Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Δυναμικές παρεμβάσεις ευρωβουλευτών Χρυσής Αυγής εναντία σε τουρκική προκλητικότητα και μνημονιακές πολιτικές - 5 ΒΙΝΤΕΟ

Την Τετάρτη 26 Απριλίου 2017 κατά τη διάρκεια των εργασιών της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στις Βρυξέλλες, ο Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός παρενέβη στη συζήτηση με θέμα την κατάσταση στην Ουγγαρία τονίζοντας ότι, αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα και υποχρέωση των κυβερνήσεων των κρατών μελών της Ένωσης να προστατεύουν πάνω από όλα το εθνικό τους συμφέρον και τους πολίτες των χωρών τους,
ενώ δεν επιτρέπεται στην ΕΕ να τους το απαγορεύει και συνεχάρη τον κ. Ορμπάν, διότι αποφασίζει σύμφωνα με τα συμφέροντα του Ουγγρικού έθνους, παλεύοντας ενάντια στην ισλαμοποίηση και την παγκοσμιοποίηση.
Ακολουθεί η ομιλία:
"Η υποκρισία σε αυτή την αίθουσα περισσεύει. Οι περισσότεροι επικεφαλής των πολιτικών ομάδων εδώ προσπαθούν να χειραγωγήσουν λαούς, κράτη, έθνη, κυβερνήσεις. Πρέπει κάποιος βέβαια να εξηγήσει στους Ούγγρους πολίτες ποιο σκοπό εξυπηρετεί η συζήτηση για τα θεμελιώδη δικαιώματα στην Ουγγαρία και κατά της εκλεγμένης κυβέρνησης τους.
Το πανεπιστήμιο Κεντρικής Ευρώπης χρηματοδοτείται και ελέγχεται μαζί με πολυάριθμες ΜΚΟ από τον Τζόρτζ Σόρος, ο οποίος αναμειγνύεται στις εσωτερικές υποθέσεις των κρατών, μέσω των οργανισμών αυτών. Αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα και υποχρέωση των κυβερνήσεων, να προστατεύουν το εθνικό τους συμφέρον και τους πολίτες των χωρών τους και δεν επιτρέπεται η ΕΕ, να τους το απαγορεύει.
Θέλω να συγχαρώ τον κ. Όρμπαν γιατί παλεύει ενάντια στην ισλαμοποίηση και για τη διατήρηση της εθνικής ταυτότητας και υπερασπίζεται την Ουγγαρία από τις προσπάθειες εξωθεσμικών παραγόντων να επιβάλλουν την παγκοσμιοποίηση, όπως γίνεται εδώ μέσα".
Την Πέμπτη 27 Απριλίου 2017 κατά τη διάρκεια των εργασιών της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στις Βρυξέλλες, ο Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός παρενέβη στη συζήτηση με θέμα την πορεία των εργασιών της δεύτερης αναθεώρησης του προγράμματος οικονομικής προσαρμογής για την Ελλάδα τονίζοντας ότι η κατοχή που επέβαλλε η Γερμανία, το ΔΝΤ και ο κύριος του Eurogroup, του οποίου το όνομα απαξιεί ακόμη και να αναφέρει, διανύει ήδη τον έβδομο χρόνο, ενώ τελειωμό δεν έχουν οι αυτοκτονίες, η απόλυτη φτώχεια και το ξεπούλημα της ελληνικής περιουσίας, καταλήγοντας ότι, κάποια στιγμή ο Έλληνας θα σηκώσει κεφάλι και τελικά θα επαναστατήσει.
Ακολουθεί η ομιλία:
"Κυρία Πρόεδρε, απαξιώ να αναφέρω το όνομα του κυρίου του Eurogroup και ήθελα να του πω ότι σαν σήμερα, 27 Απριλίου του ’41 οι Γερμανοί του Τρίτου Ράιχ εισέβαλαν στην Ελλάδα. Επικράτησε μια κατοχή τριών ετών. Βρέθηκε ένας ήρωας εύζωνας Κουκίδης, που όμοιος του δεν θα υπάρχει στην χώρα του κυρίου, ο οποίος τυλιγμένος με την ελληνική Σημαία έπεσε από τον βράχο της Ακροπόλεως. Αυτοθυσία!
Αυτό δείχνουν οι ελληνικές ψυχές και σήμερα. Κάνουν υπομονή διότι η κατοχή που επέβαλλε η Γερμανία, το ΔΝΤ και ο κύριος, διανύει τον έβδομο χρόνο. Και τελειωμό δεν έχουν οι αυτοκτονίες, η απόλυτη φτώχεια και το ξεπούλημα της ελληνικής περιουσίας. Κάποια στιγμή όμως ο Έλληνας θα σηκώσει κεφάλι και θα του πει έξω από δω κύριε. Και μας χρωστάς και δεν σου χρωστάμε τίποτα!"
