Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 8 Απριλίου 2017Για να πάρεις την σήμερον ημέρα επίδομα λόγω χαμηλού εισοδήματος ή λόγω ανεργίας ή τέλος πάντων επειδή βρίσκεσαι σε κάποια ευαίσθητη κοινωνική ομάδα, περνάς από ιερά εξέταση. Πρέπει να καταθέσεις ισχυρά διαπιστευτήρια και πάλι δεν είναι σίγουρο ότι θα σου δοθεί το εν λόγω βοήθημα, γιατί μπορεί έτσι απλά να αποφασίσει η αρμόδια επιτροπή ότι δεν αμφιταλαντεύεσαι μεταξύ επιβίωσης και θανάτου από ασιτία.
Την ίδια στιγμή που οι βουλευτάδες της ΝΔ και του Σύριζα παίρνουν επίδομα για χαμηλοσυνταξιούχους, εγώ να ρωτήσω σαν άσχετος που είμαι, ποια αρμόδια επιτροπή είδε τα ονόματα αυτά των βουλευτάδων και τους θεώρησε χαμηλοσυνταξιούχους, ποιοι ήταν οι κύριοι αυτή της αρμόδιας επιτροπής που την ίδια στιγμή ακυρώνει αιτήματα ανθρώπων που έχουν πραγματική ανάγκη βοηθήματος και την ίδια στιγμή επικυρώνει βοηθήματα σε ανθρώπους με βιλάρες και φουσκωμένους τραπεζικούς λογαριασμούς. Να μας δώσουν τα ονόματα αυτών που έκριναν ότι ο Ντζιμάνης, ο Τόσκας, ο Ακριώτης από Σύριζα, ο Γιακουμάτος και ο Αναστασιάδης από ΝΔ πρέπει να λαμβάνουν και βοήθημα! Έλεος με τα τσιράκια τους. Και όσο για το ότι επέστρεψαν το βοήθημα πίσω, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, τους πιάσανε στα πράσα και το επέστρεψαν!
Τ.Κ.

Το βοήθημα για τους συνταξιούχους μόνο βουλευτές το έλαβαν; Άλλες πέντε περιπτώσεις από ΝΔ και Σύριζα!

Βγαίνουν λέει οι δημοσκοπήσεις και δείχνουν Τρίτη πολιτική δύναμη την Χρυσή Αυγή. Πρέπει να έχουν ρίξει μαύρο δάκρυ όλα τα κόμματα αλλά και τα προδοτικά ΜΜΕ που η Χρυσή Αυγή ακόμη παραμένει Τρίτη πολιτική δύναμη. Σου λέει τους είχαμε ετοιμάσει νέα σεζόν χρυσαυγιάδας και πάλι οι Έλληνες επιμένουν να ψηφίζουν Χρυσή Αυγή, πάλι τρίτη η Χρυσή Αυγή με ανοδικές τάσεις. Περαστικά σας παπαγαλάκια και προδότες, τα ψέματα σας δεν περνάνε πια!
Κώστας, Αγρίνιο

Τρίτη δύναμη με ενισχυμένα ποσοστά η Χρυσή Αυγή ακόμα και στην δημοσκόπηση της Pulse

Καταλαβαίνουμε απόλυτα την κα Κρέτσου, όταν υψώνει την φωνή της στους 'Έλληνες λέγοντας πως η χούντα της ΕΕ είναι κατά πολύ καλύτερη από αυτήν του Τσαουσέσκου στην Ρουμανία. Ιδιαίτερα δε, σε καταλαβαίνουμε αφού τώρα πια ως Επίτροπος της ΕΕ, δεν έχεις ανάγκη να εκπορνευτείς για ενα τζιν παντελόνι ή ένα ζευγάρι νάυλον κάλτσες, έχοντας εξασφαλίσει από το πουθενά μια ζεστή πολυθρόνα και ένα μηνιαίο εισόδημα των 10.000 ευρώ. Κάποια στιγμή να μάθουν τα τρωκτικά της ΕΕ τύπου Κρέτσου πως δεν μπορούν να έρχονται να λένε τις προκλητικές τους ανοησίες σε έναν λαό που υποφέρει, γιατί πολύ απλά ο καπιταλισμός και κομμουνισμός ποτέ δεν μπόρεσαν ικανοποιήσουν, έστω και τις πιο απλές καθημερινές ανάγκες των πολιτών. Το μπόρεσε στο παρελθόν και θα το μπορέσει στο μέλλον ο Εθνικισμός!
Γ.Π.

Πανικός στους μπολσεβίκους για την πανωλεθρία στην Καλαμπάκα - Νέα λάσπη σε βάρος της Χρυσής Αυγής