Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ»

Γράφει ο Σ. Παιδάκος
Το τελευταίο διάστημα, όποτε λαμβάνει χώρα στο κοινοβούλιο συζήτηση μεταξύ των πολιτικών αρχηγών, μας κάνει την τιμή η καθεστωτική «Καθημερινή» να περιλαμβάνει στα άρθρα της και το τι ειπώθηκε από στόματος Ν. Μιχαλολιάκου. Μέχρι πρότινος οι ομιλίες του αρχηγού  της Χρυσής Αυγής παρουσιάζονταν κανονικά, αν και πετσοκομμένες. Χθες όμως συνέβη κάτι διαφορετικό όσο και επαίσχυντο. Στο άρθρο της εφημερίδας για την εξεταστική στο χώρο της υγείας, διαστρεβλώθηκαν πλήρως τα λόγια του Αρχηγού μας, σε τέτοιο σημείο μάλιστα,...
 ώστε εμμέσως να γίνεται λόγος για… σύμπλευση Χρυσής Αυγής και Σύριζα. Γράφει συγκεκριμένα το σημερινό ρεπορτάζ: «Την επέκταση της περιόδου διερεύνησης υποθέσεων στον χώρο της Υγείας, και για την περίοδο της σημερινής συγκυβέρνησης, ζήτησαν σχεδόν όλοι οι αρχηγοί της αντιπολίτευσης με τις παρεμβάσεις τους στη χθεσινή διαδικασία. Ο μόνος που δεν έθεσε, στην ομιλία του, αυτή την παράμετρο ήταν ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής.» Όποιος άκουσε την ομιλία του Αρχηγού μας χθες στη βουλή θα διαπίστωσε την ευθεία επίθεση που έκανε στην κυβέρνηση για το σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ, και στο οποίο δεν λαμβάνει θέση η τελευταία. Αν αυτή η αναφορά του Ν. Μιχαλολιάκου δεν αποτελεί επέκταση έλεγχο κατά την περίοδο διακυβέρνησης Σύριζα, τότε εκεί στην καθημερινή τους αρέσει να παίζουν με τις λέξεις. Και αν προσπαθούν με προπαγανδιστικούς τρόπους να πείσουν μέρος της κοινωνίας ότι συμπορευόμαστε με την κυβέρνηση, αν μη τι άλλο, τότε τι σήμαινε η αναφορά του Αρχηγού μας προς τον Σύριζα για το ότι δεν έκανε δεκτή την αίτηση της εισαγγελίας για το ηχητικό ντοκουμέντο του Σαμαρά; Άλλοι λοιπόν συμπλέουν με την κυβέρνηση και είναι προφανές ποιοι είναι αυτοί. Στη συνέχει του λόγου του ο αρχηγός μας αναφέρθηκε στο ότι ΕΝΑΣ από τους λόγους που κατέρρευσε το σύστημα υγείας είναι ότι, για δεκαπέντε και πλέον χρόνια η Ελλάς ήταν χώρα υγειονομικού τουρισμού, τόσο για τους μετανάστες των πρώην ανατολικών χωρών, όσο βέβαια και για τους  λαθρομετανάστες, όπου βέβαια κανένας τους δεν πλήρωνε όλα τα νοσήλια, η δεν πλήρωναν καθόλου . Στην παραπάνω αναφορά αναφέρθηκε και το ρεπορτάζ της «Καθημερινής» γράφοντας: « Στον κ. Σημίτη αναφέρθηκε και ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκος, υποστηρίζοντας πως μένει στο απυρόβλητο, ενώ εκ νέου αναφέρθηκε στους μετανάστες ως ΑΙΤΙΑ κατάρρευσης του συστήματος της δημόσιας υγείας. Στράφηκε δε και πάλι κατά του συνόλου του πολιτικού συστήματος, χαρακτηρίζοντάς το για πολλοστή φορά «ΣΑΠΙΟ»».

Είναι εξόφθαλμη η προπαγάνδα που προσπαθούν να περάσουν. Όπως επίσης είναι ηλίου φαεινότερο και κάτι άλλο. Οι παραπάνω αναφορές της «Καθημερινής» δεν έγκεινται σε ένα απλό πολιτικό ψέμα, όπως θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει κάποιος για λόγους μικροπολιτικής. Η αναφορά, η ανακριβέστατη αναφορά της εφημερίδας στα λεγόμενα του Αρχηγού μας, δείχνει κάτι βαθύτερο και ανησυχητικότερο. Το σημαντικότερο, όπως αναφέρει και ο σημερινός τίτλος του άρθρου, είναι η σαπίλα του πολιτικού συστήματος, και για να είμαστε ακριβοδίκαιοι αναφέρθηκε και από την «Καθημερινή». Αυτή σαπίλα όμως έρχεται να δείξει και να αποδείξει τη χρεοκοπία, τόσο των θεσμών όσο βέβαια και της μεταπολιτευτικής «δημοκρατίας». Σαπίλα εστί γάγγραινα και η γάγγραινα δεν θεραπεύεται. Η γάγγραινα κόβεται!
Διβάστε περισσότερα: https://ethnikismos.net/