Λ. Φουντουλής: Η Τουρκία δεν έχει καμία θέση στην Ευρώπη
Στην συνεδρίαση της Ολομέλειας του ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο και στην συζήτηση σχετικά με την κατάσταση στην Τουρκία μετά το δημοψήφισμα, έλαβε τον λόγο ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Λάμπρος Φουντούλης. Στην παρέμβαση του, κατήγγειλε την επιθετική πολιτική της Τουρκίας εναντίον της χώρας μας, την σταδιακή της μετατροπή σε ένα σύγχρονο χαλιφάτο και πρόσθεσε πως η Τουρκία δεν έχει καμία θέση στην Ευρώπη. Επιπλέον, έκανε γνωστές τις πολυάριθμες παραβιάσεις και τις υπόλοιπες εχθρικές ενέργειες των Τούρκων και χαρακτήρισε την συνέχιση των διαπραγματεύσεων και της παροχής βοήθειας στην Άγκυρα ως εχθρικές προς την Ελλάδα κινήσεις.
Ακολουθεί ολόκληρη η παρέμβαση:
"Είναι απαράδεκτο το γεγονός πως η Ευρωπαϊκή Ένωση ακόμη συνεχίζει να θεωρεί την Τουρκία υποψήφια προς ένταξη χώρα. Η Τουρκία είναι ένα κράτος εντελώς ξένο προς τις αρχές και τις αξίες του ευρωπαϊκού πολιτισμού και περιφρονεί κάθε έννοια πολιτικών ελευθεριών.
Ειδικά μετά το δημοψήφισμα με το οποίο μετατρέπεται η χώρα αυτή ουσιαστικά σε ένα σύγχρονης μορφής χαλιφάτο, είναι επιτακτική ανάγκη να διακοπούν όχι μόνο οι διαπραγματεύσεις, αλλά και κάθε είδους βοήθεια προς την Τουρκία και να αντιμετωπιστεί σαν αυτό που πραγματικά είναι, ένα κράτος-ταραξίας, με επεκτατικές βλέψεις εναντίον όλων των γειτόνων του και παράγοντας αστάθειας στην ευρύτερη περιοχή.
Προς επιβεβαίωση των όσων υποστηρίζω, η Τουρκία προχώρησε χθες σε 71 συνολικά παραβιάσεις του ελληνικού FIR, σημειώθηκαν 4 αερομαχίες και δύο σκάφη της τουρκικής ακτοφυλακής παραβίασαν τα ελληνικά χωρικά ύδατα, ενώ ταυτόχρονα ο Ερντογάν απειλεί να πλημυρίσει με λαθρομετανάστες ολόκληρη την Ευρώπη.
Καλώ λοιπόν το Ευρωκοινοβούλιο να πιέσει προς την κατεύθυνση της πλήρους και οριστικής διακοπής των ενταξιακών διαπραγματεύσεων, παύση όλων των χρηματοδοτήσεων και επιβολή κυρώσεων προς το τουρκικό καθεστώς, καθώς η στοχευμένη από τον Ερντογάν σημερινή κατάσταση, πέρα από παράλογη, είναι εχθρική ενέργεια προς την Ελλάδα και την Ευρώπη."
Λ. Φουντούλης: Οι πολιτικές της Ένωσης ευθύνονται για την φτώχεια
Κατά την διάρκεια συνεδρίασης της επιτροπής απασχόλησης του ευρωκοινοβουλίου, έκανε παρέμβαση ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Λάμπρος Φουντούλης. Σε αυτήν, κατήγγειλε την απαράδεκτα υψηλή φορολογία στην Ελλάδα, τις αποτυχημένες πολιτικές της Ένωσης και τις απαιτήσεις των θεσμών οι οποίες και δεν έχουν κανένα θετικό αντίκτυπο στην ελληνική οικονομία, αντίθετα την οδηγούν όλο και πιο βαθιά στην κρίση.
Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της παρέμβασης:
"Ευχαριστώ κυρία Πρόεδρε, συμφωνώ απόλυτα και συγχαίρω την συνάδελφο για την πρωτοβουλία της και την έκθεση της. Καταρχάς, θα ήθελα να αναρωτηθούμε ποιο είναι το όριο της φτώχειας ανά χώρα; Γιατί, το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, αυτό θέλει να βοηθήσει, να μην υπάρχει φτώχεια, να μην υπάρχει πείνα.
