Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Διαίρει και βασίλευε. Η βασική αρχή της αστικής δημοκρατίας και του κοινοβουλευτισμού, ως οργάνου για την εύκολη χειραγώγηση του λαού - μάζας από τους περιούσιους, που τους ανήκουν πολιτικοί, δημοσιογράφοι και μεγαλοεπιχειρηματίες. Φτιάχνω υποκαταστήματα κόμματα που άλλα τα ονοματίζω δεξιά άλλα αριστερά άλλα κεντρώα, βάζω τον κόσμο να μαλώνει τάχα για την δημοκρατία και τον πλουραλισμό και στο τέλος κυβερνάνε τα υποκαταστήματά μου ό,τι και αν γίνει. Μόνη λύση είναι ο εθνικισμός και η κατάργηση των ψευδοδιλλημάτων που διχάζουν τον λαό!
Α.Κ.

Τζιχαντιστές του Ισλαμικού Χαλιφάτου οι μαχαιροβγάλτες που συνελήφθησαν στην Κομοτηνή

Οι Τούρκοι φτιάχνουν οι ίδιοι φρεγάτες, μαχητικά, πυραύλους και άρματα. Εμείς τα κλείσαμε ή τα
ξεπουλήσαμε όλα. Διαστρεβλώνουμε την ιστορία μας, εξαθλιώνουμε τον λαό μας. Οι επόμενες γενιές σίγουρα θα έχουν πολλές τελετές μνήμης για να καταθέτουν στεφάνια, αν δεν αλλάξουμε μυαλά σύντομα. Η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί την θέληση για αγώνα, ώστε να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω είναι η Χρυσή Αυγή.
Ν.Γ.

Δοκιμή πυραύλου μεγάλου βεληνεκούς έκαναν οι τούρκοι - Στην Ελλάδα οι πολιτικάντηδες ξεπουλάνε την Αμυντικής μας Βιομηχανία

Κοιτάζεις την αγέλη των ζώων που μεταναστεύει προς εύρεση τροφής όπου την ακολουθούν τα σαρκοφάγα κι ότι είναι πιο αδύνατο ξεμένει και τρώγεται. Τον λαό μας τον ακολουθούν λαίμαργα κι αχόρταγα κτήνη κι ο ρόλος της εφιαλτικής αυτής κυβέρνησης είναι να πληγώνει τον ένα μετά τον άλλο με κάθε τρόπο και με κάθε πρόσχημα, ώστε ξεμένοντας να γινόμαστε εύκολη λεία των δανειστών και της ολιγαρχίας. Ύπουλο κι ελεεινό το παιχνίδι της, μόνο που εμείς δεν είμαστε αγέλη αλλά πλήθος με συνείδηση και γνώση όπου κάποια στιγμή θα οργανωθούμε και θα αντιδράσουμε. Οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής δείχνουν το δρόμο. Όσοι επιθυμούν να παραμείνουν ζωντανοί ας ακολουθήσουν σύντομα, πριν να είναι αργά.
Γ.Π.

39 οι νεκροί από το καθεστώς Μαδούρο! Πρέσβης Βενεζουέλας: Ο mister Tsipras είναι αληθινός φίλος μας