Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

Γεμάτη εορτές και επετείους οι τελευταίες ημέρες του Οκτωβρίου. Εορτάζει ο Θαυματουργός Άγιος και Πολιούχος της Συμπρωτεύουσας, Άγιος Δημήτριος ο Μυροβλύτης. Μεγάλη Εορτή για την Χριστιανοσύνη και το Ελληνικό Εθνος. Πριν 104 χρόνια οι παππούδες μας αφού έδωσαν τιτάνιο αγώνα κατά των Τούρκων, παρέλασαν νικητές στην Θεσσαλονίκη αφού προηγουμένως είχε προηγηθεί το πρωτόκολλο παράδοσης των Τούρκων στους Έλληνες. Ο μετέπειτα Εθνικός Κυβερνήτης Ιωάννης Μεταξάς που είπε το ΟΧΙ  το 1940 στους Ιταλούς και ο ελληνικός στρατός και σύσσωμος ο Ελληνισμός έγραψε την εποποιία του στα βουνά της Αλβανίας ήταν τότε, το 1912 μεταξύ των εκπροσώπων της ελληνικής πλευράς που διαπραγματεύτηκαν την παράδοση της Θεσσαλονίκης από τους Τούρκους.

Ήταν νηστικός και άυπνος τρείς ημέρες και αφού περικύκλωσε τους τούρκους, αιχμαλώτισε αρκετούς χιλιάδες από αυτούς. Ας δούμε σήμερα, τις αντιθέσεις και την κατάσταση της πατρίδας μας. Μια ολόκληρη χώρα και ένας λαός σε κατοχή οικονομική και εξαθλίωση. Χωρίς έναν ηγέτη στο τιμόνι του που θα μπορέσει να πει ΟΧΙ στα μνημόνια, ΟΧΙ στα τζαμιά, ΟΧΙ στην διαπραγμάτευση των θαλασσίων, χωρικών και εναέριων συνόρων. 104 χρόνια μετά μας λείπει ένας σύγχρονος Ιωάννης Μεταξάς. Οι πολιτικοί που μας κυβερνούν και όσοι σύσσωμοι τους στηρίζουν, αφού σε λίγο μαζί θα κυβερνούν, ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ και όλα τα κόμματα του "αντισυνταγματικού τόξου" δεν έχουν μέσα τους το φύσημα του Ελληνισμού. Αντίθετα ψηφίζουν νόμους που τιμωρούν τους Έλληνες, επειδή γεννήθηκαν Έλληνες. Αίμα ελληνικό χύθηκε στους βαλκανικούς πολέμους και στα βουνά της Αλβανίας. Με αίμα κερδίσαμε κάθε Νίκη και απελευθερώσαμε κάθε εκατοστό της σκλαβωμένης πατρίδας μας. Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους όσοι επιβουλεύονται ιερά και όσια, βωμούς και εστίες πως εμείς οι απόγονοι των Μακεδονομάχων, των πολεμιστών του 1940 και όσοι ακόμη έχουμε στην καρδιά μας μέσα, πάνω από όλα την Πατρίδα δεν θα αφήσουμε να μας πάρουν σπιθαμή ελληνικής γης. Δεν θα αφήσουμε να γίνει η Αθήνα απομίμηση των ευρωπαϊκών πόλεων όπου ακούγονται οι φωνές του μουεζίνη και  θα αντισταθούμε στους σημερινούς εχθρούς της Πίστης μας και των Εθνικών Ιδανικών μας. Στις τουρκικές τωρινές προκλήσεις απαντούμε με ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ και στους τουρκολάγνους πολιτικούς που κωφεύουν, απαντούμε με ένα ισχυρό ΟΧΙ σαν του Ιωάννη Μεταξά. Χρυσή Αυγή να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω!
Αγγελική Γ.-Α.
Εθνικιστικό Μέτωπο Εκπαιδευτικών: Αγωνιστείτε μαζί μας για τον Επανελληνισμό της Παιδείας

Χαίρετε. Εγώ είμαι από την Τραπεζούντα του Πόντου και η καταγωγή μου είναι κρυπτοχριστιανική. Γεννήθηκα στην Τραπεζούντα και μεγάλωσα εκεί στην τουρκοκρατούμενη πατρίδα. Εδώ με πολλά βάσανα προσπαθώ να σπουδάσω θεολογία, για δεύτερο πτυχίο, μετά τις σπουδές που έκανα στο πανεπιστήμιο της Τραπεζούντας. Τώρα ακούω την ομιλία του κ. Μιχαλολιάκου. Και είμαι τόσο περήφανος που είμαι Έλληνας και τόσο πολύ χάρηκα όταν απάντησε κάποιος στον τούρκο αγά τον Ερντογάν πρώτη φορά με σωστά λόγια, αναφέροντας την τουρκοκρατούμενη μας Πατρίδα τον Πόντο και την Ιωνία. Σας εύχομαι με όλη μου την καρδιά σύντομα να πάρετε την εξουσία από τους πουλημένους και θα δούμε την Ελλάδα ξανά μεγάλη. Να ξέρετε υπάρχουν εκατομμύρια Ελλήνων στην Μικρά Ασία και στον Πόντο και περιμένουν μια σπίθα από την Ελλάδα για να ανάψουν μια μεγάλη φωτιά. Καλή δύναμη!
Γιώργος Σ., Τραπεζούντα του Πόντου

Λύσσαξαν οι ανθέλληνες από την δυναμική παρουσία της Χρυσής Αυγής στη Θράκη - Παρακρατική επίθεση στα κλειστά γραφεία της Τ.Ο. Κομοτηνής

Τραγικά τα αποτελέσματα των δεξιών και αριστερών μνημονίων. Χωρίς φαγητό και θέρμανση και ελπίδα 250.000 χιλιάδες ελληνόπουλα. Τα παιδιά των φτωχών λαϊκών συνοικιών σημαδεύονται κατ’ ευθείαν στην καρδιά. Βυθίζονται από τώρα στην ασχήμια, στην ένδεια, στη φθορά. Χιλιάδες παιδιά ζουν σε νοικοκυριά χωρίς κανέναν εργαζόμενο και ουσιαστικά, χωρίς κανένα εισόδημα. Οι απασχολούμενοι ηλικίας 15 ετών και άνω, ανέρχονται σε 3.606.300 και οι άνεργοι σε 1.195.100. Ένα στα έξι νοικοκυριά, διαμένουν σε σπίτια ακατάλληλα με διαρροές στη στέγη, υγρασία σε τοίχους, πατώματα. Επιτέλους να δώσουμε ένα τέλος στην εξαθλίωση του περήφανου Ελληνικού Λαού. Χρυσή Αυγή τώρα!
Σ.Μ.

Η αγωνία και η απόγνωση τρώνε τα «εθνικόφρονα» παπαγαλάκια της ΝΔ