Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ ΚΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ… ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Λάβαμε την παρακάτω επιστολή σχετικά με το πρόσφατο τραγικό ατύχημα (με ή χωρίς εισαγωγικά…) στην Αίγινα και την στάση της Χρυσής Αυγής:
«Διάβασα αυτό και σας το μεταφέρω αυτούσιο με το λογικό ερώτημα του δημοσιογράφου…… ΓΙΑΤΙ η ΧΑ κλπ. Χέστους τους άλλους….
«Γιατί το έγκλημα της Αίγινας, το φέρνει στην Βουλή μόνον η Νέα Δημοκρατία και όχι, ας πούμε, το ΚΚΕ που είναι πιο κοντά στα προβλήματα του λαού ή το ΠΑΣΟΚ που ψάχνει ευκαιρία να βγεί από την δημοσκοπική μιζέρια ή ακόμη το Ποτάμι, ο Λεβέντης και η Χρυσή Αυγή;
Γιατί η Νέα Δημοκρατία αναλαμβάνει, μετά τις κοινές (νάτη πάλι ή λέξη) δηλώσεις των τριών, φερομένων ως εμπλεκομένων υπουργών, ότι δεν επέβαιναν στο ταχύπλοο-δολοφόνο, το ρίσκο να ξευτιλιστεί στην Βουλή από την Συριζογκαγκανοβλαχιά, ΑΝ δεν έχει στα χέρια της αδιάσειστα στοιχεία που να αποδεικνύουν το ψεύδος των εν λόγω δηλώσεων;

Τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα, γιατί δεν υπέβαλαν κι’ αυτά παρόμοιες ερωτήσεις στην Βουλή; Δεν έχουν στα χέρια τους ανάλογα στοιχεία και δεν μπόρεσαν να βρουν, δεν τους ενδιαφέρει -από ανθρωπιστικής τουλάχιστον απόψεως- να ριχθεί φώς σ’ αυτήν την βρωμερή ιστορία και να τιμωρηθούν οι πραγματικοί ένοχοι ή πείσθηκαν από το βίντεο των 44 δευτερολέπτων, με τις δηλώσεις των υπουργών;
Θα έλεγα, λοιπόν, ότι, επειδή εδώ έχουμε να κάνουμε με έγκλημα, όπου κάποιοι άνθρωποι πλήρωσαν με την ζωή τους και κάποιοι άλλοι έμειναν ή θα μείνουν ανάπηροι, να ξεκαθαρίσουν άπαντες την θέση τους.
Οι μεν νεοδημοκράτες για το ποιά ακριβώς στοιχεία τους εξώθησαν να φέρουν το θέμα στην Βουλή και οι υπόλοιποι, τους λόγους για τους οποίους ΔΕΝ το έφεραν».
Απάντηση ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤ:
Για να φέρει κάποιο κόμμα στη βουλή ένα τέτοιο θέμα, σημαίνει ότι τα στοιχεία που πρέπει να έχει για την εμπλοκή στην υπόθεση τριών υπουργών είναι πραγματικά ακλόνητα. Ποιοι μπορούν να δώσουν τέτοια στοιχεία με απόλυτη βεβαιότητα; Προφανώς, είτε κάποιοι από τις εγχώριες μυστικές υπηρεσίες ή κάποια ξένη μυστική υπηρεσία. Διότι, μόνο οι μυστικές υπηρεσίες διαθέτουν μηχανήματα που μπορούν να εντοπίσουν με μεγάλη ακρίβεια το μέρος που βρίσκεται κάποιος, σε συγκεκριμένο χρόνο, από το κινητό του τηλέφωνο βεβαίως. Και η Χρυσή Αυγή δεν έχει νταραβέρια με τέτοιες υπηρεσίες, για να της «εμπιστευθούν» τέτοιου είδους στοιχεία… Από την άλλη, καταλαβαίνεις τι θα γινόταν αν η Χρυσή Αυγή είχε καταθέσει ερώτηση στη βουλή χωρίς να διαθέτει τα απαραίτητα στοιχεία, ακόμα κι αν  γνώριζε μετά βεβαιότητος ότι οι τρεις υπουργοί επέβαιναν στο μοιραίο κότερο. Θα ενωνόταν όλο το «συνταγματικό τόξο» εναντίον της και θα έστηνε νέα δικογραφία, με τα… μισά άρθρα του Ποινικού Κώδικα.

Από κει και πέρα, «προβλέπουμε» ότι η συγκεκριμένη ερώτηση δεν θα συζητηθεί ποτέ στη βουλή, κοινή συναινέσει! Κι αν πράγματι ήταν οι τρεις υπουργοί στο κότερο, οι σάπιοι θα βρούνε τρόπο μεταξύ τους να το «πατσίσουνε» με την συγκάλυψη κάποιου άλλου σκανδάλου. Άλλωστε, δε θα είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο στην μεταπολιτευτική μας Μπανανία!
Διαβάστε περισσότερα: https://ethnikismos.net/