Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Ίχνος αξιοπρέπειας από όλα τα κόμματα του φερόμενου συνταγματικού τόξου. Οι μνημονιακοί να το παίζουν αντιμνημονιακοί, οι δεξιοί αριστεροί, οι αριστεροί δεξιοί ξεχνώντας τα όσα προδοτικά μέτρα εις βάρος του Έλληνα και της Πατρίδας μας έχουν ψηφίσει. Πρόσφατο παράδειγμα και η Φώφη που προσπαθεί με ανέντιμα μέσα να αναστήσει το κλεφτοπασόκ, ξεχνώντας πως η προδοτική της παράταξη είναι αυτή που ευθύνεται για τα Ίμια και για την προκλητικότητα των τούρκων στο Αιγαίο. Μας είπε λοιπόν ότι......
 στα Εθνικά θέματα χρειάζεται αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα. Ναι Φώφη μου, όπως αποφασιστικά δήλωσε το κόμμα σου από βήματος βουλής το «ευχαριστώ τους αμερικάνους» και αποτελεσματικά μεγαλοστέλεχος της πασοκάρας δήλωσε πως την σημαία στα Ίμια την πήρε ο αέρας. Είναι ντροπή τέτοιοι άνθρωποι να υπάρχουν στο πολιτικό σκηνικό του τόπου, είναι ντροπή το Πασόκ να μην έχει καταδικαστεί ως εγκληματική οργάνωση και για εσχάτη προδοσία. Ακόμη και τα τραγικά χαμηλά νούμερα που παίρνει στις εκλογές, γιατί ανήκει στον πάτο, είναι από τους τελευταίους βολεμένους του στο δημόσιο και από όποιες παράνομες ελληνοποιήσεις πραγματοποίησε επί κυβερνήσεως του. Η μόνη Εθνική δύναμη και σωτηρία γι’ αυτόν τον τόπο είναι η Χρυσή Αυγή και καλά θα κάνουν όλοι οι Έλληνες να γυρίσουν τις πλάτες τους σε όλους τους ψεύτες και τους κλέφτες.
Χ.Τ.

Εφημερίδα «Δημοκρατία»: «Συγκεκριμένα κέντρα θέλουν να επηρεάσουν την έκβαση της δίκης της Χρυσής Αυγής»

Πώς συμβαίνει παντού να δρουν οι μεταφερόμενοι μπαχαλάκηδες -αντιεξουσιαστές –αναρχικοί (φίλοι των «προσφύγων») και μάλιστα να επιτίθενται κατά γονέων που προσπαθούν να διαφυλάξουν τα παιδιά τους από τον συγχρωτισμό με παιδιά λαθρομεταναστών; Μάλιστα αποδεδειγμένα συμμετέχουν αν όχι πρωτοστατούν και αλλοδαποί,  οργανωμένοι και φυσικά παράνομοι. Η αστυνομία όχι μόνο δεν εφαρμόζει τον νόμο, αλλά γίνεται και θεατής τέλεσης εγκλημάτων χωρίς να επεμβαίνει κατόπιν άνωθεν εντολής. Όταν όμως υπάρχει συγκέντρωση διαμαρτυρομένων Ελλήνων διώκονται, κτυπιούνται, απωθούνται. τραυματίζονται και συλλαμβάνονται οι Έλληνες. Στιγμές απείρου κάλλους είδαμε και στα Ιωάννινα όπου τα τάγματα εφόδου της αριστεράς εφόσον χαίρουν της κρατικής ασυλίας εξαπέλυσαν το μίσος τους και κατά των παρευρισκομένων αστυνομικών.
Γ.Τ.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ: Σοβαροί τραυματισμοί αστυνομικών από αριστερά τάγματα εφόδου την ώρα της κατάθεσης στεφάνου της Χρυσής Αυγής

Ο Τσακαλώτος δηλώνει ευχαριστημένος από τις εργασίες στο Εurogroup. Το ΔΝΤ παραδέχεται και επισήμως πως ότι έχει προτείνει, αποδεικνύεται λάθος και δεν κάνει τίποτα για να το διορθώσει. Η Αθήνα συναίνεσε στην υιοθέτηση μέτρων-μεταρρυθμίσεων για το «πώς θα αναπνέουμε» και για μετά το 2019 και έσπευσε να διευκρινίσει ότι δεν πρόκειται για νέα μέτρα λιτότητας. Όμως, θα πρέπει να επιτυγχάνονται πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% του ΑΕΠ, που θα σημαίνει ανάπτυξη.  Ανάπτυξη, χωρίς θέσεις εργασίας, με μισθούς - φιλοδωρήματα , με συντάξεις πείνας, με αύξηση φορολογίας. Και αυτό σημαίνει ότι οι λέξεις εξακολουθούν να μην έχουν νόημα. Το κράτος των αριστερών και δεξιών πολιτικών απατεώνων, για 500 ευρώ σου κατάσχει το σπίτι. Χρυσή Αυγή για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!
Σ.Μ.

Φοβάται τον κοινοβουλευτικό έλεγχο της Χρυσής Αυγής και κρύβεται ο Πο