Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στο Δέλτα TV Θράκης: ΟΧΙ στα προκλητικά προνόμια του πολιτικού συστήματος!ΒΙΝΤΕΟ

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή, η μόνη πολιτική δύναμη που παρανόμως έχει ανασταλεί η κρατική χρηματοδότηση, καταψήφισε την προκλητική μείωση εισφοράς αλληλεγγύης των βουλευτών και έφερε το θέμα στην Βουλή
Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή παρενέβη τηλεφωνικά στο δελτίο ειδήσεων του Δέλτα TV Θράκης.

Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε στην ανάγκη επιστροφής στην εθνική παραγωγή και τον πρωτογενή τομέα, ώστε να ανακάμψει η Εθνική οικονομία.
Εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση του στα δίκαια αιτήματα των αγροτών και των κτηνοτρόφων, η ανάπτυξη των οποίων αποτελεί την λύση για την εθνική αυτάρκεια.
Για την πορεία της διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης με τους δανειστές σημείωσε ότι θα έρθουν νέα αιματηρά μέτρα, μείωση συντάξεων και δυσβάσταχτοι φόροι.
Επισήμανε ότι ο πολιτικός κόσμος συνεχίζει να διατηρεί τα προκλητικά του προνόμια, την ώρα που ο ελληνικός λαός πένεται. Η Χρυσή Αυγή έχει από την πρώτη στιγμή καταγγείλει αυτά τα προνόμια και έχει καταθέσει πρόταση νόμου για την κατάργηση τους.
Τέλος, τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή παραμένει η τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου παρά τις ύπουλες μεθοδεύσεις του τουρκικού προξενείου με την μεταγραφή του Ιλχάν Αχμέτ στο ΠΑΣΟΚ.
Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος έστειλε τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς στην Θράκη, εκεί όπου χτυπά η καρδιά της Ελλάδος.