Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Βασιζόμενοι στον «ανθρωπισμό» των Ελλήνων και στα βιώματά του, τους βαφτίζουν όλους πρόσφυγες. Όλοι λοιπόν οι λαθρομετανάστες που μας έχουν κατακλύσει είναι «πρόσφυγες». Δήθεν θέλουν να πάνε στην Ευρώπη και αναγκαστικά  έρχονται πρώτα εδώ (μπορεί μελλοντικά να πάνε και εκεί, εξισλαμισμό της Ευρώπης θέλουν αυτοί όχι μόνο της Ελλάδος). Γιατί λοιπόν δεν φτιάχνουν οι "φίλοι" σύμμαχοί μας "hot spots" στην Τουρκία, να τους ταυτοποιούν εκεί και να τους παίρνει αεροπορικώς όποια χώρα τους θέλει και τους χρειάζεται; Να τους παίρνουν με αεροπλάνα κατά εκατοντάδες ή και χιλιάδες την ημέρα, γιατί τους αφήνουν και θαλασσοπνίγονται στο Αιγαίο; Το επόμενο βήμα της αντικατάστασης των Ελλήνων είναι η παιδεία. Τα λαθρομεταναστόπουλα.....
 «πρέπει» να πάνε σχολείο, θα τα πάνε μαζί με τα δικά μας παιδιά, στα δικά μας δημόσια σχολεία. Ξέρετε ότι ο νόμος δίνει την Ελληνική ιθαγένεια σε όποιο παιδί πάει σχολείο; Όχι υπηκοότητα, λέω και πάλι, ιθαγένεια. Και βέβαια και στα αδέρφια τους και στους γονείς τους Ελληνική ιθαγένεια θα δώσουμε. Αφού θα φύγουν σύντομα (υποτίθεται) γιατί να πάνε και σχολείο; Και γιατί να μην τους πηγαίνουμε δασκάλους (και στη γλώσσα τους μάλιστα) στα hot spots που προσωρινά βρίσκονται; Και επίσης, γιατί να γεμίζουμε τη χώρα με hot spots; Και θα αναφερθώ σε άλλο ένα βήμα της αντικατάστασης του Έλληνα, που είναι η οικονομική εξαθλίωση. Το Ελληνόπουλο αναγκάζεται και εγκαταλείπει τη χώρα του για να επιβιώσει και αντικαθίσταται από λαθρομετανάστες αφρικανικής, πακιστανικής, μπαγκλαντεσιανικής, αφγανικής συνήθως καταγωγής. Και πόσα μουσουλμανικά κράτη υπάρχουν στον κόσμο όπου μπορούν αυτοί να ζητήσουν ότι θέλουν, πρέπει να έρχονται στα χριστιανικά κράτη, αφού μάλιστα τους ενοχλεί ο Θεός μας; Και μάλιστα είναι πλούσια κράτη (και θερμά, κάνει ζέστη εκεί), όπως Κατάρ, Μπαχρέιν, Κουβέιτ, Σαουδική Αραβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Μήπως πρόκειται για κάτι που προσπάθησαν ανεπιτυχώς πριν πολλά χρόνια οι πρόγονοί τους; Για ισλαμοποίηση της Ελλάδος και κατ’ επέκταση της Ευρώπης; Λοιπόν, κακώς που εναντιωθήκαμε 400 χρόνια στην "ευγενή" προσπάθεια ισλαμοποίησης της Ελλάδος, ευτυχώς που τώρα θα πετύχουν το σκοπό τους με τους "πρόσφυγες". Ευτυχώς για την πατρίδα μας και τους Έλληνες, υπάρχει η Χρυσή Αυγή και ο αγώνας που δίνει για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.
Μ.Γ.

