Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Θεραπαινίδα του βρώμικου πολιτικού συστήματος η κυβέρνηση παράγει μόνο ανεργία, φτώχεια, εξαθλίωση και παράλληλα ανθελληνισμό. Ανήκει πλέον στο συλλογικό ανάθεμα των τελευταίων 10ετιών. Αδιαφορεί, για το τι γίνεται τον τελευταίο μήνα στη χώρα. Προσποιείται ότι δεν άκουσε τίποτα για τον Καλογρίτσα, για την Τράπεζα Αττικής και για τα νέα τρίγωνα διαπλοκής, που χτίζονται γύρω της. Και δεν νιώθει την ανάγκη να  απολογηθεί, για τα ζητήματα της διαφάνειας και της διαπλοκής. Δεν τα θεωρεί αυτά αποτελέσματα της δικής της διακυβέρνησης, αλλά ξένα. Έρχεται δε στη Βουλή με ένα της ακόμη νομοσχέδιο, για να εξυπηρετήσει μόνο κεφαλαιουχικούς επιχειρηματικούς ομίλους. Και καταργεί τον δημόσιο χαρακτήρα της ασφάλισης και ιδιωτικοποιεί δια της ΕΔΗΣ, το νερό, τη ΔΕΗ, τα δημόσια κτήρια, απελευθερώνοντας έτσι την αγορά ενέργειας, με συρρίκνωση και επιδείνωση της θέσης της ΔΕΗ, και αυξάνει έτσι σε βάρος των πολιτών τα τιμολόγια ηλεκτρικής ενέργειας. Τελικά μάλλον το νερό που πίνει ο κόσμος, δεν αποτελεί κοινωνικό αγαθό, όπως μας έλεγαν παλαιότερα οι αριστεροί πολιτικοί απατεώνες, αλλά ένα είδος εμπορεύματος που αφήνει περιθώρια κερδοσκοπίας. 
Σ.Μ.

Χρήστος Παππάς προς ΥΠΕΞ: Αν χάσουμε την Μακεδονία, χάνουμε την Ελλάδα! ΒΙΝΤΕΟ

Όσων τα τηλέφωνα χτύπησαν εκείνο το ζεστό πρωινό του Σαββάτου 28/9/2013, με την είδηση της σύλληψης του Αρχηγού και των άλλων πέντε βουλευτών - αλλά και όσοι γενναίοι μαζεύτηκαν έξω από την ΓΑΔΑ, και λίγες μέρες μετά, έξω από τα δικαστήρια, ειδικά εκείνο το βροχερό ξημέρωμα κάτω από την μια τέντα που έμπαζε και δεν ξέραμε, γιατί δεν νοιώθαμε το κρύο αλλά τρέμαμε από οργή - ξέρουν το συναίσθημα. Τα υπόλοιπα (και τους υπόλοιπους) θα τα κρίνουμε πρώτα εμείς και μετά η Ιστορία. Η Ελλάδα, πάντως, θα νικήσει... Ζήτω η Νίκη!
Θ.Τ.

Μάθημα αποβλάκωσης κάνανε τα Θρησκευτικά οι συριζαίοι: Στόχος τους να κάνουν τα Ελληνόπουλα σαν τον Φίλη!

Ο Γήινος παράδεισος που ονομάζεται Ελλάδα. Ένας παράδεισος χωρίς γαλήνη. Ένας παράδεισος που χρειάζεται το αίμα των αγγέλων του για να μείνει ως έχει. Διότι γεννηθήκαμε σε έναν τόπο πανέμορφο. Μα η ομορφιά σχεδόν πάντα λειτουργεί ως κατάρα. Διότι μαζί της γεννιέται και ο φθόνος των άλλων. Γεννηθήκαμε σε ένα τέτοιο σημείο που το θέλουν όλοι για να χορτάσουν την απληστία τους. Έτυχε να γεννήσουμε και έννοιες ακατανόητες για τους άλλους. Όπως ελευθερία ,φιλότιμο, θυσία. Κι αυτό έκανε τα πράγματα ακόμα χειρότερα. Γίναμε το κόκκινο πανί που θέλει να σκίσει ο κάθε ανώμαλος ξένος δικτάτορας. Θαρρώ μερικές φορές ότι ο Πατέρας μας δημιούργησε τον πλανήτη για να δοκιμάσει μόνο τους Έλληνες. Θαρρείς Ελληνικά να μιλούν και στον παράδεισο. Αυτός είναι ο δικός μας αγώνας. Αιώνες τώρα. Μα μην φοβάσαι. Εμείς οι Έλληνες Πατέρα δεν θα σε απογοητεύσουμε. Ως άνθρωποι θα αγωνιστούμε. Και ως Άνθρωποι θα πεθάνουμε.
Χ.  Ευάγγελος

Το Ρωσικό φλογοβόλο TOS-1A λιώνει τους τελευταίους θύλακες των τζιχαντιστών στο Χαλέπι