Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Είναι προκλητικό για τους Έλληνες το γεγονός πως οι λαθρομετανάστες είναι ασφαλισμένοι ιατροφαρμακευτικά, χωρίς να έχουν δώσει εισφορές, ενώ οι Έλληνες παραμένουν ανασφάλιστοι. Επίσης προκλητικό είναι χιλιάδες Έλληνες να κοιμούνται στους δρόμους, με τους κυβερνητικούς και μη να ανησυχούν μόνο για τους λαθρομετανάστες και να στέλνουν καράβι του Π.Ν. να τους στεγάσει από τα κέντρα φιλοξενίας τα οποία έκαψαν και κατέστρεψαν άπειρες φορές. Μάλιστα, όπως γράφτηκε, οι λαθρομετανάστες επιθεώρησαν το πολεμικό πλοίο και δεν έμειναν ικανοποιημένοι, οπότε αρνήθηκαν να επιβιβαστούν σε αυτό. Κλαυσίγελος, ανθελληνισμός και προδοσία από τους δεξιούς και αριστερούς πολιτικούς απατεώνες. Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος.
Ζ.Ε.

Οι πολιτικάντηδες προσκυνούν τους δολοφόνους! Ο «σουλτάνος» απαντά με περισσότερες απαιτήσεις: Η Τουρκία θα μείνει για πάντα στην Κύπρο

Εσείς που επιθυμείτε αλλαγή του φοροεισπράκτορα με την ανάληψη της κυβέρνησης από τη Νδ να σας θυμίζουμε ότι πρέπει να στηρίξετε και να δικαιολογήσετε τα εξής. Η μασονοδεξιά χέρι - χέρι με τον Σύριζα ψήφισε το "σύμφωνο συμβίωσης", την ανέγερση ισλαμικού τεμένους στον Βοτανικό, την διάλυση της Εθνικής Παιδείας και κάθε νομοθέτημα υπέρ των λαθρομεταναστών και εναντίον των Ελλήνων. Να μην ξεχνάμε και ποιος νομιμοποίησε την Αριστερά. Αυτά τα δέχεστε; Και τελικά τι θα αλλάξει; Μοναδική ελπίδα για μια Πατρίδα που χάνεται είναι η Χρυσή Αυγή.
Λ.Σ.

Το κύκνειο άσμα του κλεφτοΠασόκ: Εθνικοί ολετήρες και ανθέλληνες όλοι μαζί στην μεγάλη κλεπτοκρατική παράταξη!

Όμηροι της κρατικής υπερχρέωσης οι δικαιούχοι σύνταξης οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι πάνω από δυο χρόνια. Ακόμη περιμένουν την εφαρμογή του ν.4438/’16, για την συνταξιοδότηση τους. Από τον Νοέμβριο του 2016, που ψηφίστηκε ο νόμος αυτός, έως και σήμερα, οι αιτούντες συνταξιοδότηση, μόνο με υποσχέσεις ακούν. Απίστευτη αναλγησία από μια κυβέρνηση που υποτίθεται έχει σαν προμετωπίδα της τον ανθρωπισμό, τον οποίο ασφαλώς τον εξαντλεί στους λαθρομετανάστες στους οποίους παρέχει τα πάντα στερώντας τα από τους Έλληνες. Ένα κράτος οπερέτα που δεν λειτουργεί στον οποιοδήποτε βαθμό και εξοντώνει το ελληνικό έθνος. Μονόδρομος η Χρυσή Αυγή, η οποία συνεπής λόγων και έργων αγωνίζεται να πάρει την Πατρίδα μας πίσω.
Σ.Μ.

Ετοιμάζεται ο Ερντογάν για τον θώκο του Σουλτάνου;