Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Προξενεί ιδιαίτερη εντύπωση ότι παγκοσμίως όλα τα δήθεν δημοκρατικά κόμματα και ΜΜΕ, της σιωνιστικής ψευτοδημοκρατίας που εξοντώνουν τους ευρωπαϊκούς  λαούς ''δημοκρατικότατα'' μέσω των νομοσχεδίων-εντολών της ελίτ, στρέφονται ενάντια στους Eθνικιστές. "Ο εφιάλτης της πιθανής εκλογής της Λεπέν" ούρλιαζε το κρατικό κανάλι το οποίο πληρώνουν υποχρεωτικά όλοι οι Έλληνες. Ότι Εθνικό και Πατριωτικό τους προκαλεί αλλεργία, μιας και είναι ενάντια στα σχέδια της παγκοσμιοποίησης και των τοκογλύφων που τελικώς όπως αποδεικνύεται είναι και τα αφεντικά τους.
Π.Κ.

Τρισάγιο στην μνήμη του Αθάνατου Συναγωνιστή μας Γιώργου Φουντούλη - Φωτογραφίες

Νενικήκαμεν, φωνάζουν τα φερέφωνα της κυβέρνησης με την «αντισυνταγματική αντιπολίτευση», να παριστάνει πως δεν χαίρεται γιατί ο Τσίπρας τους παίρνει τα εύσημα, τα οποία θα λάμβαναν αν ήταν κυβέρνηση. Πετύχαμε... πλεόνασμα και μάλιστα μεγαλύτερο από το αναμενόμενο φωνάζουν οι μπουρδολόγοι του Σύριζα. Ντροπή σας, είσαστε η πλέον εξευτελισμένη κυβέρνηση στη νεότερη ιστορία της Ελλάδος, όπως άλλωστε και όλες οι κυβερνήσεις των μνημονίων που εξοντώνουν τους Έλληνες και τους αντικαθιστούν με λαθρομετανάστες.
Σ.Μ.

Εμείς και η Λεπέν

Ένα έγκλημα συντελείται εις βάρος της Ελλάδας και της οικονομίας της πολλές δεκαετίες τώρα. Μολονότι παράγουμε το καλύτερο λάδι παγκοσμίως, η κρατική γραφειοκρατία, ο άκρατος κομματισμός και η διαφθορά, το κυνήγι της επιχειρηματικότητας, οι μεσάζοντες και οργανωμένα συμφέροντα, εμποδίζουν την τυποποίηση κι εξαγωγή του ελληνικού ελαιολάδου σε μεγάλες διεθνείς αγορές, στερώντας την Πατρίδα μας από δισεκατομμύρια ευρώ. Οι καταστροφικές μεταπολιτευτικές διακυβερνήσεις, των αριστερών και δεξιών πολιτικών απατεώνων, εφαρμόζοντας τις οδηγίες της Ε.Ε, κατέστρεψαν την πρωτογενή παραγωγή της Πατρίδας μας με αποτέλεσμα η Ελλάδα πλέον να μην έχει αυτάρκεια σε βασικά είδη διατροφής και να εισάγει όλα τα προϊόντα της. Μοναδική λύση η επιστροφή στην πρωτογενή παραγωγή, όπως προτείνει η Χρυσή Αυγή.
Kώστας

Ο... “πολιτικά μη ορθός” παίκτης του Survivor, η αστυνομία σκέψης και τα σχόλια για λαθρομετανάστες και Χρυσή Αυγή