Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 20 Μαΐου 2017

H Xρυσή Αυγή για ακόμη μια φορά έδειξε τον δρόμο και αυτός ο δρόμος δεν είναι άλλος από τον δρόμο της Αντίστασης. Χθες όλοι οι προδότες ψήφιζαν την νέα θηλιά που θα μπει στον λαιμό του ελληνικού λαού, το νέο 4ο μνημόνιο. Μόνο η Χρυσή Αυγή δια στόματος του Αρχηγού μας είπε ότι καταγγέλει ως αντισυνταγματικά τα μνημόνια. Μπράβο! Είμαι πολύ υπερήφανος που στήριξα και συνεχίζω να στηρίζω τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο. Μόνο Χρυσή Αυγή μέχρι τέλους!
Κ.Τ.

19 Μαΐου: Ημέρα Τιμής και Μνήμης για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού

Ήμουν σήμερα στην εκδήλωση για την Γενοκτονία των Ποντίων στο Μενίδι. Συγκινήθηκα που υπάρχουν άνθρωποι που δεν σταματούν να αγωνίζονται και να δηλώνουν παρόντες σε όλα. Τόσα χρόνια εμείς οι Πόντιοι, συνηθίσαμε να μας θυμούνται τα κόμματα όποτε υπάρχουν εκλογές. Και βλέπουμε πως μόνο η Χρυσή Αυγή διοργανώνει εκδήλωση για την γενοκτονία των Ποντίων, όχι τώρα, αλλά εδώ και πολλά χρόνια και πραγματικά είναι κάτι που κανένα πολιτικό κόμμα δεν έκανε. Θα μου πεις, τώρα το θυμήθηκες; Ναι, φέτος είναι που μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση γιατί οι άνθρωποι αυτοί προχθες τελείωσαν τα χαράματα από την βουλή και χθες όχι μόνο μίλησαν για την Ποντιακή γενοκτονία στο Μενίδι αλλά διοργάνωσαν ολόκληρη εκδήλωση προς τιμήν της γενοκτονίας των Ποντίων. Μπράβο στην Χρυσή Αυγή, τίποτα άλλο.
Πάνος, Μενίδι

Συμμετοχή Χρυσής Αυγής σε εορταστικές εκδηλώσεις σε Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή και Χαλκιδική - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Αυτό το οποίο φοβόταν ολόκληρος ο Ελληνικός Λαός, την επιβολή δηλαδή μέσω ενός νέου, του τέταρτου, μνημονίου σκληρών, επαχθέστατων φορομπηχτικών αντιαναπτυξιακών μέτρων από τη κυβέρνηση και την συνεργαζόμενή της Νέα Δημοκρατία είναι γεγονός. Για να καλύψουν τις απάτες τους, τις λοβιτούρες τους και τις μίζες τους όλα τα κόμματα της μεταπολίτευσης, παλαιά αλλά και καμουφλαρισμένα σε ''νέα'' τύπου Σύριζα ενωμένα, αλληλοκαλυπτόμενα και συναλλασσόμενα μεταξύ τους, ανάγκασαν τον ελληνικό λαό σε μία μακρόχρονη φτωχοποίηση. Κάποιοι όμως τους χάλαγαν τη ''σούπα'' με τις φωνές τους και τις αντιδράσεις τους και έτσι έλαβαν τα μέτρα τους. Άκομψα και δικτατορικά τους απέβαλλαν την Χρυσή Αυγή από την βουλή. Το τσιφλίκι τους. Πολύ σωστά  αποφάσισε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής ολοκληρωτικό πόλεμο κατά της χούντας του μνημονίου με χρήση κάθε πρόσφορου πολιτικού ή νομικού  επιχειρήματος, πριν χαθεί η Πατρίδα. Όσοι θέλουν Ελλάδα, ας συνταχθούν στο πλευρό των Ελλήνων Εθνικιστών.
Λ.Μ.

ΟΗΕ σε Ευρώπη: Ετοιμαστείτε! Έρχονται επικίνδυνοι τζιχαντιστές από Ιράκ και Συρ