Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Μεγάλη και αυστηρή τιμωρία αξίζει σε αυτούς  που καταδίκασαν την πατρίδα μας στο διηνεκές. Που τη μετέτρεψαν σε γερμανικό προτεκτοράτο και καταρράκωσαν την εθνική  αξιοπρέπεια μετατρέποντας την Ελλάδα σε αποικία χρέους. Επειδή πολλοί Έλληνες, λόγω της παραπληροφόρησης από τα ΜΜΕ και τον ολοκληρωτικό αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής η οποία λέει τα πράγματα με το όνομα τους, δεν έχουν δυστυχώς ακόμη καταλάβει το έγκλημα που διενεργήθηκε εναντίον της Ελλάδας. Αφού εξεγερθούν οι Πολίτες και απαιτήσουν τη φυλάκιση όλων των υπευθύνων της ελληνικής τραγωδίας, η Ελλάδα θα τα καταφέρει – κάτι για το οποίο δεν έχουμε την παραμικρή αμφιβολία. Ελπίζουμε μόνο να μη χρειαστεί να ξεπουλήσουμε τα πάντα προτού το καταλάβουμε – να μην εξαθλιωθούμε δηλαδή ακόμη περισσότερο, να μην υποφέρουν οι επόμενες γενιές Ελλήνων, καθώς επίσης να πάρουμε το ρίσκο της απελευθέρωσης μας όσο το δυνατόν γρηγορότερα, κάτι που μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να το εγγυηθεί.
Ν.Γ.

Το αρχαίο Έθνος, ο Ελληνισμός μας, είναι ένας οργανισμός δημιουργημένος από το παρελθόν μέχρι σήμερα. Η πραγματική και αιώνια δύναμη του Ελληνικού Έθνους δεν είναι μόνο τα αγάλματα, τα ποιήματα, η φιλοσοφία, οι τέχνες αλλά η Φυλετική του συνέχεια μέσο της παράδοσης. Ο πραγματικός οδηγός του Έθνους είναι η Φυλετική του παράδοση, γιατί χωρίς αυτή δεν υπάρχει Ελληνισμός. Αυτό είναι και ο μεγάλος κίνδυνος στις μέρες μας, μιας και ο αιώνιος εχθρός προσπαθεί να διαρρήξει τον εθνικό ιστό με τον εποικισμό της πατρίδας μας από αλλογενείς λαθρομετανάστες, ώστε σε λίγες γενιές να μην υπάρχουν Έλληνες, όπως τους γνωρίζαμε χιλιάδες χρόνια τώρα.
Γ.Π.


Όλο κι περισσότεροι Έλληνες γυρίζουν την πλάτη στο ευρώ και την Ε.Ε. μιας και βιώνουν τα οφέλη της πάλαι ποτέ ΕΟΚ που έταζαν στους Έλληνες ότι θα τρώνε με χρυσά κουτάλια. Έπεσαν οι μάσκες όμως και η διεθνής τοκογλυφία αποκάλυψε το πραγματικό της  πρόσωπο όπως παραμένει αναλλοίωτο από την εποχή της Καρχηδόνας που έκαιγαν μωρά θυσία στο θεό του χρήματος Μαμωνά. Μια θρησκευτική τελετή του σιωνισμού θα μπορούσε να πει κάποιος ότι γίνεται και σήμερα με την εξαθλίωση ενός ολόκληρου έθνους που θέλουν να το αφανίσουν, επειδή η φιλοσοφία του κάποτε περιφρονούσε το υλισμό και το χρήμα.
Υπό  αυτό το πρίσμα ο σύγχρονος Έλληνας δεν μπορεί αν εξηγήσει γιατί συμβαίνει αυτή η κατάσταση και πότε κατηγορεί τον εαυτό του, πότε τους πολιτικούς που ο ίδιος επιλέγει ακόμη και σήμερα. Αδυνατεί να  εμβαθύνει πως η μετάλλαξη του σε δούλο του υλισμού τον οδήγησε σε αυτό το σημείο, μιας και δεν θεώρησε το χρήμα σαν ένα απλό ανταλλακτικό μέσο. Η ελπίδα όμως δεν έχει σβήσει μιας και ο Εθνικισμός επανακάμπτει πανευρωπαϊκά, όπως και στην πατρίδα μας δίνοντας στου πολίτες την επιλογή την οποία θα τους οδηγήσει στην Ευρώπη των εθνών και όχι της τοκογλυφίας.
Π.Κ.