Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Η ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

Γράφει ο Σ. Παιδάκος
Οι ανθέλληνες και οι μισέλληνες που μας κυβερνούν δεν χάνουν ευκαιρία να δείξουν τα αντεθνικά τους αισθήματα ούτε στιγμή. Δύο περιστατικά καταγράφει η εφημερίδα «Εστία» που έλαβαν χώρα εντός της εβδομάδος που διανύουμε.
Συγκεκριμένα στην τελευταία σελίδα της εφημερίδος αναφέρεται: «ποιος θα μπορούσε να το πιστέψει ότι μεταξύ των 37 ευρωβουλευτών που ψήφισαν κατά του παγώματος των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Τουρκίας, περιλαμβάνονται και τρείς Έλληνες.
Η ανεξάρτητη Σοφία Σακοράφα και οι ευρωβουλευτές του ποταμιού  Γ. Γραμματικάκης και Μ. Κύρκος, έδωσαν αυτή την ακατανόητη ψήφο».
Στη πρώτη σελίδα τα γραφόμενα είναι πιο ενδιαφέροντα όπου αναφέρεται: «επισήμως πλέον ευρίσκεται στο Αιγαίο το πρώτο αλβανικό πολεμικό πλοίο που εντάσσεται σε ΝΑΤΟϊκή ομάδα. Πρόκειται για το παράκτιο περιπολικό «Oriku», το οποίο ήδη ευρίσκεται στο λιμάνι της Σμύρνης και ετοιμάζεται για τους πρώτους πλους στο πλαίσιο της «δράσεως» της συμμαχίας για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού.

Είναι αλήθεια ότι η πολιτική καθεστηκυία των Αθηνών- κυβέρνηση και μείζον αντιπολίτευση-  πνέει τα λοίσθια, και ως γνωστόν όταν κάποιος βρίσκεται στα τελευταία «λεπτά» της ζωής του γίνεται πολύ επιθετικός. Έτσι λοιπόν και το «συνταγματικό» τόξο των ξεπουλημένων πολιτικών μας επιβεβαιώνει τον κανόνα. Εις τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ δεν κάνουν καμία εντύπωση οι απέλπιδες προσπάθειες των προδοτών που λυμαίνονται την εξουσία. Δεν έχει νόημα να σχολιάσουμε τα καθεαυτού γεγονότα που συνέβησαν, τόσο στις Βρυξέλλες όσο και στα χωρικά μας ύδατα, όσο να επισημάνουμε για μία ακόμη φορά το αυτονόητο ότι, απ τη μεταπολίτευση και δώθε δεν υπήρχε ούτε μία μέρα που οι προδότες της πολιτικής τάξης δεν έπαψαν να βάλλουν, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, κατά της Πατρίδος μας. Όλα τα εγκόσμια έχουν εκ των πραγμάτων ημερομηνία λήξεως, και αυτό το γνωρίζουν πάρα πολύ καλά οι ενεργούντες αρνητικά κατά του Έθνους. ‘Όπως πολύ καλά γνωρίζουν ότι υπάρχουν και κάποιοι που φυλάσσουν Θερμοπύλες, κάτι που τους αποσυντονίζει σε υπερθετικό βαθμό. Η μακραίωνη ιστορία μας έχει αποδείξει το αυτό ουκ ολίγες φορές, έστω και να αυτό συνέβη κυριολεκτικά στο «παρά πέντε». Και αυτό θα σημάνει και την αρχή του Βατερλό τους.
Διαβάστε περισσότερα: https://ethnikismos.net/