Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Ένα νέο... success story προσπαθεί να πλασάρει η κυβέρνηση της πολιτικής αριστερής μουτζούρας, αγνοώντας προκλητικά την πολύ δραματική κατάσταση στην οποία βρίσκονται χιλιάδες νοικοκυριά. Αντιμέτωποι με την εφαρμοζόμενη φορομπηχτική πολιτική, χιλιάδες νοικοκυριά αδυνατούν να ανταποκριθούν στις στοιχειώδεις καθημερινές ανάγκες, και σε μερικές ημέρες θα βρεθούμε αντιμέτωποι με τον ΕNΦΙΑ που κατήργησε (!) αυτό το καλόπαιδο, ο Τσίπρας. Ας αντιληφθούν οι ευκολόπιστοι Έλληνες ότι δεξιά και αριστερά αποτελούν μια σπείρα πολιτικών απατεώνων. Τελευταία γραμμή άμυνας είναι η Χρυσή Αυγή. Ας ξυπνήσουμε πριν είναι αργά.
Σπύρος Μ.

Εμείς δημιουργούμε τις ειδήσεις

Στην Ελλάδα οι ανιδιοτελείς κυβερνώντες συμπορεύονται - λένε - με τους αδύναμους, παριστάνοντας τους προστάτες τους. Για τον λόγο αυτό και τους καλούν να πληρώσουν μέσα σε ελάχιστο χρόνο απίστευτους φόρους. Από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Ιανουάριο θα  βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη των φορολογουμένων, για την πληρωμή παλιών και νέων φόρων. Μέσα σε 150 ημέρες, θα αφαιρέσουν από τις τσέπες των Ελλήνων πάνω από μια ντουζίνα αυξημένους ή νέους φόρους, για ΕΝΦΙΑ, πετρέλαιο, καφέ, τσιγάρα κ.λ.π. Δεν τους αφορά αν είσαι μισθωτός, συνταξιούχος, ελεύθερος επαγγελματίας, ιδιοκτήτης ακινήτων ή επιχείρηση. Απαιτούν τα χρήματα αυτά με σκοπό την εξυπηρέτηση της διεθνούς τοκογλυφίας. Τα λίγα που θα περισσέψουν θα τα μοιραστούν οι άτυχοι υπήκοοι αυτής της χώρας με τους λαθρομετανάστες, οι οποίοι σαν φιλοξενούμενοι θα λάβουν την μερίδα του λέοντα!
Σ.Μ.

Μνημονιακό θράσος Κατρούγκαλου: Με 384 ευρώ σύνταξη κανείς δεν είναι φτωχός...

Δεν πάμε πουθενά. Με ένα  πρωθυπουργό που επιχείρησε να κάνει μια "κατάληψη" στην Ευρώπη χωρίς κανένα σχέδιο και παίρνοντας στον λαιμό του έναν ολόκληρο λαό. Δεν πάμε πουθενά. Σε μερικά χρόνια και δυστυχώς όχι πολλά δεν θα υπάρχει η Ελλάδα που γνωρίσαμε και παραλάβαμε από τους προγόνους μας. Τα καλύτερα μυαλά φεύγουν, η κοινωνία έχει κουραστεί, ο ακαλλιέργητος Έλληνας αποδέχεται ότι άχρηστο του πλασάρουν και βυθίζεται στην ψευδαίσθηση ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες. Τίποτα και κανείς που μπαίνει στη χώρα δεν ελέγχεται. Ας λάβει ο καθένας τα μέτρα του πλέον. Υπάρχει μια πολιτική δύναμη που λέει τα πράγματα με το όνομα τους. Η Χρυσή Αυγή δίνει ένα αγώνα για να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω.
Μαρία Β.

Ο ιερός πόλεμος των τζιχαντιστών εναντίον της Ρωσίας και η απάντηση της Μόσχας