Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Από την 1η του μήνα οι Έλληνες πολίτες "χτίζουν" το αφορολόγητο τους, χρησιμοποιώντας πλαστικό χρήμα. Φυσικά, το "αφορολόγητο", που  λένε ότι θα καρπωθούν, είναι το τυράκι. Και μάλιστα το εντελώς φανταστικό τυράκι, μπας και πετύχει η πλήρης υποδούλωση των πολιτών, στους τραπεζίτες και στους δανειστές. Η υποδούλωση άρχισε συστηματικά, όταν διαπιστώθηκε ότι μόνο το 6% των Ελλήνων χρησιμοποιούσε πλαστικό χρήμα. Επιβλήθηκε, λοιπόν σε πρώτη φάση, κάπιταλ κοντρόλ, για να μην μπορούν ν΄ αποσύρουν τα χαρτονόμισματα.
Επιβλήθηκαν, νωρίτερα, άλλοι χρονικοί περιορισμοί και πρόστιμα, αν απέσυραν τα μετρητά τους. Τώρα λένε ότι το 10% του εισοδήματός για αγορές, πρέπει να γίνεται με κάρτα, γιατί αν δεν γίνει θα πληρώσουν οι ίδιοι τον φόρο, τον οποίο  δεν θα έχει πληρώσει ο πωλητής. Οι τράπεζες θα ελέγχουν όλες τις αγορές των πολιτών, χωρίς να υπάρχει συναίνεση. Όλα  τα παραπάνω γίνονται επειδή η οικονομία ορίζει την πολιτική. Για τους Έλληνες Εθνικιστές όμως πρέπει η πολιτική να ορίζει την οικονομία, με δεδομένο ότι το χρήμα είναι απλά ένα ανταλλακτικό μέσο και σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να ορίζει τις τύχες των πολιτών και να αντιμετωπίζεται σχεδόν ως θεότητα, όπως θεωρούν οι μνημονιακές κυβερνήσεις της δεξιάς και αριστεράς.
Γ.Π.

Ρόδα είναι και... δεν γυρίζει: Νέο φιάσκο Καμίνη - Δεν κατάφεραν να ξεστήσουν, γιατί δεν είχαν άδεια!

Το κυβερνητικό καραβάνι της μνημονιακής κατοχής, φέρνει περικοπές και ανατιμήσεις στα είδη πρώτης ανάγκης σαρωτικές. Το ‘’συνταγματικό’’, συστημικό, αμαρτωλό πολιτικό σύστημα, αυξάνει τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης στη βενζίνη το πετρέλαιο και στο υγραέριο κίνησης. Επίσης, αυξάνει και τους ειδικούς φόρους κατανάλωσης στα τσιγάρα και στα υπόλοιπα καπνικά προϊόντα. Όλα τα παραπάνω με εισοδήματα τα οποία για μεγάλη μερίδα Ελλήνων είναι ελεημοσύνη. Αυτό όμως δεν τους σταματά να μιλάν για ανάπτυξη και ευημερία στο νέο έτος. Μοναδική λύση αλήθειας κι ευθύνης είναι η Χρυσή Αυγή που όλο και περισσότεροι Έλληνες την εμπιστεύονται για να βγάλει την πατρίδα μας από τα μνημόνια, τα οποία εξοντώνουν το έθνος.
Δ.Σ.

Το παιχνίδι των τούρκων παίζουν οι Συριζαίοι στη Θράκη: Πιέζουν για παραίτηση τους νόμιμους μουφτήδες σε Ροδόπη και Ξάνθη για να αλωνίζουν οι πράκτορες του προξενείου!

Εμάς τους νησιώτες δεν φτάνει που η κυβέρνηση μας φόρτωσε πρώτους το 24% του ΦΠΑ, μας φόρτωσε και την πιο ακριβή βενζίνη της χώρας.  Αριστεροί και δεξιοί είστε ίδιοι στο φαΐ. Χρυσή αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος!
Σ.Μ.

Στις 3 Ιανουαρίου 1850: Υπόθεση Πατσίφικο - Εβραϊκός δάκτυλος στην Ελλάδ