Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Συγκλονιστικός προχθές στην Βουλή ο Εθνικιστής Βουλευτής της Χρυσής Αυγής ο Ηλίας Κασιδιάρης. Μαζί με τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής Νικόλαο Μιχαλολιάκο αποτελούν τους δύο δεινότερους ομιλητές και ρήτορες του Ελληνικού κοινοβουλίου. Στον λόγο του από το βήμα της Βουλής ο κύριος Κασιδιάρης ξεγύμνωσε τον ΣΥΡΙΖΑ, την Νέα Δημοκρατία καθώς και τα άλλα κόμματα του κλεπτοκρατικού τόξου για τον ρατσισμό που δείχνουν κατά των Ελλήνων και την στοργή με την οποία αγκαλιάζουν τους ισλαμιστές λαθρομετανάστες εκτελώντας τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων και του Σόρος.
Στηλίτευσε την στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στους κατοίκους των νησιών που ξεσηκώνονται ενάντια στους λαθροεισβολείς ισλαμιστές. Καυτηρίασε ακόμη την στάση του προδότη συνεταίρου του ολετήρα Τσίπρα, του Καμμένου που φορά και ντροπιάζει την στολή παραλλαγής του Ελληνικού Στρατού αυτός ένας δωσίλογος Μερκελιστής. Είναι φανερό πια πώς μόνο η Χρυσή Αυγή στηρίζει τους Έλληνες. Μέχρι οι ΗΠΑ παραδέχονται πια ότι η Χρυσή Αυγή θα κυβερνήσει την Ελλάδα. Όταν οι εχθροί και πολέμιοί σου έχουν αρχίσει να παραδέχονται το επιφαινόμενο αποτέλεσμα η νίκη είναι πια πολύ κοντά. Όσο ζούμε και υπάρχουμε μόνο την Χρυσή Αυγή θα ψηφίζουμε.

Με Τιμή, Γιάννης Κ.Π.
Αθήνα



Ροθτσιλντ, Ροκφελερ, Σορος. Τρία ονόματα ένας σκοπός. Πληρώνω όσα - όσα για να καταστραφεί οτιδήποτε ελληνικό. Οι χρηματοδότες της απανταχού αριστεράς, των γκέυ, των Αλβανών, των Τούρκων, των Αμερικανών. Ανεβάζουν και ρίχνουν κυβερνήσεις, τους ανήκουν όλες οι τράπεζες, όλα τα funds. Επαγγελματίες δολοφόνοι και επενδυτές. Υπάρχουν όμως και τα απρόοπτα. Σημίτης, Τσίπρας Σαμαράς, Καμένος και όλο το δημοκρατικό τόξο ήταν η πιο αποτυχημένη τους επένδυση. Στην τελευταία πράξη του δράματος, όταν κατέρρεαν και οι τελευταίες κολώνες της Ελλάδας κλήθηκε η Χρυσή Αυγή. Απ το λαό, απ την πατρίδα και τη θεία πρόνοια. Μια χούφτα λιοντάρια σε ένα σώμα. Η Νέμεσις.  Όταν μας είδαν λοιπόν βάλθηκαν να μας σπάσουν, να μας διαλύσουν και να μας εξαφανίσουν. Φυλακές, κυνήγι μαγισσών, ψέματα, στρατοί δήθεν αναρχικών να φοβίζουν τους πολίτες, δολοφονίες, ξυλοδαρμοί, πράκτορες ανάμεσα μας, τόνοι λάσπης από τα κανάλια που ούτως ή άλλως είναι δικά τους.
Λύσσα και μένος εναντίον μιας χούφτας ανθρώπων από ένα ολόκληρο παγκόσμιο σύστημα. Που είναι ο Σαμαράς και ο Αθανασίου; Που είναι ο Γιωργάκης; Που είναι όλοι οι διώκτες μας; Όλοι στα αζήτητα και σύντομα στην καλύτερη περίπτωση φυλακή.  Εμείς οι Χρυσαυγίτες μετά από όλο αυτό; Που είμαστε; Εμείς οι δολοφονημένοι, οι χτυπημένοι, οι άδικα δικαζόμενοι.  Είμαστε ακόμη εδώ, είμαστε λίγα βήματα απ την κορυφή, πρώτοι στην καρδιά του κόσμου και δεύτεροι από κάτι που πεθαίνει, το βρώμικο σύστημα που φτιάξατε χρόνια τώρα και που διαλύουμε εμείς κάθε μέρα, ομιλία με την ομιλία, δράση με τη δράση, παρέμβαση με την παρέμβαση.  Κάποτε 300 Έλληνες διατήρησαν με τη θυσία τους όλα τα ευρωπαϊκά έθνη ως και σήμερα. Πλησιάζει η ώρα της Χρυσής Αυγής.
Σ.Μ.


Ο οπαδός της αταξικής κοινωνίας ,αφήνει το παιδί του φτωχού στο Ωραιόκαστρο να κολλήσει ηπατίτιδα, και το δικό του παιδί, τον μικρό Ερνέστο, τον στέλνει στις σχολές Χιλ, που δεν έχουν λαθρομετανάστες. Βέβαια, αφού όλα τα κάνει για την κονόμα. Πάνω από 6 εκατομμύρια ευρώ τσεπώνει το αμαρτωλό  συριζαίικο σύστημα από κάθε χοτ-σποτ. Γι αυτό και εξαίρει έμπρακτα το "συνταγματικό του τόξο", για την πολιτική των ανοιχτών συνόρων, και για το χάος που επικρατεί στην Ελλάδα, με την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση.
Ως αντιστεκόμενος Έλληνας, ακόμα και ως Ιεράρχης, διώκεσαι με τον "αντιρατσιστικό νόμο", σε αντίθεση με τους πραγματικούς ρατσιστές τους συριζαίους, που εκμεταλλεύονται στυγνά το λαθρομεταναστευτικό κύμα, για να επωφεληθούν υλικά οικονομικά οι ίδιοι και οι ανθελληνικές "αλληλέγγυες" ΜΚΟ. Εκφράζουμε  δυνατά, φανερά και σταθερά την στήριξη στους Έλληνες κατοίκους του Ωραιοκάστρου, της Αλεξάνδρειας, της Φιλιππιάδας, του Ρεθύμνου και των νησιών, που μάχονται, για να παραμείνει η Γη τους Ελληνική, αλλά και για να μην κολλήσουν τα παιδιά φυματίωση, ώστε να υπάρχει Ελλάδα και στο μέλλον.
Μ.Σ.