Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, ο άνθρωπος που έχουμε την τιμή να αποκαλούμε Αρχηγό, τα είχε αναλύσει όλα όσα συμβαίνουν σήμερα. Από τα μέσα της δεκαετίας του ΄80 είχε προειδοποιήσει. Είναι μάντης; Όχι. Γνωρίζει ιστορία και κάνει πολιτική ανάλυση με άξονα το συμφέρον της πατρίδας. Επίσης είχε πει και κάτι ακόμη και μην το ξεχνάτε ποτέ. Όπως ο Έλληνας μας κάλεσε να μπούμε σε αυτόν τον οίκο ανομίας που κάποιοι καταχρηστικά ονομάζουν κοινοβούλιο, έτσι θα μας καλέσει σύντομα να κυβερνήσουμε τον τόπο. Ναι, ίσως η πατρίδα τότε να βρίσκεται στη χειρότερη στιγμή της όμως ο εθνικιστής δεν ρωτάει ποτέ, πού και πώς θα δώσει τη μάχη. Την δίνει μέχρι τέλους για την Σημαία και την Πατρίδα!
M.T.

Πότε θα ασχοληθεί ο εισαγγελέας με τους εγκληματίες του κόκκινου παρακράτους;

Η συνεχής δημοσκοπική άνοδος της Χρυσής Αυγής ακόμη και στις πιο αναξιόπιστες δημοσκοπήσεις, η προ των πυλών υπογραφή ενός ακόμη μνημονίου του τετάρτου κατά σειρά, καθώς επίσης και ουσιαστική αποδόμηση του κατηγορητηρίου στην διεξαγόμενη δίκη έφερε σε πλήρη πανικό τα αμαρτωλό πολιτικό κατεστημένο το οποίο αντίδρασε με τη συνήθη τακτική. Τις τελευταίες ημέρες μίας ακόμα εκστρατεία λάσπης εναντίον της Χρυσής Αυγής από τα κόμματα  της κλεπτοκρατίας με επιχειρησιακό βραχίονα τα γνωστά και μάλιστα χρεοκοπημένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης- τα οποία ο ελληνικός λαός πληρώνει με το αίμα του μιας και οι δυο τους έχουν λάβει πακτωλό δανείων, τα οποία δεν πρόκειται ποτέ να αποπληρώσουν. Άξιος ο μισθός που λαμβάνετε θλιβερά παπαγαλάκια των ιδρυμάτων της γερμανικής κυβέρνησης. Το χειρότερο για σας είναι πλέον ότι και ο πιο δύσπιστος πολίτης μπορεί να καταλάβει ότι η Χρυσή Αυγή αγωνίζεται για το συμφέρον των Ελλήνων ενάντια στα μνημόνια και την λαθρομετανάστευση.
Χ.Γ.

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης - Θερμή υποδοχή έξω από την βουλή!

Διαβλέποντας την διάλυση του κατηγορητηρίου, την απόλυτη ήττα τους στην πολύκροτη δίκη της Χρυσής Αυγής, φόρεσαν όπως άριστα ξέρουν το προσωπείο της βίας. Έτσι αναζητώντας εναγωνίως τρόπους απεγκλωβισμού τους, προκάλεσαν ανοιχτά τους δικαστές και το κοινό εντός της αιθούσης με ύβρεις, με χειρονομίες, σπρέι και με φωτοβολίδες και σταμάτησαν την διαδικασία. Με σωρεία κακουργηματικών πράξεων και χωρίς συλλήψεις κατέστρεψαν ότι έβλεπαν μπροστά τους. Τις εγκληματικές επεισοδιακές προκλήσεις τους δε σε βάρος Χρυσαυγιτών, τις χρεώνουν όχι στους εαυτούς τους, αλλά στον κάθε άσχετο. Κυβερνητική και πολιτική απόφαση η Αστυνομία να παρακολουθεί άπραγη τα αίσχη τους ως θεατής. Τη σκυτάλη μετά έλαβαν τα αργυρώνητα ΜΜΕ για να σε τρελάνουν με ψεύδη, με συκοφαντίες με παραπληροφόρηση, με κάθε διαστρέβλωση της πραγματικότητας, με κάθε τρελό φανταστικό αστείο. Ελληνική πολιτεία εν έτει 2017...
Σ.Μ.

Διεθνής έρευνα κατατάσσει την Ελλάδα στην δεύτερη θέση παγκοσμίως στην διατήρηση της Εθνικής Ταυτότητας