Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Νέα αύξηση των εισφορών και έμμεσα, αύξηση της φορολογίας, αφού οι Ευρωπαίοι δεν θέλουν να αφαιρούνται από τα έξοδα οι εισφορές κοινωνικής ασφάλισης. Προφανώς κάποιοι σαμποτάρουν την εθνική οικονομία τόσο για ίδιον συμφέρον αλλά και για λογαριασμό της διεθνούς τοκογλυφίας. Προφανώς τους είναι αδιάφορο αν θα πεθάνουν δεκάδες χιλιάδες πολίτες ακόμα. Ασφαλώς δεν χρειάζεται να αναφέρουμε, πως είναι ότι πιο αντιεπιστημονικό και αυθαίρετο υπάρχει για τον υπολογισμό κερδών. Προφανώς έγινε δεκτό από την κυβέρνηση της «γενναίας διαπραγμάτευσης» και προφανώς θα εφαρμοσθεί ενδεχομένως και με αναδρομική ισχύ. Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να εγγυηθεί δίκαια και χαμηλή φορολόγηση, γεγονός που θα τονώσει την πραγματική οικονομία.
Λ.Π.

Τον Αύγουστο ξεκινούν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί - Με το πάτημα ενός κουμπιού θα χάνονται οι κόποι μιας ζωής!

Με την υπογραφή του τέταρτου κατά σειρά, αλλά σε καμιά περίπτωση τελευταίου  μνημονίου, θα υπάρξει  ακόμη περισσότερη φτωχοποίηση  στην ελληνική οικογένεια διότι οι εργαζόμενοι θα δουλεύουν για ψίχουλα και στα όρια της ανθρώπινης επιβίωσης. Η φορολογία γίνεται με αισχρό τρόπο από αισχρούς ανθρώπους με επίθεση στο εισόδημα των Ελλήνων, συνταξιούχων και μη. Στην ιδιωτική περιουσία, η οποία υποστηρίζεται από το Ελληνικό Σύνταγμα, πέφτουν φόροι επί φόρων, με αποτέλεσμα να σβήνει ολοκληρωτικά το όνειρο των ανθρώπων να φτιάξουν “ένα κεραμίδι” να βάλουν το κεφάλι τους από κάτω αλλά και των ήδη κατεχόντων από τους γονείς τους περιουσία την οποία βλέπουν να κατάσχουν τόσο οι δεξιές αλλά και οι αριστερές κυβερνήσεις. Με όλες αυτές τις τραγικές εξελίξεις τα τελευταία χρόνια, η κυβέρνηση στοχεύει στο να χάσουμε και την εθνική μας ταυτότητα. Βοηθάει με άθεους υπουργούς, να ευτελίσει την ελληνική γλώσσα, την ιστορία και την χριστιανική θρησκεία. Είναι προφανές πλέον ότι, η ενίσχυση της Χρυσής Αυγής είναι μονόδρομος αν στο μέλλον επιθυμούμε να υπάρχει Ελλάδα όπως την γνωρίσαμε από τους προγόνους μας.
Σ.Μ.

Ο UCK έχει αναλάβει τα ηνία στα Σκόπια: Βαίνουν ολοταχώς για διαμελισμό και «Μεγάλη Αλβανία»

Ιδιαίτερα βολική πλέον για την δημιουργία άβουλων μαζών καθίσταται η ιστορική άγνοια και με ταυτόχρονη διαστρέβλωση της πραγματικής ιστορίας. Η μελλούμενη σχηματοποίηση της κοινωνίας σε μια πολυπολιτισμική χοάνη εγγυάται ένα μιξαρισμένο πληθυσμό, ο οποίος θα αποτελέσει μια ιδανική άβουλη μάζα καταναλωτών και συγχρόνως δούλων της παγκοσμιοποίησης. Απέναντι στην παρά φύση αυτή κοσμοαντίληψη, εξόντωσης του Ελληνισμού, στέκεται η ιδεολογία του Λαϊκού Εθνικισμού, όπως την εκφράζει η Χρυσή Αυγή η οποία βρίσκεται στην πρωτοπορία της αντίστασης των Ελλήνων που επιθυμούν να υπάρχει μια μεγάλη Ελλάδα σε μια ελεύθερη Ευρώπη.
Ι.Γ.

Η Τριανταφύλλου, η Χρυσή Αυγή και η επιλεκτική ευαισθησία των «προοδευτι