Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τους Ήρωες του 1821 σε όλη την επικράτεια - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο


Σήμερα 25η Μαρτίου κατά την ιστορική επέτειο της Επανάστασης των Ελλήνων, η Περιφέρεια Πειραιώς έδωσε δυναμικό παρόν στην Σαλαμίνα προς τιμήν των Αγωνιστών της μεγάλης Εθνεγερσίας.

Συγκεκριμένα, κλιμάκιο Συναγωνιστών με επικεφαλής τον Συναγωνιστή και Βουλευτή Β’ Πειραιώς, Ιωάννη Λαγό, βρέθηκε στον εκκλησιασμό του ιερού ναού Αγίου Δημητρίου, κατά τον οποίο πραγματοποιήθηκε και δέηση στον Στρατηγό Γεώργιο Καραϊσκάκη και έπειτα στην εκκλησία του Άγιου Μηνά (Πολιούχος της νήσου), για την ευλογία των λαβάρων όπου πραγματοποιήθηκε και το στρατιωτικό άγημα.
Παρόντες ήταν επίσης οι Συναγωνιστές και Μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, Δεβελέκος Σωτήρης και Μιχαήλ Παπαδημητρίου. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνου με τον Συναγωνιστή Ι. Λαγό να αποσπά τον μεγαλύτερο όγκο χειροκροτημάτων και η επίσημη παρέλαση. Σημαντική παρατήρηση πως ουδείς εκπρόσωπος του πολιτικού κατεστημένου δεν ήταν παρών.
Για άλλη μία φορά ως Έλληνες Εθνικιστές και Χρυσαυγίτες πράξαμε το ιερό μας καθήκον όχι από τυπική υποχρέωση, αλλά με ρίγη συγκίνησης κι εθνικής υπερηφάνειας. Ζήτω οι ένδοξοι Αγωνιστές του 1821! Ζήτω η Επανάσταση των Ελλήνων!
Το εκκλησίασμα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και την παρέλαση των μαθητών για την Εθνική Επέτειο της εθνεγερσίας παρακολούθησε στην πόλη της Κατοχής κλιμάκιο μελών της Χρυσής Αυγής Αιτωλοακαρνανίας παρουσία του βουλευτή του Νομού Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση.  
Υπό την θερμή υποδοχή του κόσμου Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες έδωσαν δυναμικό παρόν στις προγραμματικές εκδηλώσεις του Δήμου Μεγάρων για την επέτειο της 25ης Μαρτίου. Το παρόν έδωσαν κλιμάκια Συναγωνιστών από την Τ.Ο. Δυτικής Αττικής και την Τ.Ο. Μεγάρων και εκ μέρους του Γενικού Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή Ν. Γ. Μιχαλολιάκου κατέθεσε στεφάνι ο Συναγωνιστής Δημήτριος Φραγκούλης.
Ο Συναγωνιστής και βουλευτής Κιλκίς, Χρήστος Χατζησάββας συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις και κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους του Λαϊκού Συνδέσμου στο Πολύκαστρο Κιλκίς.
Συναγωνιστές της Τ.Ο. Ρόδου παρευρέθησαν στην δοξολογία και την παρέλαση για τον εορτασμό της 25 Μαρτίου και ανάρτησαν πανό με τους Ήρωες του Γένους που απελευθέρωσαν την Πατρίδα από τον τουρκικό ζυγό. Δυστυχώς σήμερα η πατρίδα μας στενάζει κάτω από τον ζυγό τον μνημονίων της λαθρομετανάστευσης και του ρατσισμού κατά των Ελλήνων. Η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που αγωνίζεται για την αποτίναξη του νέου αυτού ζυγού. Εκ μέρους του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή κατέθεσε στεφάνι ο Γραμματέας της Τ.Ο. Ρόδου, Αττιτής Νικόλαος.
Παλαιό Φάληρο: Κατάθεση στεφάνων εκ μέρους της "Ελληνικής Αυγής" ο δημοτικός σύμβουλος Παλαιού Φαλήρου, Σωτήρης Μεταξάς. Εκ μέρους τού Γενικού Γραμματέα τού Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή Νικολάου Μιχαλολιάκου, ο δημοτικός σύμβουλος Παλαιού Φαλήρου, Τρύφων Μπουγάς 
Στις εορταστικές εκδηλώσεις στον Αλμυρό συμμετείχε ο Βουλευτής Μαγνησίας, Παναγιώτης Ηλιόπουλος.
Σύρoς: Κατάθεση στεφάνου από τον περιφερειακό σύμβουλο με την Ελληνική Αυγή, Στράτο Μαύρο.