Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Τους κλέβουν 40 χρόνια, καταστρέφουν το μέλλον των παιδιών μας, γεμίζουν την Πατρίδα μας απολίτιστους λαθρομετανάστες, στέλνουν τους γονείς μας να ψάχνουν για να φάνε στα σκουπίδια και οι υπεύθυνοι όλου αυτού του χάους σου λένε ότι κινδυνεύει η δημοκρατία τους από την Χρυσή Αυγή. Ως πότε αυτό το άθλιο κατεστημένο θα φιμώνει την φωνή των Ελλήνων που αγωνίζεται για να μη χαθεί η πατρίδα; Στο χέρι των Ελλήνων είναι να τους σταματήσουμε πριν είναι αργά και να δοθεί η ευκαιρία στην Χρυσή Αυγή να αναλάβει τα ηνία του τόπου.
Χ.Φ.

Oι τράπεζες αποφάσισαν ότι τα χρεοκοπημένα «Νέα» είναι θεσμός της κλεπτοκρατίας

Στην μακρινή Ελλάδα ελάχιστα θα ειπωθούν για την CETA, η οποία ψηφίστηκε στο ευρωκοινοβούλιο, την τελωνειακή ένωση (που δεν είναι μόνο τελωνειακή) του Καναδά με την Ε.Ε. Την ceta την ψήφισαν στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο από τα ελληνικά κόμματα το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ, το ΠΟΤΑΜΙ δείχνοντας ξεκάθαρα τον ανθελληνικό τους χαρακτήρα. Ξεχωριστή η παρουσία της Χρυσής Αυγής μιας και με συνέπεια καταψήφισε την άθλια αυτή συνθήκη, παραμένοντας πιστή στις ιδέες για μια Ευρώπη των Εθνών και όχι των παγκόσμιων τοκογλύφων.
Λ.Π.

Αποκάλυψη ΣΟΚ: Ιδού η μυστική δέσμευση του Μητσοτάκη στον Σόιμπλε!

Όλο το παρακράτος γνωρίζει το αποτέλεσμα της δίκης της Χρυσής Αυγής. Γι’ αυτό τον λόγο γ'ινονται όλα αυτά τα επεισόδια και ξαναφούντωσε η συστημική προπαγάνδα κατά της Χρυσής Αυγής. Αφού οι σκευωροί απέτυχαν να εξαφανίσουν το «πρόβλημα» της Χρυσής Αυγής, τώρα προσπαθούν να καταδικάσουν τους Έλληνες Εθνικιστές χωρίς στοιχεία! Αργά η γρήγορα αυτή η δίκη θα τελειώσει και η αθωωτική απόφαση για την Χρυσή Αυγή θα είναι παράλληλα η καταδίκη των σκευωρών.
Χ.Β.

Χρήστος Παππάς: Δεν μας αγγίζουν οι συκοφαντίες και η προπαγάνδα του συστήματος! ΒΙΝΤΕ