Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Υπάρχουν ακόμη πολιτικάντηδες που φτάνουν στο σημείο του έσχατου παραλογισμού, να εξισώνουν τους Έλληνες της Μικράς Ασίας με τις ορδές λαθρομεταναστών που εποικίζουν την Ελλάδα. Άξιος ο υπέρογκος μισθός σας για να αναπαράγετε τον ανθελληνισμό που αποσκοπεί στην καταστροφή του Έθνους. Οι παππούδες μας ξεριζώθηκαν από τον Κεμάλ, δεν ήρθαν εδώ αρνούμενοι να πολεμήσουν. Πολέμησαν στα βουνά του Πόντου και έκαναν τα αδύνατα δυνατά να μείνουν στη γη τους, αλλά οι προδοτικές εν Ελλάδι κυβερνήσεις τις οποίες είστε άξιοι πολιτικοί απόγονοι τους ξεπούλησαν στους σφαγείς του Ελληνισμού.
Γ.Κ.

Μετά τα Εξάρχεια, «άβατο» και οι καταυλισμοί των “ευπαθών” - Πυρ κατά αστυνομικών της ΔΙΑΣ στον Ασπρόπυργο

Ποτέ δεν ήμουν κατά των «πλουσίων». Ποτέ δεν ζήλεψα τα αμάξια τους και τα αεροσκάφη τους. Και ούτε όπως λένε μερικοί αντιδρώ στην λιτότητα ή θέλω να βουτήξω κανενός την περιουσία. Αυτό που με κάνει να πονώ είναι μόνο η πνευματική κατάρρευση των ανθρώπων μέσα σε ένα φαύλο σύστημα που τρώει τις σάρκες του. Άλλωστε ποιος μίσησε τον Ωνάση; Κανείς. Κι αυτός πλούσιος ήταν. Ήταν όμως Έλληνας. Κι αυτό είναι που λείπει σήμερα απ’ την κοινωνία μας. Βλέπετε ο πλούσιος έχει τα πάντα. Αλλά σχεδόν ποτέ δεν έχει τον χρόνο για να τα χαρεί. Και συχνά βλέπει τα παιδιά του να αυτοκαταστρέφονται, γιατί ποτέ δεν θα αποκτήσουν αληθινή παιδεία, εφόσον τα έχουν όλα.  Αντίθετα, θα δείτε έναν φτωχό να έχει τον χρόνο και την γυναίκα του να αγκαλιάσει και τα παιδιά του να βλέπει. Βέβαια στην σημερινή εποχή και τα παιδιά μας δεν βλέπουμε και φτωχοί είμαστε, το ξέρω. Αυτό συμβαίνει γιατί καμία κοινωνία δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς κοινή συνείδηση. Εμείς έχουμε την Εθνική συνείδηση, η οποία συμβολίζει εμάς, τους αγώνες μας, τις θυσίες των προγόνων μας, τον πολιτισμό μας και ότι άλλο έχουμε φτιάξει εμείς με κόπο. Αν λοιπόν θέλετε τα παιδιά σας να μην σας φτύνουν στα μούτρα, σταματήστε τις δικαιολογίες και πολεμήστε. Να πάρουμε πίσω αυτά που χάσαμε. Όπως έλεγε και ο Μακαριστός Χριστόδουλος. Αντίσταση και ανάκαμψη!
Ευάγγελος Χ.

Ιστορικό ντοκουμέντο: Ποιος ήταν ο Κεμάλ, o “πατέρας των τούρκων”;

Έχουμε να κάνουμε με μια επιχείρηση φίμωσης του Ελληνικού Εθνικιστικού Κινήματος που είναι ο μοναδικός φορέας αφύπνισης του Ελληνικού λαού. Καταστάσεις που εξέθρεψε η κυβέρνηση Σαμαρά και Βενιζέλου και συντηρούνται και από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ γιατί φυσικά είναι οι δυνάμεις αυτές που κύριο στόχο τους έχουν την πλήρη παράδοση της χώρας στους δανειστές και στο έλεος των λαθρομεταναστών. Τώρα όμως είναι η ώρα της δίκης και ενώπιον δικαστηρίου ο κάθε μάρτυρας που καταθέτει δεν έχει κανέναν λόγο να συγκαλύπτει οποιονδήποτε και οτιδήποτε. Πρέπει να πουν την αλήθεια. Ένας- ένας αποκαλύπτουν την ώρα της κατάθεσής τους ότι δεν υπάρχει καμιά εγκληματική οργάνωση και ότι όλες αυτές οι καταστάσεις εκτροπής συνέβησαν για να πληγεί η Χρυσή Αυγή και μόνο. Η δικαίωση αργεί, αλλά έρχεται. Εμείς παραμένουμε όρθιοι για να στηρίξουμε την Ελλάδα και το δοκιμαζόμενο Ελληνικό Έθνος και τα υπόλοιπα τα αφήνουμε στη δικαιοσύνη και τον Θεό. Χρυσή Αυγή για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!
Κωνσταντίνα Σ.

Έλληνες Γιατροί - Κυνική παραδοχή από το ΚΕΕΛΠΝΟ: «Η ελονοσία ήρθε για να μείνει»