Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΤΟ EXTRA TV ΚΥΠΡΟΥ: Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ – ΒΙΝΤΕΟ

      

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη στον δημοσιογράφο Χρίστο Αριστείδου για το Extra TV Κύπρου.
Στην συζήτηση με τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής αναλύθηκαν όλες οι πτυχές της τραγωδίας της Κύπρου και της προδοσίας που συντελέσθηκε από το σάπιο μεταπολιτευτικό καθεστώς.
Στον φάκελο της Κύπρου περιγράφονται όλες οι ευθύνες των πολιτικών, γι΄ αυτό και παραμένει επτασφράγιστος από το αντεθνικό καθεστώς.

Για τις τρέχουσες συνομιλίες για το Κυπριακό επεσήμανε πως η στάση του Προέδρου Αναστασιάδη είναι ενδοτική, ανάλογη με αυτήν που είχε κρατήσει και στο «σχέδιο Ανάν».
Ο ίδιος υποβάθμισε τον εαυτό του σε «κοινοτάρχη» και στην παρούσα στιγμή είναι καλύτερο που ναυάγησαν οι διαπραγματεύσεις, αφού η «λύση» Διζωνικής, Δικοινοτικής Ομοσπονδίας είναι εθνικά απαράδεκτη, καθώς οδηγεί στον εκτουρκισμό της Κύπρου.
Στο πάγωμα των συνομιλιών συνετέλεσε αποφασιστικά και η υπερψήφιση της πρότασης του ΕΛΑΜ για τον εορτασμό του Ενωτικού Δημοψηφίσματος στα σχολεία.
Τέλος, ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος τόνισε τους άρρηκτους δεσμούς της Ελλάδας με την Κύπρο, δηλώνοντας εμφατικά: «Η Κύπρος είναι Ελλάδα«.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/n.-g.-michaloliakos-sto-extra-tv-kuprou-h-kupros-einai-ellada-binteo#ixzz4aC0OkHP5