Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ΤΗΣ ΧΑ ΗΤΑΝ….ΤΟΥΡΚΙΚΑ

Γράφει ο Σ. Παιδάκος
Ο πόλεμος κατά της Χρυσής Αυγής, από το «συνταγματικό» τόξο, συνεχίζεται αμείωτος χωρίς βέβαια να έχει για τους άνομους τα επιθυμητά οφέλη. Ωστόσο όλες οι προσπάθειες των πορευμένων στο δρόμο των μνημονίων μοιάζουν να πέφτουν στο κενό, είτε μέσω των διαψεύσεων είτε μέσω δημοσιευμάτων. Θυμάστε τις ταραχές που γίνονταν και συνεχίζονται να γίνονται στα κέντρα φιλοξενίας των λαθρομεταναστών. Θα θυμάστε επίσης ότι όλα τα συστημικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για τάγματα εφόδου ακροδεξιών χωρίς ωστόσο να είναι σε θέση να διασταυρώσουν τις ίδιες τους τις πληροφορίες.
Δεν πειράζει όμως, μιας και ανάλογα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για τα αυτονόητα, όπως  σημερινό δημοσίευμα της Εστίας όπου μεταξύ άλλων αναφέρει: «Πριν από λίγες μέρες η EUROPOL, απέστειλε έγγραφο προς την Ελληνική Αστυνομία, στο οποίο αναφέρει συγκεκριμένα πως αναμένεται νέα είσοδο τζιχαντιστών από τα παράλια της Τουρκίας, ενώ το πλέον ανησυχητικό είναι ότι υπάρχει φόβος για εξοπλισμό των τζιχαντιστών αυτών από διάσπαρτους πυρήνες τρομοκρατών. Εκτιμάται πως υπάρχει σε εφαρμογή οργανωμένο τουρκικό σχέδιο για εξεγέρσεις λαθρομεταναστών, με σκοπό να δημιουργήσουν προβλήματα ανά την επικράτεια, ενώ οι ανησυχίες αυξάνονται, διότι υπάρχουν συχνές καταγραφές επικοινωνιών λαθρομεταναστών από τα νησιά και την ενδοχώρα με την τουρκική πλευρά. Οι αξιωματούχοι εξετάζουν όλα τα σενάρια, και, σύμφωνα με τις πληροφορίες ως πιθανός στόχος της τουρκικής πλευράς είναι η μαζική εξέγερση των 16.500 κρατουμένων στα 5 ελληνικά νησιά.»

Το δημοσίευμα της Εστίας δεν καταρρίπτει μόνο το μύθο περί ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής, κάτι που όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι δεν ισχύει, αλλά επαληθεύει και τις προγνώσεις του κινήματός μας για την επερχόμενη κοινωνική έκρηξη των λαθρομεταναστών. Δεν υπάρχει λόγος να ξανά-αναλύσουμε, αυτό που χρόνια φωνάζουμε, ότι ενός κακού μύρια έπονται. Το χειρότερο όλων δεν είναι τόσο οι συκοφαντίες που έχουν σχέση με τη Χρυσή Αυγή, όσο το αν μία ενδεχόμενη μαζική εξέγερση λαθρομεταναστών- τζιχαντιστών,   θα είναι σε θέση να αντιμετωπιστεί από τη σημερινή ανίκανη ηγεσία του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ, τη στιγμή που «αδυνατούν» να αποτρέψουν το κάψιμο ενός τρόλεϊ στο κέντρο της Αθήνας. Ευχόμεθα πάντως να μην φτάσουμε σε σημείο να θρηνήσουμε θύματα, επειδή κάποιοι ανεγκέφαλοι ιδεολόγοι τοποθετούν ανερυθρίαστα, σε μία ζυγαριά, απ’ τη μία μικροπολιτικές σκοπιμότητες και απ’ την άλλη ανθρώπινες ζωές.
Διαβάστε περισσότερα: https://ethnikismos.net/