Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Αλήθεια ρώτησαν ποτέ κάποιον από τους κατοίκους των περιοχών που συνειδητά και σχεδιασμένα καταστρέφουν, αν θέλουν τους «καημένους» και «δυστυχείς» τριτοκοσμικούς στον τόπο τους; Στις γειτονιές και στα χωριά τους; Στα σχολεία των παιδιών τους; Να τους βλέπουν καθημερινά να αλληλοσπαράζονται μέσα στους καταυλισμούς, μέχρι τελικά να αποφασίσουν να ενωθούν και να στραφούν κατά του ελληνικού πληθυσμού; Γιατί αυτό είναι θέμα χρόνου να γίνει. Η Ελληνική κοινωνία πλέον είναι ένα καζάνι που βράζει. Οι Έλληνες Πολίτες δεν αντέχουν τους εθνομηδενιστές και τους δοσίλογους. Τους ανίκανους και ανεύθυνους και απαιτούν πίσω τη ζωή τους. Πέραν από πολιτική και ιδεολογικές τοποθετήσεις. Διότι όπως οι κυβερνώντες κατάντησαν την Ελλάδα, ομιλούμε πλέον για θέμα επιβίωσης!
Πάνος Α.

Ανεβαίνει το «θερμόμετρο»: Οι αμερικανοί βομβαρδίζουν τον Συριακό Στρατό και οι Ρώσοι στέλνουν το αεροπλανοφόρο Κουζνέτσοφ για να επέμβει

Η νέα δήλωση του Καμμένου θα ξεσηκώσει τους Έλληνες σίγουρα...Δεν θα πιστεύετε τι διαβάζετε και τι βλέπετε. Μετά τον σάλο που προκλήθηκε με την υπόθεση του Ωραιόκαστρου, ο υπουργός άμυνας, Πάνος Καμένος προτείνει τα προσφυγόπουλα να «εξελληνισθούν». «Πώς θα αντισταθούν στην βαρβαρότητα τα παιδιά των προσφύγων εάν δεν εξελληνισθούν;  Ο Έλληνας έχει ιερά υποχρέωση να μεταλαμπαδεύσει αυτή την πολύτιμη, πανανθρώπινη κληρονομιά και όχι να την θάψει στην αυλή του. Όχι μόνον επειδή αυτός είναι ο δρόμος του Αλεξάνδρου, Ο Έλληνας έχει υποχρέωση και συμφέρον να αγκαλιάσει τα παιδιά των προσφύγων και να τα κάνει Έλληνες. Όχι, δεν θα τα κάνει το αισχρό εκπαιδευτικό σύστημα Έλληνες. Ο Έλληνας γονιός θα τα κάνει, με την μπέσα, την αγάπη, το φιλότιμο, την καλοσύνη που μας δίδαξε η Ελληνική και Ορθόδοξη Κληρονομιά μας… Αυτός είναι ο πραγματικός Έλληνας. Γιατί Έλληνας δεν γεννιέσαι. Γίνεσαι με μόχθο, πόνο, αγώνα…». Είναι περιττό να γίνει κάποιος σχολιασμός, έχουμε καταλάβει εδώ και πάρα πολύ καιρό τι προσπαθεί να κάνει η κυβέρνηση. Μια ερώτηση μόνο: Τα δικά σας παιδιά κ. Καμμένε σε τι σχολείο πάνε; Με τόσους γενίτσαρους που μπλέξαμε μια λύση υπάρχει μόνο: Χρυσή Αυγή για να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω.
Π.Π.

Γιάννης Σαχινίδης: Κάτω τα χέρια από τον φυσικό πλούτο της Πατρίδας μας - BINTEO

Με το νέο νόμο "απόδοσης ιθαγένειας" μετά από 6 χρόνια στο δημοτικό σχολείο ή γενικότερα αποδίδεται αυτόματα η ελληνική ιθαγένεια. Άρα αυτομάτως εκτός από το παιδί αποκτούν σχέση ιθαγένειας και οι φερόμενοι συγγενείς ή προστάτες του, αφού ως γονείς ατόμου με ελληνική ιθαγένεια, δεν θα μπορούν φυσικά να απελαθούν, αλλά αντιθέτως θα έχουν την δυνατότητα να φέρουν και όλους τους Α' βαθμού συγγενείς τους εδώ. Τα σχολεία δηλαδή θα χρησιμοποιηθούν ως "πλυντήρια ιθαγένειας", σε μία μαζική διαδικασία ιθαγενοποίησης. Είναι προφανές και πασίδηλο ότι έχουμε αντικατάσταση πληθυσμού. Οι Έλληνες έχουν μόνο μια επιλογή για να πάρουν την πατρίδα τους πίσω Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος!
Α.Χ.

Χυδαίο σκίτσο από την φυλλάδα του Μπόμπολα κατά της Χρυσής Αυγής