Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές Μ. Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Δυστυχώς κύριοι εξαπατηθήκαμεν, τα όνειρα μας εκλάπησαν, τα προσόντα και οι κόποι μια ολόκληρης ζωής που αποκτήθηκαν μέσα από τόσους κόπους και θυσίες υπέπεσαν εις λήθαργον, αναμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να αφυπνιστούν. Δυστυχώς για τους κυρίους της γενιάς του Πολυτεχνείου είναι το σύστημα κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους και δεν έχουν μπει ακόμα φυλακή, διότι τα εγκλήματα τα οποία τέλεσαν, θα κληθούν να τα υποστούν οι επόμενες γενεές, ενώ αυτοί πέρασαν μια ζωή χαρισάμενη, χωρίς να αναλογιστούν τον συνάνθρωπο τους και το μέλλον των παιδιών τους, παρόλο που θεωρούν τους εαυτούς τους ανθρωπιστές.
 Δυστυχώς είναι η γενιά που ενώ προσπάθησε και είχε τα φόντα να αναδείξει την Ελλάδα θα γραφτεί με μελανά γράμματα στην Ελληνική ιστορία, ως η γενιά που υποδούλωσε τη χώρα και έθεσε τα θεμέλια για τον αφανισμό των παιδιών της για χάριν μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων. Ευτυχώς όμως, που ο ελληνικός λαός λόγω των δυσκολιών, που επήλθαν έχει αρχίζει να αφυπνίζεται και να γυρνάει την πλάτη του στους μύθους, στα ψέματα και στον παραλογισμό στον οποίο τον οδήγησαν οι φανφάρες και οι ψεύτικες υποσχέσεις από τους συμφεροντολόγους πολιτικούς της χώρας, επιλέγοντας συνειδητά πλέον να στηρίξει την Χρυσή Αυγή.
Μ.Τ.Γ.

Βόμβες στο Ντόρτμουντ: τζιχαντιστές και αντιφασίστες διεκδικούν την πατρότητα της δολοφονικής επίθεσης

Καμία μεγάλη καταστροφή σε αυτό το τόπο δεν έχει κρατήσει τόσο πολύ... Η Γερμανική Κατοχή, τα Δεκεμβριανά και ο Συμμοριτοπόλεμος στη συνέχεια, ακόμη και η 7ετία των Συνταγματαρχών αργότερα, για όποιον θέλει να γενικεύσει τα αγενίκευτα, κράτησαν σαφώς λιγότερο χρόνο από όσο κρατάει η συμφορά των μνημονίων, ενώ προκάλεσαν σαφώς μικρότερη καταστροφή από τούτη εδώ την διακομματική και διαχρονική λαίλαπα που κατατρώει τους Έλληνες και ξεπουλά τα πάντα, μέχρι και ψυχή. Μια ευχή λοιπόν έχει νόημα αληθινό να λέμε χρόνο στο χρόνο, μέχρι να υλοποιηθεί: Καλή Ανάσταση Πατρίδα, καλή Λευτεριά!
Θ.Τ.

Γ. Γερμενής: Όλα στο φως για τις μίζες και τα σκάνδαλα στον χώρο της Υγείας - ΒΙΝΤΕΟ

Τελικά υπογράφτηκε το τέταρτο μνημόνιο. Η ταφόπλακα του ελληνικού  μικρομεσαίου πληθυσμού, εξ αιτίας της αποτυχίας του τρίτου μνημονίου. Τα λόγια και οι πολιτικoί έχουν χάσει πλέον το νόημα και τη χρησιμότητα τους. Είναι προφανές ότι σε συνδυασμό με την λαθρομετανάστευση, το σχέδιο είναι απλά ο αφανισμός των Ελλήνων. Δεν υπάρχουν λόγια πλέον. Μοναδική λύση η Χρυσή Αυγή για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.
Α.Ρ.

Ηλίας Κασιδιάρης: Θα ματώσουν στο σκαμνί της Εξεταστικής οι διεφθαρμένοι πολιτικοί! ΒΙΝ