Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Ήρθαν και μας είπαν οι εχθροί μας. Αν δεν γίνεται βάρβαροι σαν κι εμάς θα μείνετε φτωχοί. Και το είπαν αυτό στους Έλληνες. Μα εμείς πλούσιοι δεν ήμασταν ποτέ. Τα παγκόσμια σκουπίδια φόρεσαν γραβάτες και κρύφτηκαν πίσω από το πέπλο του Γαλλικού διαφωτισμού της πλάκας. Ο διαφωτισμός της ταμπέλας που δεν ομορφαίνει μα κρύβει την ασχήμια όσο μπορεί. Έβαλαν μάσκες για να κρύψουν την ασχήμια τους. Απαίσια και δειλά ανθρωπάκια. Αλκοολικοί, λεσβίες, εγκληματίες και κίναιδοι. Που για έναν και μόνο λόγο νομίζουν ότι νικούν. Μόνο γιατί ο Έλληνας έπαψε να είναι Έλληνας. Ο παλαιός Έλληνας που γελούσε στα μούτρα του Ξέρξη με τα εκατομμύρια στρατό.
Εγώ τον βασιλέα Λεωνίδα δεν τον ξέχασα. Κανένα δεν έχω ξεχάσει. Ζουν όλοι μέσω εμού. Διότι εγώ το επιδίωξα. Και έπαψα να είμαι ο εαυτός μου μόνο. Και είμαι όλοι αυτοί. Νιώθω ότι ένοιωσαν αυτοί. Πολεμώ ότι πολέμησαν κι αυτοί. Οι εχθροί δεν άλλαξαν εμείς αλλάξαμε και γινόμαστε σαν κι αυτούς. Στάσου όρθιος για εκείνους που αγαπάς. Κράτα την ασπίδα και το δόρυ σου. Και προπάντων την ασπίδα. Διότι εμείς πολεμούμε τα κτήνη. Αυτούς που βρίζουν τον Θεό μόνο και μόνο επειδή υπάρχουν. Κράτα το σώμα σου ίσιο,την κεφαλή ψηλά. Και άντεξε τον πόνο. Δείξε του ότι είσαι μεγαλύτερος από εκείνον. Γιατί είσαι. Ας τους να νομίζουν ότι νικούν. Αλώστε η σειρά μας έρχεται. Ελλάς ή Τέφρα.
Χ. Ευάγγελος


Για άλλη μια φορά η πατρίδα μας και ο λαός μας, καλείτε να πέσει στην μάχη, ίσως την ποιο ύπουλη μάχη, του ποιο ύπουλου πολέμου, πού έχει συναντήσει στην ιστορία της η πατρίδα μας. Ο εχθρός είναι αόρατος , δεν έχει βόμβες , σφαίρες, σπαθιά και γιαταγάνια, σκοτώνει όμως το ίδιο, τα όπλα του αυτή τη φορά, είναι η ανεργία, η ένδεια, η κλεψιά, η κατάρρευση των παραγωγικών δομών, το ξεπούλημα, η αποδόμηση των πυλώνων του ελληνισμού που τη θέση τους παίρνουν θεωρίες ενάντια στο φυσικό νόμο. Η ιστορία έχει αποδείξει πως το μολύβι και το χαρτί πολλές φορές μπορούν να δημιουργήσουν περισσότερα θύματα ,μεγαλύτερες ζημιές. Σε τι διαφέρει σήμερα η πατρίδα μας, από μια πολιορκημένη πόλη; Έτσι αντικατέστησαν τις στρατιωτικές τους στολές, με κουστούμια και γραβάτες, τα αεροπλάνα τους, με ντροπιαστικές συνθήκες υποταγής, που ο ιστορικός του μέλλοντος θα τις καταγράψει σαν γενοκτονία.
Τα πολεμικά τους πλοία με προγράμματα "εξυγίανσης" της οικονομίας, τα τανκς ,με αρπαγή τής δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, μέσω δυσβάσταχτων φόρων,"αποκρατικοποιήσεων", φορολογικής τρομοκρατίας. Από την άλλη θεωρούν προοδευτικό ότι καταστρέφει την φυλετική συνέχεια των Ελλήνων, καταστρέφοντας εδώ και δεκαετίες το κύτταρο που είναι η οικογένεια. Μεγαλύτερος κίνδυνος πλέον είναι  η υπογεννητικότητα που σε συνδυασμό με την λαθρομετανάστευση θα καταστήσει τους Έλληνες μειοψηφία στην ίδια την πατρίδα τους. Για μας τους Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής ο αγώνας ενάντια στα μνημόνια και την λαθρομετανάστευση είναι μονόδρομος. Η οικονομία είναι σίγουρο ότι θα μπορέσει να ανακάμψει στο μέλλον αν κυβερνήσουν Έλληνες το τόπο. Το πρόβλημα θα είναι αν δεν υπάρχουν Έλληνες να απολαύσουν τα αγαθά της.
Ξ.Κ.


Τι άραγε να σημαίνει η επιλογή του χώρου του Βοτανικού, στον οποίο σε λίγο καιρό όπως ανακοίνωσαν οι κυβερνώντες  θα κτιστεί το μουσουλμανικό τέμενος των λαθρομεταναστών; Ας δούμε τι βρίσκεται γύρω από αυτά, για να καταλάβουμε. Κοντά εκεί βρίσκεται η Ακαδημία Πλάτωνος, που όπως έλεγε ο Πλούταρχος ο χώρος και η γύρω περιοχή ήταν το ωραιότατο, το δροσερότατο και το πιο καλλωπιστικό μέρος, ας πούμε της Αθήνας προάστιο. Εκεί που για πολλά χρόνια δίδαξε τις επιστήμες ο Πλάτωνας, ο γνωστός μαθητής του Σωκράτη. Συνεχίζοντας πλησίον βρίσκεται ο Κεραμεικός. Η τοποθεσία αυτή ήταν το νεκροταφείο ης πόλεως των Αθηνών και αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους των Αθηνών.
Στο ίδιο σημείο βρίσκεται ο Ελαιώνας «ο κήπος της θεάς Αθηνάς» όπως ονομαζόταν για την πλούσιες σοδιές που έδινε σε δημητριακά αμπέλια και τις πολλές ελιες που είχε.  Όλα αυτά συνδέονταν με τον αρχαιότερο όπως έχει ειπωθει δρόμο της Ευρώπης την Ιερά Οδό όπου κάθε χρόνο οι πρόγονοι μας ξεκίναγαν για τα Ελευσίνια Μυστήρια μια από τις σημαντικότερες εορτές της αρχαιότητας. Το άθλιο ψευτορωμέικο όπως όλοι γνωρίζουμε όλες αυτές τις περιοχές τις άφησε έρμαιο του χρόνου γενόμενοι με τα χρόνια σκουπιδότοποι. Την ίδια τύχη είχε και η Ελευσίνα. Στις μέρες μας προσπαθούν να συμπληρώσουν το διαρκές έγκλημα τους φτιάχνοντας εκεί το τζαμί, μολύνοντας κυριολεκτικά μια ιερή για τους Έλληνες περιοχή που την συνδέει ένα αιμάτινο ποτάμι από τα αρχαία χρόνια έως σήμερα. Όπως όμως βροντοφώναξαν οι μοναδικοί Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής, τζαμί στην πατρίδα μας ποτέ και πουθενά.
Ν.Π.