Λοιπόν, άλλο είναι το όριο της φτώχειας στη Γερμανία, άλλο είναι το όριο της φτώχειας στη Γαλλία, άλλο στην Ιταλία και άλλο στην Ελλάδα. Γιατί, παρόλο που έχουμε ενιαίο νόμισμα, δεν μπορεί ο πολίτης να αγοράσει τα ίδια αγαθά από τη μια χώρα στην άλλη. Όλοι λέμε ότι σε πολλές χώρες της Ένωσης εκατοντάδες χιλιάδες ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας. Αυτό, λοιπόν, το όριο θα πρέπει να ξέρουμε για να δούμε και ποιο θα πρέπει να είναι το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα.
Ζητάμε, λοιπόν, ένα ελάχιστο εισόδημα σαν μέτρο, το οποίο θα είναι στην ουσία ένα βοήθημα. Γιατί; Για να μην πεθαίνουν οι πολίτες από την πείνα; Ποιός, όμως, οδηγεί αυτούς τους ανθρώπους στην εξαθλίωση και στη φτώχεια; Για μας είναι οι λάθος πολιτικές που επιβάλλονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αυτός είναι σίγουρα ο πρώτος παράγοντας, και, δεύτερον, τα πολύ υψηλά ποσοστά ανεργίας.
Θα μιλήσω λίγο για τη χώρα μου, την Ελλάδα. Η υψηλή φορολογία, οι περικοπές των κοινωνικών αγαθών, η τεκμαρτή φορολόγηση των πολιτών, και αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα. Δηλαδή άνθρωποι, οι οποίοι δεν έχουν ούτε 1 ευρώ εισόδημα, φορολογούνται επειδή είναι παντρεμένοι για 5.000 ευρώ. Επειδή τυγχάνει να έχουν ένα σπίτι για άλλες 3.800 ευρώ. Επειδή τυγχάνει να έχουν κι ένα σαραβαλάκι, ένα παλιό αυτοκίνητο δεκαετίας για άλλες 3.000 ευρώ. Δηλαδή συνολικά άνθρωπος που δεν έχει εισόδημα ούτε 1 ευρώ, φορολογείται για 12.000 ευρώ. αυτό το παράλογο δεν νομίζω να υπάρχει σε πολλές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτό, βέβαια, έχει το σκοπό του, γιατί με αυτή τη φορολογία δημιουργεί η κυβέρνηση πλεονάσματα για την ικανοποίηση των δανειστών.
Αυτοί, λοιπόν, έχουν οδηγήσει στη φτωχοποίηση χιλιάδων Ελλήνων. Μόνο σε εθνικό επίπεδο και με άλλες πολιτικές μπορεί να καταπολεμηθεί η φτώχεια. Καλή η έκθεση και σίγουρα θα αφυπνίσει κάποιους, αλλά δεν περιμένω καμία σοβαρή πολιτική αντίδραση εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης."
Στρατηγός Γ. Επιτήδειος: «Όχι στην ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ»
Παρέμβαση στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες έκανε ο Ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος, στα πλαίσια της συζητήσεως για την τρέχουσα κατάσταση στην Τουρκία, ιδίως όσον αφορά το συνταγματικό δημοψήφισμα.
Ακολουθεί η παρέμβαση:
"Κυρία Πρόεδρε, μετά τη νίκη του στο δημοψήφισμα, ο πρόεδρος Ερντογάν εξακολουθεί με μεγαλύτερη ένταση και συχνότητα να προκαλεί. Εχθές συνέλαβε 803 υπόπτους για το πραξικόπημα. Επιδιώκει να επαναφέρει τη θανατική ποινή, αμφισβητεί τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας, έχει στείλει ερευνητικό σκάφος εντός της ΑΟΖ της Κύπρου, απειλεί τις εταιρείες που έχουν συνάψει συμφωνία ερεύνης με την Κυπριακή Δημοκρατία, έχει δεσμεύσει μεγάλες θαλάσσιες περιοχές στο Αιγαίο και στην Κύπρο για διεξαγωγή ναυτικών ασκήσεων και απειλεί να πλημμυρίσει την Ευρώπη και την Ελλάδα με τρία εκατομμύρια λαθρομετανάστες.
Η Τουρκία είναι μία χώρα η οποία εκφράζει επεκτατικές βλέψεις για όλους τους γείτονές της και αποτελεί πρόβλημα για όλους αυτούς αλλά και για την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Όσο λοιπόν δεν της κόπτουμε το ευρωπαϊκό κεκτημένο και το ενδεχόμενο να γίνει μέλος της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, θα συνεχίσει να προκαλεί, θα προκαλεί τη Γερμανία και την Ολλανδία λέγοντας ότι, δήθεν, εφαρμόζουν "ναζιστικές μεθόδους" και γενικώς θα δείχνει σε όλους ότι είναι μια χώρα που δεν μπορεί να ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση".