Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Μέχρι και ένα πολυφυλετικό κράτος όπως αυτό της τουρκίας απειλεί την Ευρωπαϊκή Ένωση ότι θα στείλει εντός της 3 εκατομμύρια λαθρομετανάστες ενώ την ίδια ώρα στην άλλη μεριά του Ατλαντικού ένα άλλο πολυφυλετικό κράτος έδειξε να ξυπνά με την εκλογή Τράμπ. Δεν θεωρώ καν ότι πρέπει να αναφέρω τα ευρωπαϊκά κράτη μέλη που δεν θέλουν τους λαθρομετανάστες, η απορία είναι η εξής για ποιον λόγο η Ελλάδα και ένα πλήθος Ελλήνων επιμένουν σε πρακτικές και ιδεοληψίες οι οποίες είναι εξαιρετικά επιζήμιες για την χώρα. Η προπαγάνδα για την αλληλεγγύη των λαών και τη μη ύπαρξη συνόρων δεν ευσταθεί, είναι μια ουτοπία! Όπως ουτοπία χαρακτηρίστηκε ήδη από τον περασμένο αιώνα η θεωρία του κομμουνισμού, μιας που εμπράκτως προκύπτει θύτης και θύμα, με θύτη τους μυριάδες αλλοφύλων που εισβάλλουν στην πατρίδα μας και θύμα εμάς τους Έλληνες. Ας ελπίσουμε να ξυπνήσουμε ως οφείλουμε σαν Έλληνες και να αναδείξουμε την υγιή φωνή για το μέλλον της πατρίδας μας την Χρυσή Αυγή.
Μ.Τ.

Ηλίας Παναγιώταρος στην “EXPO” Πελλοπονήσου: «Ευλογημένη γη η Πελοπόννησος - Ήρωες οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες» - ΒΙΝΤΕΟ

Κάτι πρέπει να γίνει σ´ αυτήν την χώρα με τους λαθρομετανάστες. Αναφέρομαι στο περιστατικό που έλαβε χώρα στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς στην Θεσσαλονίκη όπου Σύριος επειδή ήρθε σε συμπλοκή με τους ομοφυλούς του, οι τελευταίοι του έκοψαν το αυτί. Αποτέλεσμα; Νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς προκειμένου οι γιατροί εκεί να του κολλήσουν το αυτί. Όποιος έχει απλές γνώσεις ιατρικής καταλαβαίνει ότι ένα μέρος του σώματος δεν κολλά έτσι απλά και ειδικά αν παρέλθει κάποια ώρα. Όταν λοιπόν οι γιατροί προσπάθησαν να του εξηγήσουν ότι αυτό δεν είναι ιατρικά δυνατό ο «κατατρεγμένος» άρχισε να σπάει τζάμια, παράθυρα, κρεβάτια του νοσοκομείου να πετάει κάτω υλικά του νοσοκομείου κ.α. Θα πρέπει να ξέρουν ότι σε οποιαδήποτε χώρα που θα πάνε, πρέπει να ΣΕΒΟΝΤΑΙ τους νόμους και το Σύνταγμα κάθε χώρας και όχι να καταστρέφουν τα αγαθά και δημόσια κτίρια τους. Ποιοι θα τα πληρώσουν; Μήπως αυτοί; ή για άλλη μια φορά ο ελληνικός λαός; ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!
Αλέξανδρος

Οδυρμός Μπογδάνου και Πάγκαλου: Αποτύχαμε! Πολιτικάντηδες και δημοσιογράφοι δεν μπορούν πια να καθοδηγούν τον κόσμο

Είναι τραγικό το νησί της Χίου να γιορτάζει την απελευθέρωσή του και την ίδια στιγμή να βρίσκεται υπό κατοχή μυριάδων λαθρομεταναστών και οι κάτοικοι να ζουν υπό τον φόβο νέων εξεγέρσεων. Πληροφορήθηκα ότι θα έρθει στο νησί μας κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής, καλοδεχούμενοι και τους περιμένουμε σαν σωτήρες και ελπίζω οι συμπολίτες μου όχι μόνο να τους αγκαλιάσουν αλλά να τους δώσουν την δύναμη να μας απαλλάξουν από τον νέο ζυγό που υπομένει το νησί μας.
Χ.Π.

Βόμβα στα θεμέλια της δημόσιας υγείας η αθρόα λαθρομετανάστευση