Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Ομολογία από το “Βήμα”: Η πολιτική σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής διέκοψε την πορεία της προς την Νίκη!

Με αφορμή την συμπλήρωση δύο ετών από τότε που ξεκίνησε η περιβόητη "Δίκη της Χρυσής Αυγής", στην ακροαματική διαδικασία της οποίας καταρρέει καθημερινά το στημένο κατηγορητήριο της "εγκληματικής οργάνωσης, η εφημερίδα το "Βήμα της Κυριακής" προχώρησε σε ένα εκτενές αφιέρωμα για τα αποτελέσματα της πολιτικής σκευωρίας.

Είναι χαρακτηριστικό και εξόχως αποκαλυπτικό πως η αρθρογράφος της συστημικής εφημερίδας μεταφέρει τις εκτιμήσεις ερευνητών πως η πολιτική σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής τον Σεπτέμβριο του 2013 διέκοψε την φρενήρη άνοδο και την πορεία του Κινήματος προς την Νίκη!

Αποδεικνύεται δηλαδή περίτρανα αυτό που φωνάζουμε από την πρώτη στιγμή πως η συμμορία Σαμαρά έβαλε αθώους ανθρώπους στην φυλακή και προχώρησε σε ανηλεείς και παράνομες πολιτικές διώξεις με μοναδικό σκοπό την υφαρπαγή ψήφων. Μην ξεχνάμε πως τον στόχο της σκευωρίας τον είχε παραδεχτεί και δημόσια με δήλωσή του ο Νίκος Δένδιας.
Παραθέτουμε αυτούσιο το σχετικό απόσπασμα από το "Βήμα της Κυριακής":
"Δρόμους παράλληλους ακολουθεί, ως φαίνεται, η Δίκη της Χρυσής Αυγής με το πολιτικό σκηνικό. Η συμπλήρωση δύο ετών από την ημέρα που το κόμμα της Χρυσής Αυγής κάθισε στο εδώλιο με την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης προσκρούει σε ιδιότυπη εικόνα, με τον πολιτικό σχηματισμό της Χρυσής Αυγής σταθερά τρίτο στην προτίμηση του κόσμου, παρά τις αποκαλύψεις που έχουν λάβει χώρα στην δικαστική αίθουσα.
Ερευνητές εκτιμούν μιλώντας προς το "Βήμα" ότι η πορεία της Χρυσής Αυγής είναι σταθερή, πλην όμως στάσιμη, κινούμενη σε ποσοστά κάτω του 10% (με την αναγωγή και της αδιευκρίνιστης ψήφου), σημειώνοντας ότι θα ήταν εκρηκτικά ανοδική, αν δεν είχαν μεσολαβήσει η δολοφονία του Παύλου Φύσσα, η σύλληψη, η προφυλάκιση και η παραπομπή σε δίκη βουλευτών του κόμματος.
"Η κατάσταση σήμερα θα θύμιζε εν πολλοίς Ουγγαρία, αν η δολοφονία Φύσσα δεν είχε ταράξει τα νερά" λένε χαρακτηριστικά. "Ήταν τόσο μεγάλη η οργή για το παλαιό κατεστημένο που δεν χρειαζόταν καμία περισπούδαστη πρόβλεψη για να διαγνώσει κανείς την απειλή της Χρυσής Αυγής. Ακόμη και σήμερα θεωρείται επικίνδυνη, αν και σε υπολανθάνουσα μορφή".
Οφείλουμε αρχικά να επισημάνουμε ότι οι αποκαλύψεις στις οποίες αναφέρεται η δημοσιογράφος, δεν είναι αυτές που θα ήθελε το σύστημα, αλλά η αποκάλυψη της αλήθειας και της σκευωρίας. Αυτό εξάλλου θα αποδειχθεί περίτρανα, όταν ολοκληρωθεί το δικαστήριο και γκρεμιστεί συθέμελα και επίσημα το κατηγορητήριο της "εγκληματικής οργάνωσης".
Επιπλέον, να τονίσουμε πως η πορεία της Χρυσής Αυγής είναι σταθερά ανοδική και καθόλου στάσιμη και αυτό θα το αντιληφθούν άπαντες στις ερχόμενες εκλογές.
Τέλος, να επαναλάβουμε και να συμφωνήσουμε για τους λόγους που διακόπηκε η πορεία της Χρυσής Αυγής προς την Νίκη. Φυσικά δεν ήταν το τραγικό συμβάν στο Κερατσίνι, αλλά η ενορχηστρωμένη πολιτική σκευωρία της κλίκας Αθανασίου - Δένδια - Σαμαρά για υφαρπαγή των ψήφων της Χρυσής Αυγής.
Και αν η Ελλάδα τότε δεν έγινε Ουγγαρία (με την άνοδο δηλαδή Εθνικιστικών δυνάμεων στην εξουσία), αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνει στο μέλλον. Η πορεία του Λαϊκού Συνδέσμου προς την Νίκη είναι προδιαγεγραμμένη!
Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» από τον δημοσιογράφο Σταύρο Λυγερό: πολιτική σκευωρία της κυβέρνησης Σαμαρά η δίωξη κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!