Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Τον Απρίλιο του 2010, ο αλήστου μνήμης ΓΑΠ, ενεργώντας ως γνήσιο φερέφωνο της διεθνούς τοκογλυφίας και κυρίως του ΔΝΤ, από το Καστελόριζο ανακοίνωνε προς τους Έλληνες πως για να σωθεί η πατρίδα μας πρέπει να φτωχοποιηθεί με τα επαίσχυντα μνημόνια, να έχουμε χιλιάδες αυτοκτονίες μαζικό κλείσιμο επιχειρήσεων, εκατομμύρια ανέργους, εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας φέρνοντας μια εθνική καταστροφή και μάλιστα με πλαστά στοιχεία για το ύψος του χρέους.
Είχε μάλιστα το θράσος να αποκαλέσει τους Έλληνες ως τον πιο διεφθαρμένο λαό του κόσμου ξεχνώντας την διαφθορά των κυβερνήσεων του πατέρα στις οποίες μάλιστα ήταν υπουργός. Σήμερα επανακάμπτει πολιτικά μιας και σε αυτό τον τόπο κανένα έγκλημα πολιτικού δεν τιμωρείται, έχοντας λάβει ασυλία από τις ΗΠΑ σαν καθηγητής πανεπιστημίου, θέλοντας να έχει ρόλο στην ανασύσταση του κλεφτοπασοκ που αλλάζει όνομα για να απαλλαχθεί από τα χρέη που έχει δημιουργήσει. Απέναντι στον εσμό των δεξιών και αριστερών πολιτικών απατεώνων στέκεται η Χρυσή Αυγή που επίμονα ζητά πολιτική κάθαρση απαιτώντας τους κλέφτες στη φυλακή και τα κλοπιμαία να γυρίσουν στους δικαιούχους που δεν είναι άλλοι από τους υποφέροντες Έλληνες.
Θ.Σ.

Το χρώμα της τρομοκρατίας είναι κόκκινο

«Απελάθηκαν» οι Ρομά από την Μύκονο. Θα διαμαρτυρηθούν άραγε  οι μόνιμοι υπερασπιστές τους για την "ρατσιστική" συμπεριφορά των αρχών ή σκέφτονται τις καλοκαιρινές διακοπές τους στο νησί και απλά θα το προσπεράσουν;  Αλίμονο σε όσους μένουν στο Ζεφύρι, στα Λιόσια, στον Ασπρόπυργο και όπου αλλού οι οποίοι βιώνουν πρωτόγνωρες καταστάσεις παραβατικότητας χωρίς το κράτος να αντιδρά στο ελάχιστο. Τα καλά και συμφέροντα της άρχουσας τάξης, της υπεύθυνης για την δυστυχία των Ελλήνων που όποτε πλήττεται ακόμη και στο ελάχιστο το συμφέρον της, αντιδρά ακαριαία και χωρίς τις προφάσεις του «ανθρωπισμού», εφαρμόζοντας την κείμενη νομοθεσία.
Α.Κ.

H Χρυσή Αυγή τίμησε τον Στρατηγό Γεώργιο Καραϊσκάκη στην Σαλαμίνα - Φωτογραφίες, Βίντεο

Συνεχιζουν απτόητοι το ρουσφετολογικό αμόκ στο... αθάνατο Ελληνικό Δημόσιο. Μετά από τις χιλιάδες προσλήψεις στα "hot spots",  ανακοινώνουν  προσλήψεις 2.338 "συντρόφων" σε υπηρεσίες αρμοδιότητας της Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς με διάφορες ειδικότητες. Μάλιστα, οι ρουσφετολόγοι είναι και βιαστικοί.  Η σχετική απόφαση της υπουργού Πολιτισμού έχει την επισήμανση «Εξαιρετικά Επείγον»! Και δεν κάνουν  μόνο τα ρουσφέτια. Συντηρούν  και την υποχρέωση της υπό χρεοκοπία ΔΕΗ, να πληρώνει όλους αυτούς από τον προϋπολογισμό της. Αυτής της ΔΕΗ που εκφράστηκαν προσφάτως φόβοι, ότι προσεχώς θα αδυνατεί να πληρώσει τους μισθούς των υπαλλήλων της και που έχει 2,2 δισ. ευρώ ανείσπρακτες -και μη ρυθμισμένες- οφειλές.
Σ.Μ.

Ο Συμβολισμός της Δρακοκτονίας και η Διαχρονικότητα του Αγίου Γεωργίου