Απρέπειες Πορτοσάλτε κατά Καθηγητή Οικονομικών που υποστήριξε το Εθνικό Νόμισμα! “Είστε άσχετος και σκοταδιστής” η απάντηση στον παπαγάλο του Αλαφούζου - ΒΙΝΤΕΟ

Ονομάζομαι Σ. Α. και είμαι φοιτητής  στη Σχολή Καλών Τεχνών. Συμμετέχω δε, συχνά στο Μέτωπο Νεολαίας της Χρυσής Αυγής. Θα ήθελα να θίξω ένα πολύ σοβαρό ζήτημα που με έχει κάνει να χάνω τον ύπνο μου. Είναι το ζήτημα της "Ιθαγένειας" το οποίο θα λάβουν αρκετοί (σε πρώτη φάση) μετανάστες δεύτερης γενιάς. Μια γνωστή μου συμφοιτήτρια αλλοδαπή η οποία είναι από "διπλανή" χώρα, (έζησε και γεννήθηκε Ελλάδα), μου αποκάλυψε ότι θα λάβει την –κατ’ ευφημισμόν- Ιθαγένεια, τους προσεχείς μήνες κάτι που της το επιβεβαίωσε η διευθύντρια του Υπ. Εσωτερικών παίρνοντας την τηλέφωνο την ίδια αλλά και την οικογένεια της για να την... συγχαρεί για το γεγονός αυτό. Φυσικά, η διευθύντρια (κατά τα λεγόμενα της συμφοιτήτριας), δεν απέφυγε να σχολιάσει με "χιουμοριστικό τρόπο" την ανικανότητα των υπολοίπων γηγενών Ελλήνων, πόσο τεμπέληδες έχουν γίνει και ακόμη πόσο τιμητικό για το ίδιο το κράτος είναι να παίρνουν οι αλλοεθνείς την ιθαγένεια. Ερωτώ: Πώς είναι δυνατόν να ομιλούν περί ιθαγένειας και όχι περί υπηκοότητας. Από τη βιολογία (η οποία αναγνωρίζει φυλές) την Ιθαγένεια (ιθυς+γενος), μπορεί να τη δώσει μόνον ο Θεός (η φύση κατά τους άθεους). Στην ουσία δεν ξεπουλάνε τα δικαιώματα των (γηγενών) Ελλήνων; Τι πρέπει να γίνει με αυτόν τον αντισυνταγματικό νομό ο οποίος έχει εφαρμοσθεί δυστυχώς και στα υπόλοιπα Ευρωπαϊκά κράτη; Εγώ πώς πρέπει να αντιδράσω όταν με υποβιβάζουν και με εξισώνουν με έναν αλλοδαπό, ο οποίος αυτός και πρόγονοι του δεν γνωρίζουν τι σημαίνει Έλλην και Ελλάς; Χάνουμε τα δικαιώματα μας ως γηγενείς και αυτό δεν το ανέχομαι. Ευτυχώς υπάρχει η Χρυσή Αυγή η οποία αγωνίζεται να υπάρχουν και στο μέλλον Έλληνες.
Σ. Α.

Δεν θα είναι και πολύ φίλος του Ισραήλ ο Τραμπ...

Είναι μια ευτυχής συγκυρία για την Ελλάδα να υπάρχει η Χρυσή Αυγή που αγωνίζεται για τα δικαιώματα των Ελλήνων. Είναι το Κίνημα που θα αναδείξει την αξία του να είσαι Έλληνας όταν έρθει στην εξουσία και αυτά που σας λέω σας στα λέει Έλληνας νησιώτης που  μόνο κρίση δεν έχει καταλάβει, αλλά είμαι Έλληνας και πονάω για το τόπο μου. Θα τρίζουν τα κόκαλα των προγόνων μας, που αγωνίστηκαν για να υπάρχει αυτή η πατρίδα χιλιάδες χρόνια τώρα. Ευχαριστώ τον Θεό που γεννήθηκα Έλληνας και θα πολεμήσω για αυτό. Δεν μπορώ εγώ να ζω καλά και άνετα όσο γύρω μου οι Έλληνες πεινάνε. Ελπίζω να συνεχίσετε την καλή δουλειά για να σωθεί η Πατρίδα μας.
Γ.Τ.
Μόνο η Χρυσή Αυγή είναι το αντίπαλο δέος στους διεθνείς τοκογλύφους και τους εγχώριους συνεργάτες τους