Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Είμαι κάτοικος Θεσσαλονίκης. Επικοινωνώ μαζί σας  για να σάς γνωστοποιήσω ένα εγκληματικής φύσεως περιστατικό πού συνέβη στον γιο μου Ν.Τ.  ο οποίος είναι 18 ετών μαθητής Λυκείου, στις 13/11/2016 και περί ώρα 08.30.μμ εντός τού πάρκου (Μακεδονικού - Όαση) στην Νεάπολη Θεσσαλονίκης. Ενώ βρισκόταν εκεί για βόλτα με δύο φίλους ξαφνικά και χωρίς να έχει πειράξει ή ενοχλήσει κάποιον μετά από προτροπή κατά πάσα πιθανότητα κάποιου ο όποιος είναι μαθητής Λυκείου της περιοχής και γνωστός τού ενός εκ των παρευρισκομένων εκεί φίλων του γιου μου του επιτέθηκαν 20 και πλέον παρευρισκόμενα αλλοδαπά κατά πλειοψηφία άτομα στην οποία συμμετείχε και ο ανωτέρω μαθητής. Αποτέλεσμα της επίθεσης και τού άγριου ξυλοδαρμού πού υπέστη είναι βαριές κρανιακές κακώσεις (κάταγμα της άνω γνάθου και οριστική απώλεια των δύο πρόσθιων και της άνω γνάθου οδόντων). Ευτυχώς ο ένας εκ των φίλων του είχε την ψυχραιμία να καλέσει σε βοήθεια ούτως ώστε κάποιος εκ των περιοίκων να καλέσει το 100 και έτσι γλύτωσε ίσως και τον θάνατο από την εγκληματική συμμορία πού τού είχε επιτεθεί. Κατόπιν εκλήθη το ΕΚΑΒ πού τον μετέφερε εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο Γ.Π.Ν.Θ. και στα επείγοντα όπου εφημέρευαν εκεί. Επειδή το κακό έχει παραγίνει με αυτά τα περιστατικά και επειδή επιπροσθέτως τούς δύο προηγούμενους μήνες έπεσε θύμα ληστείας την μία φορά ή γυναίκα μου και την αμέσως επομένη η κόρη μου θέλω να δημοσιοποιήσετε αυτό το περιστατικό διότι οι υπόλοιπες τοπικές και μη εφημερίδες, καθώς και τα ηλεκτρονικά μέσα αρνούνται να το δημοσιοποιήσουν έχοντας ταυτιστεί με αυτούς που βίαια αντικαθιστούν τους Έλληνες με λαθρομετανάστες στο όνομα ενός ψευδοανθρωπισμού και ασφαλώς με το αζημίωτο. Οι Έλληνες πρέπει να δουν την πραγματικότητα που σκοπίμως αποκρύπτεται, αν θέλουν να συνεχίσουν να υπάρχουν σαν έθνος και να πάρουν την πατρίδα τους πίσω όπως διακηρύσσει η Χρυσή Αυγή και αγωνίζεται για αυτό. 

       
Θεσσαλονίκη, Μετά Τιμής Χ.Δ.Τ. 


Ιδού οι ψευτοδεξιοί θεματοφύλακες των Αξιών: Υπέρ της υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια ο Κώστας Μπακογιάννης!
Είμαστε σοβαρή χώρα; Σε ποιο κράτος
του κόσμου το Πολυτεχνείο της ή το Πανεπιστήμιο της θα μετατρέπονταν σε εργαστήρια παραγωγής βομβών και δεν θα είχε πέσει πέλεκυς; Είναι δυνατόν ποτέ αυτή η χώρα να λειτουργήσει ως κανονική χώρα όταν οι κυβερνώντες ανέχονται καταστάσεις έκνομες; Από το καλοκαίρι που είχε κλείσει η διοίκηση των ΕΛΤΑ το υποκατάστημα στα Εξάρχεια, δεν ίδρωσε το αυτί κανενός. Διαβάζουμε ότι παρασκευάζονται βόμβες μέσα στο Πολυτεχνείο, το πανεπιστημιακό άσυλο αφορά την διακίνηση των ιδεών εντός της πανεπιστημιακής κοινότητας και όχι την μετατροπή της σε γιάφκα ποινικών και παρακρατικών στοιχείων τα οποία μετά την αποχώρηση τους θα αφήσουν πίσω τους καμένη γη την οποία για ακόμη μια φορά θα κληθεί να αποκαταστήσει ο πενόμενος Έλληνας. Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος!
Κωνσταντίνα Σ.

Πανικός στην “Καθημερινή” από την θερμή υποδοχή της Χρυσής Αυγής σε Χίο και Λέσβο

Προφανώς είναι πολύ δύσκολο να κατανοηθεί το πολιτικό μήνυμα που εκπέμπουν οι λαοί της Ρωσίας ψηφίζοντας Πούτιν, της Βρετανίας ψηφίζοντας brexit, των ΗΠΑ ψηφίζοντας Τράμπ. Τυχαίο επίσης δεν το λες πως αυτά τα κράτη παράγουν το 30% του παγκόσμιου ΑΕΠ, ελέγχοντας ακόμα άλλο ένα 50%. Αν σκεφτείς επίσης, πως είναι μόλις το 10% του παγκόσμιου πληθυσμού και κατέχουν το 80% της παγκόσμιας στρατιωτικής ισχύος, τότε ο πολλαπλασιαστής είναι πολύ μεγάλος. Αυτό που μπερδεύει λίγο τα πράγματα είναι πως ο Τράμπ είναι κατά της TTIP (η Διατλαντική Συμφωνία Εμπορίου και Επενδύσεων). Βέβαια ίδωμεν, γιατί και ο Ομπαμα είχε εξαγγείλει το κλείσιμο του Γκουντανάμο, αλλά ποτέ δεν έγινε. Όπως και να έχει όμως το πολιτικό μήνυμα που εκπέμπουν αυτοί οι λαοί και ίσως όχι μόνο αυτοί, θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη, ανεξαρτήτως των προσώπων που εισέπραξαν τα κέρδη. Όσο για τις ανοησίες περί ψήφου διαμαρτυρίας τις αφήνω παντελώς ασχολίαστες. Η ιστορία θα καταγράψει σε κάθε περίπτωση τα αποτελέσματα, όμως αυτό δεν μας αφορά άμεσα, αυτό που μας αφορά όμως και είναι άξιο περαιτέρω μελέτης είναι οι επανειλημμένες ήττες των δημοσκόπων παγκοσμίως. Το συμπέρασμα που μπορούμε να βγάλουμε είναι πως έρχεται σύγκρουση μεταξύ ΕΕ και ΗΠΑ. Ένας ακήρυχτος πόλεμος άλλωστε που έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια και απλά επισφραγίστηκε με την εκλογή Τράμπ.
Λ.Π.

Φάκελος Μνημονίων: Ο οικονομικός στραγγαλισμός της Ελλάδος, το τέταρτο μνημόνιο και το... «αντιμνημόνιο»