Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Είμαστε απελπισμένοι! Την ώρα που οι τηλεοράσεις ασχολούνται με τα ψέματα των πολιτικάντηδων και με τα... survivor, οι Έλληνες πεθαίνουν! Είμαι άνεργος 14 μήνες τώρα και δεν μπορώ να βρω ούτε ένα μεροκάματο. Και δεν είμαι μόνο εγώ, είναι πολλοί φίλοι και συγγενείς. Η έξοδος από την Πατρίδα μου είναι πια μονόδρομος. Εγκαταλείπουμε την Ελλάδα και την παραδίδουμε στους λαθρομετανάστες. Το νόμο που ελπίζω είναι σύντομα να γίνει κυβέρνηση η Χρυσή Αυγή να ξαναζωντανέψουμε την Πατρίδα μας!
Τ.Λ.

Το ΚΚ€ τρώει... πόρτα από τους Έλληνες εργαζόμενους και απευθύνεται πλέον μόνο στους λαθρομετανάστες

Γιατί να μιλάμε για Ευρώπη πολλών ταχυτήτων και δεν επικεντρωνόμαστε στην πατρίδα μας που η ανισότητα, η διαφθορά και η κατασπατάληση δημοσίου χρήματος, οδηγεί στην μακροχρόνια ανεργία όλο και περισσότερους Έλληνες, ιδιαίτερα νέους και μεγαλύτερους άνω των 50 ετών ενώ στις γνωστές ΔΕΚΟ, ''ημέτεροι" υπάλληλοι αμείβονται με μισθούς υπέρογκους, προκλητικά υπέρογκους σε σύγκριση με τους υπόλοιπους εργαζόμενους. Μιλάμε για τους γνωστούς, πλέον, πρώην κομματικούς εγκάθετους του Πασίκ και της ΝΔ και νυν συντρόφια του συριζα-ανελ. Ναι αυτοί που έγιναν τότε διευθυντές και προϊστάμενοι με άγνωστα κριτήρια, και συνεχίζουν να είναι αφού η επιλογή γίνεται με την γνωστή "δημοκρατική διαδικασία" της Ενός Ανδρός Αρχή. Φυσικά επειδή έχουν μάθει στην καλή "μάσα" δεν αρκούνται στα επιδόματα, που ξεπερνούν δύο μισθούς εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα, αλλά θεωρούν και δεδομένο την εργασία Σαββατοκύριακων που φυσικά πληρώνονται όχι με ρεπό άλλης ημέρας, αλλά επιπλέον μεροκάματου και φυσικά κάνουν και υπερωρίες. Και ρωτώ: Με τι αντικείμενο; Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για στελέχη! Εκτός αν δουλεύουν αυτοί περισσότερο από τους απλούς υπαλλήλους που τις περισσότερες φορές φυσικά παίρνουν το ένα τρίτο των δικών τους αποδοχών, αν και με περισσότερα χρόνια. Δυσωδία λοιπόν στις ΔΕΚΟ και ιδιαίτερα σε αυτές που μπήκαν στο υπερταμείο. Ντροπή για την δημοκρατία τους η διάκριση σε πληβείους και πατρικίους.  Όλα αυτά θα αλλάξουν όταν η Χρυσή Αυγή αναλάβει την εξουσία και έρθει η σωτηρία στην πατρίδα μας. Αν δεν αλλάξουμε πολιτικές επιλογές σύντομα θα είμαστε όχι απλά Βενεζουέλα και Ρουμανία του Τσαουσέσκου αλλά χειρότερη χώρα. Ήδη βλέπουμε την ντροπή με τις ουρές στη ΔΕΗ και την αναλγησία της εξουσίας.
Αγγελική Γ.-Α.

Τουρκόφιλος δημοτικός σύμβουλος στην Θράκη προκαλεί με αφίσα κατά του Χριστιανισμού

Δουλεύεις σαν το σκυλί ένα ολόκληρο μήνα, παίρνεις μέσο όρο 700 ευρώ και πρέπει να πληρώσεις τη ΔΕΗ με τα " αμαρτήματά" της, 218 δηλαδή συν τα 266 κερατιάτικα. Τι σου μένει για φαγητό (για όλη την οικογένεια, εκτός και αν τρώτε στο σπίτι εναλλάξ), αυτοκίνητο (τι την θέλεις αυτή την χλιδή), νερό, τηλέφωνο, φάρμακα (όλο και κάτι παίρνεις για να μην πάρεις τα βουνά ή σε πάρουν οι 4) και το συνεταιράκι, το κράτος του Καρανίκα και λοιπές αριστερές και δεξιές «δημοκρατικές» δυνάμεις. Στα χρόνια του μνημονίου απαιτούν να ζήσεις με τα εναπομείναντα 210 ευρώ. Μιλάμε ξεκάθαρα για αντικατάσταση πληθυσμού μιας και δεν είναι τόσο αφελείς να νομοθετούν κατά αυτό τον τρόπο. Ασφαλώς σαν αποζημίωση για το ανθελληνικό τους έργο λαμβάνουν μηνιαία αποζημίωση πάνω από επτά χιλιάδες ευρώ. Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος.
Γ.Π.

Έξω τα τουρκικά από τα σχολεία της Θράκης! Η Χρυσή Αυγή έφερε το θέμα στην Βουλή