνανε όμως ένα μεγάλο λάθος. Δεν ξέρουν με ποιόν τα βάζουν. Με έναν πραγματικό Εθνικιστή που δεν κάνει βήμα πίσω. Φυσικά και τις επόμενες ημέρες θα κινήσω τις απαραίτητες νόμιμες διαδικασίες, ώστε να κηρυχθούν οι εκλογές παράνομες και να διαλυθεί το στημένο σωματείο τους.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς, Γιώργος Ρετεντάκος

Με ψέματα και αβάσιμες νομικίστικες θεωρίες τα “Νέα” επιχειρηματολογούν για την απαγόρευση της Χρυσής Αυγής

Η πατρίδα μας είναι υπό κατοχή και στενάζει. Μεθοδικά και επιστημονικά εξοντώνεται η φυλή μας, υφιστάμενοι μια νέα γενοκτονία από τους υποτιθέμενους φίλους μας και αυτή την φορά. Οι νέοι μας επιστήμονες φεύγουν στο εξωτερικό και αυτοί που μένουν δεν μπορούν να κάνουν οικογένεια. Οι θάνατοι ξεπερνούν τις γεννήσεις πλέον και η εξαφάνιση της ελληνικής φυλής είναι θέμα χρόνου. Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να ανατρέψει τον διαφαινόμενο θάνατο της Πατρίδας μας επειδή σε αυτό βασίζεται η ιδεολογία της και ταυτότητα της που λέει ξεκάθαρα: πρώτα οι Έλληνες!
Χ.Ι.

Οι ραγιάδες του Σύριζα ανοίγουν τον δρόμο για την άμεση ανέγερση του ισλαμικού τεμένους - Ψεύτικη αντίδραση από τους Ανέλ!

Σε έναν κόσμο που οι δήθεν ανθρωπιστές αριστεροί καπιταλιστές εύχονται "ψόφο" στους Εθνικιστές και μάλιστα δημόσια, όταν λένε "καλά να πάθουν" για νέους ανθρώπους που έπεσαν θύματα τρομοκρατίας περιυβρίζοντας νεκρούς όπως τ' αδέλφια μας Γιώργο και Μάνο και τα θύματα της μαρφίν και της 17 Ν, θρηνούν δε επιλεκτικά νεκρούς μόνο και μόνο για να δημιουργήσουν ενοχές στους υπόλοιπους αθώους Έλληνες. Κρίνουν ποιος είναι περισσότερο καλός ή κακός, γιατί ο αριστερός αγράμματος απαίδευτος λάτρεις ουσιών και αρνητής καθαριότητος είναι γι' αυτούς τέλειος. Δεν πρέπει λοιπόν όλοι εμείς, έχοντας σώας τας φρένας να αναρωτηθούμε σε ποιον κόσμο ζούμε και πού μεγαλώνουμε τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας, και εν γένει τα ελληνόπουλα. Μια πολυπολιτισμική Ελλάδα θέλετε όπως στην Βρετανία όπου τα φερέφωνα της παγκοσμιοποίησης προσπαθούν επί χρόνια να πείσουν ότι μπορούν να συνυπάρξουν πολίτες με διαφορετικούς πολιτισμούς. Τα προεόρτια ξεκίνησαν σποραδικά και η συνέχεια θα είναι ένας εφιάλτης. Είδες φωτιά στο σπίτι του γείτονα; Περίμενε και στο δικό σου!
Κ.Α.

Φυλλάδα των συντακτών: “Εγκληματική οργάνωση” η Χρυσή Αυγή, πολιτική κίνηση ο Ρουβίκωνας!

Για να ικανοποιήσουν τις πελατειακές τους σχέσεις οι δεξιοί και αριστεροί πολιτικοί απατεώνες φόρτωναν το Δημόσιο με άχρηστους και συχνά διεφθαρμένους δημοσίους υπαλλήλους, ώστε να χτίσουν το πελατειακό κράτος και να δημιουργήσουν κομματικούς στρατούς. Από την άλλη δημιούργησαν κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες, οι οποίοι με τις ανάλογες γνωριμίες, αναλάμβαναν τα διάφορα έργα τα οποία μάλιστα κόστιζαν ακόμη και πέντε φορές από την κανονική τους αξία. Με αυτό τον τρόπο, κατέστησαν ένα θνησιγενές οικονομικά υπερχρεωμένο κράτος το οποίο πλέον είναι έρμαιο της διεθνούς τοκογλυφίας της οποίας μάλιστα εκχώρησαν και την εθνική κυριαρχία. Μόνη λύση οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι αγωνίζονται να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.
Λ.Κ.

Μνημόνιο και λιτότητα μέχρι το 2060 αντί για ρύθμιση χρέους πήρε ο Τσίπρας στο Eurogroup