Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Ή Χρυσή Αυγή δικαιώνεται πλήρως. Το μόνο Ελληνικό κόμμα που από πολύ νωρίς έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου για την εισβολή των λαθρομεταναστών στην χώρα μας. Το σχέδιο της διάλυσης και του εξισλαμισμού της Ελλάδας βρίσκεται σε πλήρη ισχύ. Ό Αμερικανοεβραίος  αρχιτοκογλύφος Σόρος μέσω του ιδρύματος του έριξε τεράστια ποσά στην Ελλάδα σε ΜΚΟ και κόμματα του Ελληνικού κοινοβουλίου για να πετύχει τον σκοπό του. Τεράστια ποσά έριξε επίσης για την φίμωση και τον περιορισμό της Χρυσής Αυγής, το μοναδικό εμπόδιο στα βρώμικα, ανθελληνικά σχέδια του. Οι παράνομοι μετανάστες βαφτίζονται "πρόσφυγες" και οι μπίζνες του ΣΥΡΙΖΑ με την στέγαση και σίτιση τους φέρνουν τεράστια κέρδη. Μην περιμένουν κάποιοι ο Κυριάκος Μητσοτάκης να βάλει φραγμό στην είσοδο των λαθροισλαμιστών στην Ελλάδα. Εξάλλου η αδελφή του, είναι κάτοχος ΜΚΟ με αντικείμενο τους πρόσφυγες και τα δήθεν δικαιώματα τους. Από κοινού Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ και κλεπτοκρατικό τόξο ψήφισαν την ανέγερση αντιχριστιανικού μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα. Την ώρα που υπάρχουν χρήματα για "hot spot", δεν υπάρχουν χρήματα για την αποκατάσταση της οικίας του Παύλου Μελλά στην κάτω Κηφισιά, του Γρίβα Διγενή στο Θησείο, καθώς και του Κωστή Παλαμά στην Πλάκα. Έχω την ελπίδα η Χρυσή Αυγή να αποκαταστήσει όλες τις αδικίες σε βάρος των Ελλήνων, εξάλλου είναι πιά το κόμμα των τελευταίων Ελλήνων. Ό Αρχηγός μας Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος θα είναι ένας άξιος Πρωθυπουργός που θα βγάλει την Ελλάδα στο φως από το σημερινό μαύρο σκοτάδι στο οποίο την έριξαν προδότες, ανθέλληνες και βρώμικοι πολιτικοί.
Με Εκτίμηση, Γιάννης Π.

Η “Ολέθριος σπείρα θεοστυγών” απαντά στον Κώστα Ζουράρι - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Το κόλπο παλιό όσο και οι λάσπες. Πριν από λίγες ημέρες, η θεόσταλτη κυβέρνηση που θα έσωζε την Ελλάδα από τους προηγούμενους μνημονιακούς  εγκληματίες, άρχισε πάλι το «παραμύθι» με τις γερμανικές αποζημιώσεις! Έρχεται, σου λέει, νέο “μπουγιουρντί” φόρων, να τους πούμε ένα παραμυθάκι προκειμένου να τα βάλουν πάλι με τους Γερμανούς και να σταματήσουν να βρίζουν εμάς. Ωραίο θέμα τα εγκλήματα των Γερμανών στην κατοχή, να μιλούν γι΄ αυτά οι εξαθλιωμένοι Έλληνες, και να ξεχάσουν τα δικά μας εγκλήματα κατά του λαού και του Έθνους. Και όσο ο λαός δεν ξεσηκώνεται και υπομένει τις καρπαζιές από τους πολιτικούς απατεώνες τους νυν και πρώην, τόσο τα ενεργούμενα της διεθνούς τοκογλυφίας θα καμαρώνουν για το έργο της. Σοβαρή και εμπεριστατωμένη πρόταση για τις γερμανικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο έχει καταθέσει μόνο η Χρυσή Αυγή, το οποίο μάλιστα υπερκαλύπτει ακόμη και το παράνομο χρέος και τα όσα περισσέψουν μπορούν να καλυφθούν με παροχή στρατιωτικού υλικού από την Γερμανία.
Σπύρος Μ.

Οι συριζαίοι εξαθλιώνουν τους Έλληνες: 550.000 εργάζονται για 412 ευρώ μικτά - Στοιχεία ΣΟΚ από το ΙΚΑ

Παιδεία όπως και υγεία έχουν ρημάξει, το μέλλον της καθόλου Ελληνικής παιδείας δυσοίωνο! Ειδικότερα το πανεπιστήμιο ένα από τα πιο γνωστά δείγματα άφρονης πολιτικής. Το ελληνικό πανεπιστήμιο οδηγείται εδώ και πολλά χρόνια  στην εξαθλίωση ειδικότερα τώρα που κυβερνά ο... ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Πανεπιστήμια καταφύγια λαθρομεταναστών, τα οποία έχουν γίνει άντρα ανομίας και ποινικών στο όνομα ενός πανεπιστημιακού ασύλου. Ως πότε η σήψη και η διαφθορά θα κυβερνά αυτό τον δύστυχο τόπο;
Μ.Β.

Η Ουάσιγκτον απειλεί τον Άσαντ, επειδή βομβαρδίζει τους ισλαμοσυμμορίτες