Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Συγχαρητήρια στον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής για την συνέντευξη που έδωσε, λέγοντας τα πράγματα με το όνομα τους. Έρχονται ακόμη περισσότερα οικονομικά μέτρα, εξαιτίας ενός επαχθούς χρέους που σε καμιά περίπτωση δεν χρησιμοποιήθηκε επ’ ωφελεία του ελληνικού λαού με αποτέλεσμα να καθίσταται παράνομο. Με ξεκάθαρη άποψη ζήτησε να υπάρξει συντεταγμένη αποχώρηση από το ευρώ και σταδιακή επιστροφή στο εθνικό νόμισμα. Ανυπακοή στους τοκογλύφους της Ε.Ε. που κατέστρεψαν την Ελλάδα σε όλους τους τομείς. Τόνισε ιδιαίτερα ότι καμιά διαφορά δεν έχουν οι πολιτικές Νδ και Σύριζα εκτός του τρόπου κοροϊδίας των Ελλήνων μιας και οι δυο εφαρμόζουν απαρέγκλιτα τα μνημόνια της διεθνούς τοκογλυφίας. Χρυσή Αυγή να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.
Σ.Δ.

Μεγάλη νίκη της Χρυσής Αυγής: Ακυρώθηκε η μετεγκατάσταση λαθρομεταναστών στην πόλη του Πειραιά

Μια οικονομία για να ανακάμψει πρωταρχικά απαιτεί άμεσες δημόσιες επενδύσεις, αυτές με την σειρά τους θα φέρουν τις ιδιωτικές, κυρίως από μικρομεσαίες εγχώριες εταιρείες, όχι από ξένους κολοσσούς. Αυτοί οι κολοσσοί, στην αρχή, μειώνουν την φορολογική βάση, δημιουργούν εξάρτηση (άρα εκβιασμούς για "δωράκια") και πιθανώς μεγάλη αναστάτωση εφόσον έχουν βραχυχρόνιες και εύκολα ρευστοποιήσιμες τοποθετήσεις. Οι μικρές επιχειρήσεις και βιοτεχνίες αποτέλεσαν την ραχοκοκαλιά της οικονομικής προόδου της Ελλάδος και ο μαρασμός τους έφερε τα σημερινά αποτελέσματα. Μόνο η Χρυσή Αυγή στο πρόγραμμα της προβλέπει την ενίσχυση της μικρομεσαίας επιχείρησης με χαμηλή φορολογία και ουσιαστική στήριξη ώστε να αναπτυχθεί η πραγματική οικονομία.
Ν.Γ.

26 Απριλίου 1986: Το πυρηνικό ατύχημα του Τσερνόμπιλ δείχνει το αληθινό εγκληματικό πρόσωπο του μπολσεβικισμού‏

Φθάνουμε στο συμπέρασμα ότι το μόνο που είναι αφορολόγητο, είναι ο αέρας που αναπνέουμε. Μάλλον και αυτό υπό αίρεση είναι, αν αναλύσεις προσεκτικά ένα λογαριασμό της ΔΕΗ. Η εμμονή κάποιων ανθρώπων στη λιτότητα (το άλλο όνομα της ληστείας) είναι ακατανόητη. Έρευνες που είδαν το φως της δημοσιότητος τον τελευταίο καιρό, σοκάρουν και τον πλέον ψύχραιμο. Το 2016 ήταν τραγικό. Και το 2017 εξελίσσεται ακόμη πιο «μαύρο» από τις πλέον δυσοίωνες προβλέψεις. Και ψάχνουν οι υπερήφανοι Έλληνες να ψωνίσουν στις προσφορές με κουπόνια και με δωροεπιταγές στην προσπάθειά τους να εξοικονομήσουν λίγα χρήματα, ώστε να μπορέσουν να περάσουν το μήνα.
Σ.Μ.

Τα Εθνικιστικά και Πατριωτικά κόμματα είναι τα κόμματα του Λαού στην εποχή μας