Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Εφημερίδα «ΕΣΤΙΑ»: Το υπουργείο Δικαιοσύνης ασχολείται μόνο με τις διεθνιστικές ιδεοληψίες της κυβέρνησης

Με τον καλύτερο τρόπο η εφημερίδα «ΕΣΤΙΑ» αντιμετωπίζει την τακτική της κυβέρνησης και του υπουργείου Δικαιοσύνης να αναφέρεται στα πεπραγμένα της γύρω από δευτερεύοντα ζητήματα «προοδευτικής» δομής και να αφήνει τα πολύ σημαντικά ζητήματα, που σχετίζονται με το πραγματικό αντικείμενο εργασίας τους, στα αζήτητα.

Συγκεκριμένα, κάτω από τον τίτλο «Πεπραγμένα» διαβάζουμε τα εξής: «Για όσους δεν το είχαν συνειδητοποιήσει, το υπουργείο Δικαιοσύνης εξέδωσε ανακοίνωση για να μας ενημερώσει περί του νομοθετικού έργου της κυβερνήσεως του ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι θυμηθήκαμε ότι επεξετάθη και στους ομοφυλοφίλους το σύμφωνο συμβιώσεως, ενισχύθηκε η αντιρατσιστική νομοθεσία, συγκροτήθηκε συμβούλιο κατά της μισαλλοδοξίας κλπ. Έτσι επιβεβαιώνει το ίδιο το Υπουργείο ότι για τα σημαντικά ζητήματα με τα οποία έπρεπε να ασχοληθεί, όπως η πολυνομία, η ασάφεια των νόμων και οι αλληλοσυγκρουόμενες διατάξεις, δεν έχει γίνει το παραμικρό. Ούτε βεβαίως έχει σημειωθεί πρόοδος όσον αφορά στην ταχύτητα απονομής Δικαιοσύνης»
Το πολύ εύστοχο σχόλιο της «ΕΣΤΙΑΣ» δεν μας κάνει να ξεχνάμε ότι αυτή ακριβώς είναι η φύση της εθνομηδενιστικής αριστεράς. Να δίνει, δηλαδή, ώθηση στις ξεπερασμένες ιδεοληψίες της, να στήνει έναν σταλινικό δεσμό στην ελευθερία σκέψης και έκφρασης, να προσπαθεί να κάνει κεντρικά ζητήματα της πολιτικής της την χρόνια ενασχόληση με παρακμιακά και περιθωριακά φαινόμενα και την ίδια στιγμή όλα τα (υπαρκτά) σημαντικά ζητήματα που (πρέπει να) απασχολούν την Δικαιοσύνη να μένουν στάσιμα.
Οι αριστεροί διεθνιστές εγκλωβισμένοι στον απατηλό μικρόκοσμό τους αρέσκονται στο να ασχολούνται με τις λεπτομέρειες και να χρησιμοποιούν λέξεις-εκφράσεις, των οποίων η έννοια είναι διφορούμενη («μισαλλοδοξία», «μνησικακία», «ρητορική μίσους», κ.τ.λ.) ενώ την ίδια στιγμή να αφήνουν εντελώς ανέγγιχτη την ουσία. Ίσως ακριβώς επειδή η αντιφυσική τους ιδεολογία, η οποία όπου εφαρμόστηκε προκάλεσε εκατόμβες αθώων θυμάτων, βρίσκεται σε πλήρη αντιδιαστολή με την ουσία και το περιεχόμενό της.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