Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ!

Γράφει ο Σ. Παιδάκος
Με τη ρητορική της προπαγάνδας και με τις ευλογίες των «αστικών» κομμάτων του κέντρου και της ψοφοδεξιάς,  τρόμαξαν στη κυριολεξία, να ανέλθουν στην εξουσία μετά από κόπους 71 ετών. Αναφερόμαστε στην κατά τα άλλα «ηθική» αριστερά, όπου οι επίγονοι της γενιάς του σφαγέα Ζαχαριάδη απολαμβάνουν την εξουσία. Αλλά το 1946 δεν είναι σε καμία των περιπτώσεων ίδιο με το 2017. Άλλο το τότε κι άλλο το σήμερα. Αλλά επειδή έχουμε να κάνουμε με μπολσεβίκους, που τα μυαλά τους έχουν μείνει κολλημένα στην περασμένη χιλιετία, και με αφορμή το ξέσπασμα στη βουλή του συναγωνιστή Λαγού, καλό είναι να ρίξουμε φως στις πολιτικές ( τρομοκρατικές) ενέργειες των παρακρατικών ευνομούμενων της αριστεράς.
Συνοπτικά θα αναφέρουμε ότι στα δύο χρόνια συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, παρατηρούμε με την ανοχή των αρχών καταλήψεις δημοσίων και μη κτιρίων, καταστροφές σε ιδιωτική και δημόσια περιουσία, επιθέσεις σε εκλεγμένα μέλη του κοινοβουλίου (Γερμενής), επιθέσεις  στα γραφεία μας, παράνομες ενέργειες στις νόμιμες συγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγής, λογοκρισία, νομοθετήματα εκτρώματα έναντι της Θρησκείας μας και των πατροπαράδοτων αξιών του Έθνους  και πλήθος άλλων παράνομων ενεργειών. Εν ολίγοις έχουμε ένα ριμέικ, ή θα λέγαμε καλύτερα, ένα κακέκτυπο άλλων σκοτεινών χρόνων τότε που δρούσε η Τσεντράλι Κομιτέτ (Τσέκα), πρόδρομος της περιβόητης  NKVD, όπου το σκεπτικό της ήταν: ««Η Τσέκα δεν είναι δικαστήριο. Είναι η ασπίς της επαναστάσεως. Δεν μπορεί να λάβει υπόψη τις βλάβες που προκαλεί στους πολίτες. Έχει μια μόνο φροντίδα. Τη νίκη. Πρέπει να νικήσει ακόμη και αν πλήττει αθώους».
Αλλά, όπως προείπαμε,  οι εποχές έχουν αλλάξει και δεν ταιριάζει το τότε με το σήμερα. Οι μπολσεβίκοι που μας κυβερνούν αυτό δεν το έχουν καταλάβει, ή καλύτερα, δεν θέλησαν ποτέ να το καταλάβουν. Ζουν στην αυταπάτη της ιδεολογίας τους και προσπαθούν τις έκνομες ενέργειες του Σταλινικού καθεστώτος να τις εφαρμόσουν στην Ελλάδα του σήμερα. Αλλά η ιστορία ΔΕΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΤΑΙ, όσο και να προσπαθούν να μας πείσουν για το αντίθετο οι τυχάρπαστοι της «προόδου» και της  αριστεράς. Δεν έχουν καταλάβει, ηγεσία και παρακρατικοί, ότι η ιστορία δημιουργείται πάντοτε με νέους όρους, νέα πεπρωμένα, και όλα αυτά συνυφασμένα με την πορεία του ανθρωπίνου γένους. Οι πράξεις των αριστερών, ή μάλλον των ορφανών ενός δολοφονικού ηγήτορα, δείχνουν με ξεκάθαρο τρόπο την οπισθοδρόμηση της ήδη παρωχημένης ιδεολογίας τους. Δείχνουν επίσης ότι, το κυνήγι αντιγραφής της ιστορίας είναι οράματα μόνο των απολυταρχικών καθεστώτων, όπως μας έχει διδάξει και η ιστορία του κομμουνισμού και του φασισμού.   Κάποτε ο αρχηγός μας είχε πει, παραμονές των εκλογών του 2015, ότι: «αν ο Σύριζα έρθει στην εξουσία, η αριστερά θα πάει πενήντα χρόνια πίσω.».

Την «πενηντάρα» ο Τσίπρας και η παρέα του την έχουν στο τσεπάκι, και οδεύουν ολοταχώς για το 1917. Δυστυχώς, όπως όλα δείχνουν, την ιστορία του Τόπου μας την γράφει μόνο η Χρυσή Αυγή, και λέμε δυστυχώς διότι είναι αδιανόητο εν έτη 2017, να υπάρχει μόνο ένας πολιτικός φορέας στο κοινοβούλιο που να κόπτεται πραγματικά για την πορεία της Ελλάδος. Βλέπεται εσείς καμία σοβαρή αντίδραση από τα λοιπά κόμματα της αντιπολιτεύσεως για αυτά που βιώνουν η Ελλάδα και οι Έλληνες; Ούτε κι εμείς. Αλλά βλέπουμε με στόμφο και αλαζονεία συνάξεις και συμπορεύσεις κουκουέδων, κεντρώων, ψοφοδεξιών και άλλων παραμορφωμένων ιδεολογιών με σκοπό το πολιτικό τους μέλλον και μόνο.    
Διαβάστε περισσότερα: https://ethnikismos.net/