Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Όχι σε μνημόνια και λαθρομετανάστευση: Μαζική συμμετοχή στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στο Λουτρό Ημαθίας - Φωτορεπορτάζ

Κατάμεστη από φίλους και υποστηρικτές ήταν η αίθουσα στον Λουτρό Ημαθίας, όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ενάντια στα μνημόνια και την λαθρομετανάστευση, παρουσία βουλευτών, ευρωβουλευτή και στελεχών του Κινήματoς. Η εκδήλωση στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία, αποδεικνύοντας στην πράξη πως το Κίνημα των γιγαντώνεται και ότι η ώρα των Εθνικιστών έρχεται.
Τον λόγο έλαβαν διαδοχικά ο υπεύθυνος Αλεξάνδρειας, Συναγωνιστής Βασίλης Τσιούλης, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Βλάχου Σωτηρία (Χαλκιδικής), Σαχινίδης Ιωάννης (Πέλλας), Χατζησάββας Χρήστος (Κιλκίς), ο ευρωβουλευτής Επιτήδειος Γεώργιος, ο περιφερειακός σύμβουλος και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Γραικός Φώτης, ο δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Ματθαιόπουλος Αρτέμης και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Τσακίρης Μιχάλης.
Οι ομιλητές αναφέρθηκαν στην καταστροφική και εθνοκτόνα πολιτική των επιβαλλόμενων από τους διεθνείς τοκογλύφους μνημονίων που αποδεκάτισε τα τελευταία επτά χρόνια την εθνική μας οικονομία αλλά κυρίως τον εθνικό και κοινωνικό ιστό της πατρίδας μας, με ευθύνη όλου του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου». Κατά συνέπεια η Ελλάς έχει απολέσει την εθνική της κυριαρχία και οδηγείται τάχιστα σε πλήρη φτωχοποίηση, ενώ ο εθνικός πλούτος εκποιείται με εξευτελιστικά ανταλλάγματα.
Οι στρατιές των ανέργων μεγαλώνουν και οι Έλληνες καταφεύγουν κατά εκατοντάδες χιλιάδες στο εξωτερικό, ενώ ο πληθυσμός σταδιακά αντικαθίσταται από λαθροεισβολείς, ολοκληρώνοντας την εθνική καταστροφή, που σε συνδυασμό με το δημογραφικό πρόβλημα αποτελεί μια ωρολογιακή βόμβα στα θεμέλια του έθνους. Η πατρίδα μας έχει κυριολεκτικά βουλιάξει με τα διάσπαρτα hot-spot, με το κέντρο βάρους να πέφτει στα νησιά μας που έχουν εγκαταλειφθεί από τους κυβερνώντες στο έλεος του κάθε τζιχαντιστή, καθώς και στα μεγάλα αστικά κέντρα.
Εμάς που θέλουμε ένα μέλλον για τις νέες γενιές Ελλήνων μας αποκαλούν «ρατσιστές» και «φασίστες», ενώ η συγκυβέρνηση και οι συνοδοιπόροι της που νοιάζονται μόνο για τους λαθροέποικους θεωρούνται «ανθρωπιστές». Υποχρέωση κάθε Έλληνα πατριώτη και εθνικιστή είναι η αντίσταση στα σχέδια αφελληνισμού της πατρίδας μας. Πρέπει να κλείσουν άμεσα τα σύνορα, πρέπει να χαλάσουμε τα σχέδια του νεοσουλτάνου Ερντογάν να συνεχίσει το ανθελληνικό του σχέδιο εξαφάνισης του ελληνικού έθνους. Έχουμε υποχρέωση να αντισταθούμε με κάθε νόμιμο μέσο και θα το κάνουμε!
Ο υπεύθυνος Αλεξάνδρειας Βασίλης Τσιούλης
Η βουλευτής Χαλκιδικής Βλάχου Σωτηρία
Ο βουλευτής Πέλλας Σαχινίδης Ιωάννης
Ο βουλευτής Κιλκίς Χατζησάββας Χρήστος
Ο ευρωβουλευτής Επιτήδειος Γεώργιος
Ο περιφερειακός σύμβουλος και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Γραικός Φώτης
Ο δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Ματθαιόπουλος Αρτέμης
Το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Τσακίρης Μιχάλης
Η εκδήλωση έκλεισε με όλους σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον εθνικό ύμνο
xamak.gr