Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ Κ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΑ ΤΗΣ «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ»

Γράφει ο Σ. Παιδάκος
«Οι εταίροι και δανειστές γνωρίζουν ότι έχουν επιβάλει μια συνταγή που, απλώς, δεν βγαίνει. Οι φορολογικοί συντελεστές, οι υψηλές εισφορές και οι αλλαγές που αφορούν τους ελεύθερους επαγγελματίες συνιστούν έναν αδιέξοδο παραλογισμό. Δεν μπορεί να μη γνωρίζουν ότι αυτό το μοντέλο θα έχει τραγικό τέλος. Το πιθανότερο είναι ότι δεν τους ενδιαφέρει, γιατί αυτό που προέχει είναι να βγαίνουν τα νούμερα στο χαρτί και να μην υπάρξει νέα ελληνική κρίση πριν τελειώσει ο εκλογικός κύκλος στις μεγάλες χώρες της Ευρώπης. Ξέρουν, επίσης, ότι ούτε η σημερινή κυβέρνηση ούτε και κάποια άλλη θα έχει την πραγματική βούληση και επιθυμία να κόψει από τις δαπάνες του Δημοσίου. Μας αφήνουν, λοιπόν, να πνιγούμε με το δικό μας σχοινί. Έχουν περάσει τόσα χρόνια και ακόμη δεν έχουμε ένα δικό μας σχέδιο για το πώς θα βγούμε από την κρίση. Οδεύουμε με ταχύτητα προς τον τοίχο. Με τόσους ανθρώπους γύρω μας να μουρμουρίζουν ή να φωνάζουν «δεν βγαίνει αυτό το πράγμα», είναι απορίας άξιον που η πελατεία των λαϊκιστών δεύτερης γενιάς, στην εποχή των μνημονίων, δεν είναι πιο μεγάλη…».

Ένας-ένας οι συστημικοί δημοσιογράφοι αναγνωρίζουν αυτό, για το οποίο χρόνια φωνάζει η Χρυσή Αυγή, αλλά επειδή αυτά λέγονταν και λέγονται από φασίστες και ναζιστές, φρόντιζαν να τα αποκρύπτουν συστηματικά. Το παραπάνω απόσπασμα ανήκει σε άρθρο του κ. Παπαχελά, διευθυντού της καθεστωτικής καθημερινής, που δημοσιεύτηκε προ δύο ημερών. Μας λέει λοιπόν ο αρθρογράφος ότι το μνημόνιο δεν βγαίνει, και ότι δεν μπορεί αυτό να μην το γνωρίζουν οι δανειστές μας. Βεβαίως και είναι λάθος η συνταγή του μνημονίου κ. Παπαχελά, όπως επίσης είναι αδύνατο να μην το γνωρίζουν οι διεθνείς τοκογλύφοι. Αυτό εξάλλου αποτελεί σημαία των αγώνων της Χρυσής Αυγής, που εσείς προσωπικά καθώς και η εφημερίδα που διευθύνεται, δεν σταματήσατε ούτε στιγμή να κατασυκοφαντείτε αυτούς που φώναζαν για αυτά που εσείς σήμερα τα βλέπετε ως λάθος. Θυμάστε κ. Παπαχελά την προπαγάνδα που στήσατε υπέρ του «ναι», κατά το περσυνό δημοψήφισμα; Θυμάστε που γράφατε ό κόσμος να μην ακούει τις σειρήνες των νεοναζί; Μπορεί, σκοπίμως τώρα να σας διαφεύγουν, γιατί αν μη τι άλλο, θα ήταν υποτιμητικό εκ μέρους σας να παραδεχτείτε το πόσο δίκιο είχε όλα αυτά τα χρόνια το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.

Στην συνέχεια του άρθρου του ο αρθρογράφος τονίζει,  την απουσία πολιτικού σχεδιασμού τόσο της τωρινής ηγεσίας,  όσο και των παρελθουσών. Αποφεύγει όμως να δει ξάστερα ότι, μία μόνο λύση υπάρχει πέρα από τον στραγγαλισμό των μνημονίων, και δεν είναι άλλη όπως αυτή που περιγράφεται ξεκάθαρα στο πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής. Στη συνέχεια αναφέρεται στο ότι καμία κυβέρνηση δεν θα μπορεί να ανταπεξέλθει στις σημερινές δυσκολίες, μη θέλοντας να δει ότι οι δυσκολίες ξεπερνιούνται όταν υπάρχει πολιτική βούληση. Και η πολιτική βούληση βρίσκεται μόνο στα χέρια των Εθνικιστών, κάτι που οι συναγωνιστές μας το έχουν αποδείξει πολλάκις. Τέλος, ο κ. Παπαχελάς αναρωτιέται, τάχα μου τάχα μου, γιατί άραγε οι δυνάμεις των λαϊκιστών δεν έχουν μεγαλύτερο ρεύμα προσέλευσης ψηφοφόρων, αφήνοντας σκόπιμα ατελείωτη την πρότασή του, διότι, όπως όλοι γνωρίζουμε μόνο η Χρυσή Αυγή έχει ρεύμα ανόδου. Κάτι που ο διευθυντής της καθημερινής επ’ ουδενί τρόπο δεν θέλει να το παραδεχτεί. Δεν είναι μακριά ο καιρός που θα καλείται στις εκπομπές σας μόνο Έλληνες Εθνικιστές, γιατί δεν θα μπορείτε να κάνετε και διαφορετικά. Και εις άλλα με υγεία κ. Παπαχελά.
Διαβάστε περισσότερα: https://ethnikismos.net/