Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Για να ζήσουμε κάποια στιγμή ως άνθρωποι με αξιοπρέπεια, πρέπει να πάψουμε να είμαστε άβουλα όντα. Αυτή είναι η λύση. Πρέπει να παλέψουμε ενάντια στις πολιτικές συμμορίες που μας κυβερνούν για να σταματήσουν να μας κατασπαράζουν με τις πολιτικές τους τόσο στην οικονομία όσο και τη λαθρομετανάστευση. Δυστυχώς όμως πολλοί συμπολίτες μας κάνουν μόνο διαπιστώσεις σε θεωρητικό επίπεδο ακόμη. Εύχομαι οι Έλληνες να μπορέσουν να αποτινάξουν το ζυγό που έχουν, γιατί αν δεν το κάνουμε, αργά η γρήγορα θα εξαφανιστούμε...
Γ.Π.

Η Ε.Ε. εξορκίζει την συνάφειά της με δέσμευση για κοινή μιλιταριστική πολιτική

Μέχρι πότε η Ελλάδα θα είναι η αποθήκη λαθρομεταναστών, οι οποίοι ζουν σε βάρος των Ελλήνων φορολογουμένων και μάλιστα με προκλητική πολυτέλεια σε σχέση με Έλληνες, οι οποίοι όχι απλώς δεν έχουν δουλειά, αλλά κάποιοι είναι και άστεγοι; Τόσο γι΄ αυτούς που ήδη βρίσκονται εδώ, αλλά και για τους άλλους που απειλεί ο Ερντογάν να μας στείλει. Δεν βλέπουν οι πολιτικοί απατεώνες της κυβέρνησης και όλου του αντισυνταγματικού τόξου την δυστυχία του γηγενούς πληθυσμού; Πόσο μένος πρέπει να έχει κάποιος στη ψυχή του, ώστε να μην βλέπει τη δυστυχία που φέρνει με τις άθλιες πολιτικές αφανισμού των Ελλήνων, οι οποίες προέρχονται από ξένα κέντρα αποφάσεων. Μόνη ελπίδα η Χρυσή Αυγή που αντιστέκεται με λόγια και με έργα στον αφανισμό των Ελλήνων.
Σ.Μ.

Με αναφορές στους κατσαπλιάδες του Συμμοριτοπολέμου ξεκινάει σήμερα το συνέδριο του ΚΚ€

Ένα ακόμη σκάνδαλο είναι σε εξέλιξη μετά την πώληση - ξεπούλημα των αεροδρομίων στην FRAPORT. Η εν λόγω εταιρεία ζητά δάνειο από συστημική τράπεζα για να δημιουργήσει τις αναγκαίες υποδομές που ανάλαβε σαν υποχρέωση από την εν λόγω παραχώρηση. Δηλαδή ζητά από τράπεζα που οι Έλληνες την έχουν ανακεφαλοποιήσει τρεις τουλάχιστον φορές να δανείσει την εταιρεία, μιας και η ίδια δεν έχει ή δεν θέλει να διαθέσει τα αναγκαία κεφάλαια. Η λέξη αλητεία δεν μπορεί να περιγράψει την πραγματικότητα. Αριστεροί και δεξιοί πολιτικοί απατεώνες έχουν την ίδια μειοδοτική πολιτική πάντα σε βάρος των ελληνικών συμφερόντων. Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος!
Λ.Ν.

Βοηθήστε τον... άπορο βουλευτή: Συριζαίος πήρε την 13η σύνταξη - Αναγκάστηκε να τα επιστρέψει μετά το κράξιμο